Forumet - Sämsta film ni någonsin har sett?

Sämsta film ni någonsin har sett?

4028 1 35

Spana också in:

Som jag skrev i förra tråden som var likadan... Att om det så faller i mitt tycke att filmen ej är sevärd så avslutar jag utan att fullborda den. Det är inte nyttigt att se på filmer som man inte tycker om. Iallafall så två filmer som jag minns att jag började se, men som jag strax efteråt stängde av, var; Frogs och The blair witch project.

Frogs är en film ifrån sjuttiotalet. Extremt tråkig och långsam, actionscenerna är lama och det värst av allt är det kvackande grod-ljud som pågår ungefär 85% av filmen. Ett irriterande kvackade ljud i bakgrunden, inomhus som utomhus.

The blair witch project
är en film med en väldigt låg budget, det handlar om att en grupp tar sig ut i vilda skogarna för att dokumentera en hemsökande häxa? Jag vet inte säkert då den var väldigt luddig, men jag antar så. Personerna försvinner en efter en och är väldigt långsam och urtrist. Det värsta med denna filmen är att den filmas som om att en i gruppen håller i filmkameran. Det är en av väldigt få filmer som jag stod ut att kolla färdigt, inte för att den förtjänar det. Avslutningen i "filmen" var också lamt och förvirrande på ett dåligt sätt.