Forumet - Salem 2008: Upp till kamp mot allt

Salem 2008: Upp till kamp mot allt

1412 0 68
Den 6 december tänker diverse pack återigen marschera i Salem. Med Salemmarscherna värvar exempelvis så kallade nationalister, AFA, "nazister", "rasister", kommunister, frikyrkliga och annat slödder nya medlemmar till våldsaktioner. Politik är hot och våld, ett våld som ökar om de får stå oemotsagda. Ett våld som det senaste året trappats upp med en rad blodiga attacker på i princip alla som överhuvudtaget tar ställning för eller mot någonting, och alla andra som råkar komma ivägen eller som av någon anledning det ena eller andra lägret anser vara suspekta.

Upp till kamp mot idiotmarschen! Lördag den 6 december i Salem centrum kommer vi att sätta oss mellan dem våldsromaniska fånarna för att visa att vi inte tolerar sådan hög grad av idioti.

Spana också in:

Gud_:

Mjo det är väl inte så konstigt att dom skulle bruka självförsvar mot en anfallande pöbel. Skulle väl alla oavsett ideologi.


Visst, men jag antar att det finns en hel del bland nazisterna som inte direkt tycker att det är något nödvändigt ont. I Salem vill de hålla en snygg fasad, men om de t.ex. skulle stå ett litet gäng AFA:iter längst marschvägen och inga poliser fanns i sikte så skulle nazisterna nog inte tveka att anfalla...
KarlMarx:

Visst, men jag antar att det finns en hel del bland nazisterna som inte direkt tycker att det är något nödvändigt ont. I Salem vill de hålla en snygg fasad, men om de t.ex. skulle stå ett litet gäng AFA:iter längst marschvägen och inga poliser fanns i sikte så skulle nazisterna nog inte tveka att anfalla...


Även du måste förstå att alla som går Salemmarschen inte är våldskåta människor, likt jag förstår att alla i eran motdemo inte är våldskåta människor ur den djupaste träskvänstern. Och självklart finns det säkert nationalsocialister i leden som mer en gärna skulle ge er en känga, finns idioter inom alla led. Ser dock inte att våld kan vara lösningen på något problem.
Viljans Triumf:

Dem uppskattar nog din hjälp [y]


det hoppas jag, folk har för lite respekt för överheten nu för tiden. vore det här ett anständigt land så skulle kravaller bryta ut, varpå salem skulle fyllas med stormtrupper i svarta rustningar och hjälmar som dödade urskiljningslöst.
Viljans Triumf:

Lördag den 6 december i Salem centrum kommer vi att sätta oss mellan dem våldsromaniska fånarna för att visa att vi inte tolerar sådan hög grad av idioti.


Det vore ballt, jag är på!

Demonstration mot demonstrationen mot demonstrationen samt den huvudsakliga demonstrationen. ascoolt!
Gud_:

Ser dock inte att våld kan vara lösningen på något problem.


<3

Afa borde bli världens hippies istället för att leka balla och slå på folk för att de slår på dem. Tänk om de istället sprang fram till alla nazister och kramade dem. Gjorde något häftigt och oförutsägbart! För det är inte ballt att springa omkring med masker och palestinasjalar för ansiktet och göra dumheter.

Om jag vore högsta tuppen i någon såndär vänsterrörelse skulle jag bara göra asballa saker. Jag skulle ställa mig bland alla nazis med ett gäng blattar och demonstrera med skyltar om hur hemskt det är att en kille dog. Avdramatisera hela grejjen. Göra någonting som faktiskt statuerade ett exempel, jag skulle krama nazis och säga att vi alla var människor. För sen kan de ju komma och snacka om hur ickenazistisk deras demo är liksom, jag tror inte de skulle bli glada av att ha massa blattar i sitt tåg. Såna grejjer tänker de inte på! Nej, bara allt det där klassiska, tråkiga... som inte tar en någonvart, för allt de gör är att vara ännu värre än sina motståndare och då blir de klassade som samma skit som dem. Jävla skitvänsterrörelser! DÖÖ
Snweater:

Vad sägs att inte ens bry sig?


För att man kanske tycker att nazidemon är fel? Man kanske vill göra någonting för att visa det också? Jag tror att man ska göra det, det är bra. Men de gör så feeeeel!

Såntdär är typ bara till för snorungar som vill leka balla men inte riktigt sympatiserar tillräckligt med nazisterna, så då blir de afa istället, för då får man iaf vara ball anarkist. JÄVLA PATRASK!!