Forumet - Säpo: Vänstern mest fascistisk under valrörelsen

Säpo: Vänstern mest fascistisk under valrörelsen

2819 0 102
Enligt en färsk rapport från säkerhetspolisen, så är det den autonoma terrorvänstern som genomfört flest fascistiska våldshandlingar mot meningsmotståndare under valrörelsen i år.

http://www.blt.se/opinion/ledare/inte-nagot-vanligt-missnoje(1369704).gm

Börjar det inte bli dags för den lite mer rumsrena vänstern att bestämt ta avstånd från terrorvänsterns handlingar?
Förmodligen inte. Vilket ytterligare stärker bilden av att den etablerade vänstern har ett samarbete med terrortrupperna, likt Hitler hade sina SS-trupper.
Vet du ens vad fascism och fascistiskt innebär? Sluta använda ord på ett felaktigt sätt, det finns inget fascistiskt med att attackera arbetarfientliga partier.

Sen undrar jag varför de inte nämner bombattentatet mot syndikalisternas lokal i söndags, vandaliseringen av Joe Hill-gården, kristdemokraten i kommunfullmäktige som misshandlade och hotade personer från FI, de borgare som attackerade vänsterpartiet i Eskilstuna med ägg och stenar, folkpartisten som misshandlade en person från NMR. Har säkerligen glömt något.

Spana också in:

asdor:

Sen undrar jag varför de inte nämner


Det var ingen smutskastning, det var bara en mätning som visade att vänstern är mest aktiv när det kommer till att förgöra oliktänkande individer.[shake]
Spela roll vad det är som har hänt, vänster kommer alltid ligga i toppen när det gäller meningslöst våld.