Forumet - Samhällsidealen - överensstämmer verkligheten?

Samhällsidealen - överensstämmer verkligheten?

217 0 6
Hej! Jag är en gymnasieelev som jobbar med en undersökning om kön. Jag valde att jämföra samhällets idealer med verkligheten. För att få fram underlägg för jämförelse så har jag gjort en enkät, som jag skulle vara väldigt tacksam om ni ville fylla i. Länken till enkäten kommer att finnas med i detta inlägg. Tack på förhand!

Länk: https://docs.google.com/forms/d/1muf7jFrEhJ2Ie2YyUVwXS0g8V4uB3DdYIVJ19PRqY6E/viewform?edit_requested=true

MaximusPrime: Tycker att svaren var för enkla. Har ingen relation med min far då kan inte svara på de frågorna. Kunde inte svara på många frågor så struntade i att skicka in någonting. Mer alternativ rekommenderas. Eller mindre frågor. Eller enklare frågor som kan svaras av flera människor.

Vad menar du? 32
Screenshot_20160502-145804.png
Tack för din insats, eftersom jag var tvungen att snäva till svaren så mycket som möjligt så är detta resultatet. 
32. Att du för göra som du vill så länge du inte begår brott.

Spana också in:

Svarsalternativen är ytterst begränsande, det bör åtminstone finnas ett mellanting för frågor som man inte har någon erfarenhet om eller har tänkt på. Annars är risken att det blir en väldigt stor felkälla (speciellt när alla frågor är obligatoriska).

För min del reagerade jag på det starkt på de här frågorna:

r1J96gN.png

Vad gäller 11. så är det i princip 50/50, ingenting som jag har funderat över. Men det finns ju även folk som har begränsad eller ingen kontakt alls med sina pappor.
Vad gäller 12-14 så har jag aldrig haft en partner och jag har ingen aning om hur det skulle bli med en eventuell partner.

Ge antingen ett mellanting eller låt oss åtminstone skippa frågor.