Forumet - sälja sex?

sälja sex?

1798 0 38
Jag läste en artikel på aftonbladet:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4201322.ab

Det som irriterar mig lite är:

"När parets väninna fick höra vad de sysslade med ville hon också vara med. 18-åringen började då förmedla sexuella kontakter även till henne. "

Den enda som straffas är killen, tjejerna (som uppenbarligen var med på det), går ostraffade.

Jag menar, vad är poängen med straffet? Vem förlorar på det? Tjejerna? De gör det frivilligt. Köparna? Frivilligt där med. Skattebetalarna? Ja, möjligtvis då de inte betalar skatt på inkomsterna, men det är ju moment 22, då det är olagligt att köpa sex.

Visst, i de allra flesta sammanhang är det många kvinnor som lider och far illa, men det finns ju fall där ingen är förlorare. Vad tycker ni?

Spana också in:

Gifted:

Ja, jag ser en viss poäng i det; men det är ju fortfarande korkat att det är tillåtet att göra något, men det är inte tillåtet att få hjälp med det.


Lagen finns väl till för att kvinnor inte ska bli utnyttjade av sina hallickar. Det är inte alla som har en pojkvän som hjälper en att sälja sex. De flesta har väl säkert någon riktigt djävul som tar mer än halva inkomsten ifrån dem.

Fast jag tyckte det var rätt svinigt av killen att gå med på att sälja sin flickvän för att han skulle kunna köpa en bil. Faktiskt.
jensflens:

Men om en tjej jobbar me* att sälja sex å* sen ger mig pengar som en gåva å* ja* vet att hon har fått pengarna genom att knulla, är ja* hallik* då?


*med, och, jag, hallick

Jag skulle inte säga att du var en hallick då. Men den här killen skjutsade henne till "jobbet" och fick en viss del av hennes lön. Det hela började ju med att han ville ha pengar till en bil, alltså var det ingen s.k. "gåva" utan han betedde sig snarare som hennes chef.