Forumet - Samuel_a15

Samuel_a15

1123 0 60
http://ungdomar.se/user_info.php?user_id=68544

Har fått miljoner PM från detta jävla troll, samma mail till alla de olika konton jag någonsin haft. Aldrig ens brytt mig om att kolla in tönten, förutom nu, och han har varit reggad sen 2005?!?!?! Och skickat 9000 PM, vi kan nog lista ut hur de ser ut...

Samuel_a15:

Hej, jag heter Samuel och är 20. Jag undrar om du har lust att prata. Alltid trevligt med andra här att snacka med tycker jag. Kanske prata om sex o sånt. Tycker det är kul att dela erfarenheter o så, om du har lust.


VAD ÄR DU FÖR NÅGOT [shake]

Spana också in:

samuel_a15:

Man måste ju fråga om folk vill prata[crazy] Sen upp till dem om de vill eller ej. Vad annars ska man göra här på denna sidan. [smile]


Macktorsken:

Skriva i forumen. [y]


förhoppningsvis är man så pass intressant att intressanta människor tar kontakt med en. Vad har du fått för svar på dina intressanta och intelligenta PM? Intressanta och intelligenta 14-åriga tjejer som vill "prata sex" i cam?
Macktorsken:

OBS, av 9000 PM har han fått svar på 40 av dom. [wink]


mmm eller hur, alla från dig eller [wink]

samuel_a15:

Nej jag har aldrig velat ha nått med cam o så och inga 14 åringar. Jag tycker det kan vara kul ibland att prata om sex och relationer osv och runt hälften av de man skriver till håller med och gillar att prata. Vissa har jag lärt känna rätt bra och träffat med.


Man kan prata öppet på forumet och få flera perspektiv, och sen föra konversationen vidare om man vill det. Men det är ju fan tragiskt, du har varit registrerad i FEM HELA ÅR, du har postat 40 inlägg på forumet.... Och skickat ut 9000 såna PM?!

Btw har du varit 20 år i 5 år? nice, "ha ha ha" mr 40-åring