Aviseringar
Rensa alla

sambal olek i potatisgratäng?


Ämnesstartare

ka man ha det? känner mig experimentell.


   
Citera
Ämnesstartare

Ja!


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

ok provar, ditt fel om det blir äckligt.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

[badgrin]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

dvärgkastarn:

[badgrin]

Utbrast i 1 ondskefullt skratt av detta[blush]

[love]


   
SvaraCitera
Lounge

hur blev det?? älskar sambal oelek its mah facking drug


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Låter inte så gott


   
SvaraCitera

   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Lounge:

hur blev det?? älskar sambal oelek its mah facking drug

Ah det blev helt ok! Eller smakade typ som vanligt fast starkt och med sambal olek:$ men ah älskar också det! Funkar jättebra i typ allt:$


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Sambal oelek smakar skit. Det är lite starkt, ja. Men smaken är vidrig, smakar bara järn.

I potatisgratäng? Dödsstraff skulle jag säga.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Nej usch! Jag håller med aristoteles, sambal oelek smakar ju endast järn![no-no]


   
SvaraCitera

Det är även ganska så awesome att ha i blomkålsmos.

Och en massa andra grejor.

aristoteles:

järn

absentthinking:

järn

Era smaklökar sitter uppenbarligen bak och fram :oo


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

funkar nog om du har äggstanning i också, behövs lite flott och stadga för att balansera upp syran. 😛


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Miceparade:

Era smaklökar sitter uppenbarligen bak och fram :oo

Eller så känner vi helt enkelt smak. Sambal oelek är bara en billig kryddblandning som svenskar låtsas tycka om för att verka exotiska i köket.

Ska man krydda vettigt kan man väl iaf röra sig utanför hemköp.


   
SvaraCitera

aristoteles:

som svenskar låtsas tycka om för att verka exotiska i köket

Du känner ej mig! Du känner ej mitt liv! Du vet ingetttt!! [cry]


   
SvaraCitera