Aviseringar
Rensa alla

Sälja aftonbladet och dela ut reklam?


Ämnesstartare

Hej, jag är en tjej på 16 år som sökte efter sommarjobb via kommunen - fick tyvärr inget jobb, buhu. Jag har även sökt jobb och delat ut mitt CV till 22 olika arbetsgivare, fick inget jobb där heller. Är iallafall i stort behov av pengar under sommaren och har funderat på att sälja aftonbladet och dela ut Svensk Direktreklam.

 

Jag har hört så mycket om att SDr ska vara riktigt dåliga på ett dela ut löner Men jag ser även det här som en erfarenhet och ett sätt för att, förhoppningsvis, öka chanserna för jobb nästa gång jag söker.

Jag har även funderat på att praktisera på McDonalds eller på ett barnfritids några veckor under sommarlovet för att öka chanserna för jobb nästa gång jag söker. Jag skulle jättegärna vilja få arbete på extraarbete på McDonalds under vår och höstterminen efter att jag har praktiserat där.

 

Jag tänker mindre på lönen och mer på erfarenheteten och de ökade chanserna till jobb jag får nästa gång.

Vad tycker ni?


   
Citera

Svampbob Fyrkant: Jag har även sökt jobb och delat ut mitt CV till 22 olika arbetsgivare,

22 är inte tillräckligt.. Och samtalade du ens med dessa? Kom tillbaks när du har gjort detta hos 500 arbetsgivare.. 


   
SvaraCitera

Direktreklamn är riktigt dåligt, vi snackar typ 100:- för en hel dags jobb. Dessutom får du inte ut speciellt mycket erfarenhet av det, satsa på McDonald's eller barnfritids i så fall.


   
SvaraCitera