Forumet - Samlar på praktiska reavaror

Samlar på praktiska reavaror

1427 1 42

Är jag den enda som i princip bara köper hem varor som är på rea och som jag behöver? Handlar nästintill aldrig varor som inte har ett nedsänkt eller rimligt pris. 

("dbp tipsar") :)

Spana också in:


isola: Gör också så! Fast jag låter ju ej bli att köpa grejer jag behöver om de ej är på rea.


aristoteles: Klart man kan passa på om det är billigt, men drar mig inte heller för att köpa det jag helt enkelt behöver/vill ha.
Tumme upp x2
inte jag heller men syftar nog mest på mat osv. Vissa köper ju hem det de är sugna på eller planerat att äta... & de gör så jämt.
Just nu är jag dock extra sparsam eftersom jag saknar ugn och frys... Så funkar inte att ha grönsaker + färsk mat + frukt osv.

NEMI: Beror en hel del på hur mycket en uppskattar variation. men visst har även jag suttit varje dag i två veckor och ätit samma saker.
Så blir det inte om man fryser in och/eller skaffar grejer som går att förvara torrt i flera månader. Man kan spara chips och godis om man blir sugen, liksom bönor/linser och konserver. Visst, konserver är väl inte det bästa men finns många andra exempel på bra mat som går att förvara länge

om jag hittar förbrukningsvaror jag vanligen köper, till nedsatt pris, köper jag på mig flera st på en gång. Köpte tex 4 mascaror i ullared bara för att de kostade typ 20% av vanligt butikspris. Och för att det var min favoritmascara.

Men nu är ju jag en perosn med helsmålänsk härkomst. Skulle kunna bunkra upp med diverse grejer faktiskt, men köper inte saker på rea bara för att jag kanske vill ha det någon gång i framtiden, så ingen crazy hoarder.