Forumet - Samtliga interner på Malmö-fängelse har invandrarbakgrund

Samtliga interner på Malmö-fängelse har invandrarbakgrund

3036 0 38
Kirseberg i Malmö är Malmös enda fängelse, nu har väldigt intressanta uppgifter kommit in som bekräftar det många redan vet. Extra intressant detta då myndigheter mörkat detta sedan 60/70-talet.

På de sista åren har enligt personalen andelen invandrare ökat från att ha legat runt 85 % till att idag 2009 i stort sett vara total. Vidare berättar personalen att den inte klarar förhindra internerna från att begå nya brott medan de är intagna. De får nämligen enkelt tag i mobiltelefoner som kumpaner kastar över fängelsemuren.

Personalen sa att en del av internerna har svårt att acceptera svensk personal. Flera muslimer kommer med krav om anpassning när de ska be till Mecka. Det är vanligt att yngre invandrare som tillhört gäng inte accepterar några regler alls. Personalen berättar att de vant sig vid att i stort sett alla interner har invandrarbakgrund. Cheferna har gett personalen rådet att inte bosätta sig i stadsdelar där internerna bor, för att inte råka på dem när de muckar. Bland stadsdelarna i Malmö som avråds har samtliga en majoritet av invandrare.

Personalen säger att ingen tänker rösta på något parti som vill minska massinvandringen. Orsaken är att personalen då skulle bli anklagad för att vara rasister och kanske få sparken. Även om valhemligheten finns, så vill de kunna säga ärligt att de röstar på något riksdagsparti om en intern frågar dem. En intern skulle tro att de röstade på något invandringskritiskt parti om de vägrade svara på internens fråga.

Hur många fler tjänstemän finns det i Sverige som öppet ser massinvandringens konsekvenser men inte vågar göra något för att stoppa den? Varför har ingen tidning skrivit om att i stort sett alla interner på Malmöfängelset har invandrarbakgrund? Vad får ett sådant samhälle för konsekvenser i rekryteringen av yngre invandrarungdomar till kriminalitet? Invandrare är inte längre överrepresenterade på Malmöfängelset. Invandrare är de enda representerade. Är inte det ett problem politikerna bör lösa?

Hur ska vi i Sverige motverka problemen med invandrare som har svårt att följa lagarna, enligt dig?

http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2009/01/alla-interner-p-malmfngelset-har....

Spana också in:

Jonte6:

Personalen säger att ingen tänker rösta på något parti som vill minska massinvandringen. Orsaken är att personalen då skulle bli anklagad för att vara rasister och kanske få sparken. Även om valhemligheten finns, så vill de kunna säga ärligt att de röstar på något riksdagsparti om en intern frågar dem.


Hahaha, vilket skämt.
Jonte6:

Orsaken är att personalen då skulle bli anklagad för att vara rasister och kanske få sparken.


För det är den enda anledningen till att någon inte skulle rösta på SD... SKITSNACK! Helt seriöst vi har ägt dig i tråd efter tråd ändå sitter du om skriver massa propaganda hela jälva tiden. Orka.
göteborg_:

ifall det stämmer är det en skandal. Internerna skall bara sitta och hålla käften och lyssna på personalen som är anställd oavsett religion eller bakgrund. Det gäller alla interner oavsett svensk eller med invandrarbakgrund


Kommer det som någon slags nyhet att de inte gör det?
VILVIL:

Helt seriöst vi har ägt dig i tråd efter tråd


Nämn en tråd som jag blivit "ägd". Snälla, gör det. När det kommer till invandringsfrågor står ni ju lika jävla hjälpslösa varje gång. Det är lätt att vara Sverigedemokrat, man säger sanningen. Sen så förmedlar jag en nyhet som någon annan skrivit, jag kan därför inte svara på det som skrivs där.
Jonte6:

Hur ska vi i Sverige motverka problemen med invandrare som har svårt att följa lagarna, enligt dig?


Hur är det med svenskar som har svårt att följa lagarna? Varför just invandrare?

Du kan knappast påstå att det bara handlar om att invandrare har svårt att följa lagarna, då det handlar om att människor i utsatta sociala situationer begår brott. Just ni, vid denna tidpunkt i sveriges historia är det många invandrare som befinner sig i en sådan utsatt situation. Gå tillbaka någa hundra år i tiden så var det svenskar som rånade och stal, tiggare och andra utsatta snubbar. Med andra ord beror fängelsesituationen inte på att invandrare begår brott för att de är invandrare.
Shackleby:

Hur är det med svenskar som har svårt att följa lagarna? Varför just invandrare?


Därför att de är kraftigt överrepresenterade i statistiken. Det har gjorts undersökningar där det visat sig att svenskar som bor under samma förhållanden ändå inte är lika överrepresenterade.
Det är sant det du säger att det alltid har funnits en utsatt grupp i samhället. Men aldrig förut, om du kolla undersökingarna på dessa frågor, har överrepresentationen varit så hög som den är idag, och den har fortsatt att slå nya rekord sedan massinvandringen började.
Sen så kommer vi ju till ett brott som jag hatar, våldtäkt. Där är invandrare väldigt överrepresenterade (kolla BRÅ), och att folk våldtar handlar inte om socionomisk situation, utan vad de har för kultur och syn på kvinnan i allmänhet. Därför dominerar invandrare från mellanöstern dessa typer av brott.