Forumet - saker ni överlevt som barn

saker ni överlevt som barn

5588 2 97
det gnälls för jämnan om hur känsliga barn är för allt möjligt, så tänkte det typ kunde vara kul att dela med sig av sådant man "mot alla odds" överlevt som barn

exempel:

har som barn ätit typ gammal fogmassa när min far under sin pappaledighet renoverade köket.
finns även bildbevis på hur jag tuggar på min fars schweiziska armékniv (under tiden mina tänder håller på att växa ut)
Senast ändrad 22 Aug 2014, 16:23 av André Vifot Haas
åt en mandarin där något sadisktigt jävla AS petat in glasbitar(tror jag iallafall, den kan ju typ ha ramlat i glas men då tar man väl inte upp den...), jag var 1 år typ å det är bra att någon hann upptäcka det. 

Det är nog det värsta som hänt mig haha. iallafall när jag var så liten. 

min lillebror satt å kolla på tv, han va 2-3 år så upptäckte mamma att han inte satt där, hon sprang runt å leta så hade han gått ut till stora vägen för att kolla på lastbilar.... barn alltså

Spana också in:

När jag föddes var både jag och morsan nära att dö. Hon löpte större risk att dö än mig. Hon tappade pulsen och andningen men kom tillbaka.
Det resulterade i att jag fick taskigt med luft ett okänt antal tid.
Det + att jag i morsans mage låg och tryckte med huvudet mot morsans beckenben resulterade i födselskada. Min skalle var liksom intryckt, men det läkte senare.
Men, ja. Jag fick ju en hjärnskada.
Även fast än jag själv var nära att dö, följer det mig att morsan också var det. Det plågar mig.

Åkte skridskor med skolan på sjön. Gick hål i isen och jag åkte igenom.
Sedan det har jag aldrig ställt mig på ett par skridskor.

Blivit biten bakom ena örat av en fästing. Det resulterade i att jag förlorade medvetandet. Blev förlamad på halva ansiktet.
Tillbringade då veckor på sjukhus. Vet inte hur länge jag var där. Dag blev natt, natt blev dag.
Juste, var iofs 14, men hade trimmat min moppe osv. Jag och polarn skille självklart tävla på en raka, sedan rätt var det är så svänger en annan kompis ut med sin moppe rakt ut i vägen och där kommer jag i 90-100km/h ca 10cm ifrån hans bakdäck. Var så sick så reagerade inte ens med inbromsning... 

Åkte ej moppe på tre kvart eftet det, men sen ut igen, geni som man är..
Hade epelepsi när jag var liten och jag fick nog det värsta anfall jag någonsin haft.. Jag minns att jag somnade helt utmattad, och vaknade på sjukhuset.. De berättade för mig att jag hade dött.

cyklade även ner för en backe en gång, glömde att cykeln inte hade bromsar o åkte fort rakt in i en stor sten, voltade och landade på marken, och rev upp ett stort hål i magen(ja bokstavligt) på något sätt jag inte minns hur då det gick så fort, landade på asfalten och fick hjärnskakning också på det..


Körde även ut med moppe rakt över vägen en gång, och det kom en bil i full fart. Jag tvärnitade och hann på milimetern stanna innan bilen körde förbi.. Han tutade o var riktigt jävla förbannad på mig.