Forumet - Samhället är korrupt, alla kvinnor är svartsjuka på framgångsrika män

Samhället är korrupt, alla kvinnor är svartsjuka på framgångsrika män

537 0 8
Så fort jag berättar hur mycket uppmärksamhet jag får av kvinnor så kommenterar de hatiska kommentarer och säger att jag ljuger. När jag är exemplet på hur män borde vara så blir man hatad av kvinnor och de vill helst inte att det kommer fram så andra får veta eller ta del av ens upplevelser. 

Men däremot går DET RIKTIGT BRA och det är SÅÅÅ PERFEKT NÄR MÄN är ledsna och GRÅTER FÖR ATT DE INTE FÅR knulla och de BLIR SÅ ACCEPTERADE PÅ DIVERSE FORUM SAMT I SAMTAL.


Hahahaah hela skiten är korrupt, allt som är emot dig får du reda på allt annat kan du glömma, så länge du är en nolla så är du perfekt i allas ögon, tänk på det. 

Det är ett fult spel av tjejer som pågår, de utnyttjar män genom att de ska få männen att få dålig självkänsla så de kan utnyttja dem (välja och vraka mellan män). 

Allt råd du får, tänk nästa gång på vem som ger dig råd och i vilket syfte du får råd av någon ;) Det finns psykopater där ute som gläds åt att förstöra ditt liv, bakom skärm eller inte spelar ingen roll ;i


Spana också in:

Vilket märklig trådstart.  Skeptisk  Mycket glad

Vet du över huvud taget vad ordet "korrupt" betyder. Jag kan sträcka mig till att samhället dvs själva statsapparaten dvs de som styr landet är korrupta. Alltså politikerna. Men bara lite om man jämför med riktigt korrupta länder.

De allra flesta kvinnor attraheras nog av framgångsrika män eftersom de är så pass smarta att de är medvetna om att de själva kan höja sin levnadsstandard genom att ingå ett förhållande med en framgångsrik man. Då misstänker jag snarare att det är lite svårare för en man av sk arbetarklass att inleda ett förhållande med en framgångsrik kvinna. Men det är bara min egna gissning. Själv skulle jag definitivt INTE ha det problemet. Skulle gärna inledande ett förhållande med en framgångsrik kvinna och på det sättet få en högre levnadsstandard.

Hur sedan den sexuella biten har med framgång att göra hänger jag inte riktigt med på?