Forumet - säkerhetsgrej på nätet :P

säkerhetsgrej på nätet :P

1091 1 5
på senaste tiden har jag fått en som här recaptcha grej som behövs fyllas i för att jag ska kunna skriva/kommentera en tråd på Ungdomar. Men hur rätt jag än kryssar i så kommer jag ändå ingenstans. Sett är väldigt konstigt och jag ha försökt lista ut hur man tar bort det men kom ingenvart hur mycket jag än försökte. Hursomhelst har någon här koll på hur man tar bort sånt? jag vet inte om detta är ett virus och jag vill ta bort den eftersom den är jättejobbigt att ha o göra med. Jag frågade en snubbe här inne också men tråden låstes av någon dum anledning och jag behöver hjälp med att ta bort grejen.

Loco99: Fett skumt aldrig fått nått sånt här låter inte som ett virus tho men har ngt annat börja hända med din dator? Kolla med time annars hon har ansvar för hela sidan 
aa jag vet låter jätteskumt. det läskiga är att jag inte vet hur man tar bort det. det låter inte som virus men det är väldigt ovanligt. 

Spana också in:

Sådana kontroller är för att stoppa bottar(robotar) från att skicka in spam. Kan vara att du använder en känd VPN, skapat flertal konton tidigare eller skrivit för många kommentarer på en kort tid. 

reCAPTCHA har på senaste tid varit väldigt dåliga med sina kontroller, många av dem funkar inte. Till exempel när du ska markera vägskyltar. Om det hela tiden säger att du fyller i fel, klicka istället på högtalare ikonen. Då kommer den spela upp ett ljud med siffror eller text som du sedan ska skriva i rutan, den brukar oftast funka varje gång. Och om du inte förstår vad de säger kan du alltid begära en annan röst med andra siffror/texter.