Aviseringar
Rensa alla

Sälja begagnat!


Ämnesstartare

Ja, sälja begagnat, på blocket typ, har nämligen en hel del gammalt, typ klumpdatorskärmar, alla möjliga handkontroller för tv-spel, cykelpump. Ja, onödiga grejer helt enkelt. Har aldrig försökt mig på andrahandsmarknaden förut men finns det pengar att tjäna oavsett vad det är? Vill gärna ha tips ifall det nu finns några från erfarna ebayers.

Tacktack.


   
Citera

vah?: S vad frågar du efter? om man kan tjäna pengar på att sälja saker begagnat eller va?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Nja, ifall det är ett bra, snabbt, flexibelt tillvägagångsätt för att bli av med saker och tjäna pengar samtidigt, eller är det en snabbare utväg att slänga skiten?

Ber om ursäkt för ifall jag inte får fram budskapet. :[

Edit: Är även pank atm, så undrar hurpass snabb denna marknadstyp är.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Beror väl lite på vad det är för saker som du vill sälja. Det känns inte som att nån direkt orkar köpa en klumpig gammal dataskärm över internet, när frakten lär kosta ett x antal kronor och själva skärmen inte är värd så mycket [crazy] .. men om du däremot har saker som kostar några hundralappar så kan det ju vara värt ett försök, men då tycker jag tradera är bättre än blocket (billigare och folk får lägga bud istället)


   
SvaraCitera

På Blocket verkar folk ha som allmän princip att låta folk hämta upp det de säljer, vilket är rätt vettigt om du vill sälja saker som inte kan postas någorlunda enkelt och billigt.

För saker som kan skickas via post tror jag att Tradera är bättre.


   
SvaraCitera

Man kan få sålt mer än vad man tror. Rensade i hela källaren och sålde stora klumpiga datorskärmar, brödrostar, gamla 60-talskläder och fula tavlor som man inte förstår sig på alls.

Fick till och med sålt en ful billy bokhylla utan hyllor och en trasig "dörr" på den för 200! haha. Allt är möjligt ;D


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Sälj allt och nämn bara det bra i annonsen, inget dåligt...[badgrin]

Det funkar alltid för mig och resten av alla reklamer som finns på jorden...


   
SvaraCitera