Aviseringar
Rensa alla

Saknar min kompis


Ämnesstartare

Hej! Jag och en kille var riktigt bra kompisar och hade alltid mega kul ihop genom hela högstadiet (6-9) och i slutet av 9:an började jag få känslor för honom o under sommaren har vi varit en hel del o haft de super mysigt o en gång när vi båda var fulla började han ta på mig och eftersom jag tyckte om honom då så blev både ledsen och glad för tror han gjorde för han bara var full och har riktigt dåligt självförtroende. Flera gånger har han skyddat mig och varit hur gullig som helst. Sen för ca 3 veckor sen sa ja att jag gillade han o han sa att han tyvärr inte kände samma sak men jag sa att jag redan visste det och jag mådde bättre! Men sen efteråt har han inte ens snackat med mig och det är som de jag som nobbat honom! Jag försöker gå vidare med mitt liv och han är super konstig o det har han igentligen varit sen han tog på mig.. Vet inte vad jag ska göra saknar min kompis men vill samtidigt slå honom. Han började prata med mig efter han inte ens sagt hej så gav honom värsta blicken och nu pratar vi  inte, hjäääälp


   
Citera

Ni borde nakenbada tillsammans! 


   
SvaraCitera

Han kanske tycker att han kommer ge fel signaler om han hänger med dig eftersom du har sagt att du gillar han. Det bästa är nog att prata med honom varför han beter sig så konstigt och säg till honom att du vill ha tillbaka honom som vän. Så han inte tror nått annat. Du kan ju ex. Bjuda med honom när du gör något med dina andra kompisar så kanske det inte blir så konstigt:) 


   
SvaraCitera

Jag håller med det som Emma säger, gå på det.

Just nu så tror han säkert att du gillar honom mer än som vän och då vill han inte umgås med dig längre och efter att han tog på dig så känner han nog att det känns konstigt att vara med dig.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jag finns nog inte:
Ni borde nakenbada tillsammans! 

Skeptisk


   
SvaraCitera

Gör vad du vill så länge du hinner


   
SvaraCitera

pokemongo1:
Gör vad du vill så länge du hinner

4år gammal tråd hörrdu.


   
SvaraCitera