Forumet - Såg jag ett spöke?

Såg jag ett spöke?

405 0 7
Tråden har 7 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Spana också in:

Det kan va ett spöke men det kan va inbillning men man brukar säga att när någon dör stannar själen kvar i 40 dagar sen går den vidare om den inte fattat att den är död eller har något oklart kvar här så du får tänka igenom lite har någon du känner nyligen dött eller så kanske någon dött men du inte fått reda på det än? iaf när det väl börjat o det är ett spöke kommer det komma tillbx mer och på olika sett tex i drömmar, konstiga ljud som inte går att förklara dörrar fönster som öppnas eller bara låser sig själva och har du ett spöke efter dig vetu att det kan komma fler det låter galet det hör jag själv men 3 vänner till mig dog i mars 2015 och sen dess har jag vart med om sjukt läskiga saker 
Var beredd att det kommer komma 100 personer med 100 förklaringar som ska mot bevisa att det inte finns andar men bara en av 100 kan kanske vara det rätta svaret.

Jag känner en orolighet, hos dig och huset du bor i. Ha  vill säga dig något, bevaka var lyhörd men blir du rädd säg till han att backa. Men han vill dig inget illa. Var inte rädd. Han är snäll.