Forumet - Sälja fotbilder vart?

Sälja fotbilder vart?

34181 1 28
Helluuu, jag har tänkt ett tag om att sälja fotbilder. Då de är sjukt snabba och lätta pengar, där man inte måste visa sitt ansikte osv. Men problemet är vart ska man sälja dom? Eller vilka forum kan man hitta män/kvinnor som har intressen för sånt osv. Så som jag anser de så är de väll it farligt att sälja fotbilder jämförelse med nakenbilder. 

Hjälp en tjej som vill sälja sina fötter

123fendas: Är det lagligt för 15-åring?

skaffa ett patreon och gör reklam för det på till exempel reddit, fast det är tekniskt sett inte tillåtet för 15-åring, tror jag, eftersom man enligt reddit ska vara minst 18 år gammal för att kunna skapa och se på NSFWinnehåll
Man måste inte direkt visa legitimation för att kunna se på NSFW. Ytterst svårt att veta om hen bakom skärmen ljuger eller inte. Hur många gånger har vi liksom spelat spel eller gått med på webbsidor som har en viss åldersgräns som vi inte når upp till? 

Spana också in:


Ohgoodbye: Helluuu, jag har tänkt ett tag om att sälja fotbilder. Då de är sjukt snabba och lätta pengar, där man inte måste visa sitt ansikte osv. Men problemet är vart ska man sälja dom? Eller vilka forum kan man hitta män/kvinnor som har intressen för sånt osv. Så som jag anser de så är de väll it farligt att sälja fotbilder jämförelse med nakenbilder. 

Hjälp en tjej som vill sälja sina fötter
Låter väldigt intressant men blir män verkligen kåta av att kolla på en fot?

Malonexd:
Låter väldigt intressant men blir män verkligen kåta av att kolla på en fot?
Tror att alla har något ställe eller sak dom blir extra kåta på, då när de gäller fötter så är de kanske lite svårare att svara på om du förstår vad jag menar? Tex dominans och olika slags bondage osv. kan man oftast hitta en förklaring till. Men just fötter... de är nå helt annat
Sälja "fotbilder" för en 15-åring är så vitt jag känner till helt ok såvida inte några könsorgan eller nakna bröst syns på bilderna. Inte för att jag fattar vem som skulle vara intresserad av att betala för att se dina fötter?

Många föräldrar marknadsför ju sina barn, med kläder på naturligtvis, och många barn har ju inte ens uppnått skolåldern så sälja bilder av sig själv, förutsatt att det inte är nakna bröst eller naken fitta är helt ok.

Sedan är väl som sagt frågan om någon är intresserad av att betala för att få se fossingarna på en 15-årig tjej med tanke på att det finns mer än 1 miljard bilder på nätet. VAR du ska "sälja" bilderna har jag noll koll på.