Aviseringar
Rensa alla

Samvetskval ang. skolan


Ämnesstartare

Hej!

Jag påbörjade det första året på naturvetenskapsprogrammet för ungefär ett år sedan. Dock så blev det hela inte riktigt som jag hoppats på. Jag bytte först skola, men behöll programmet. Sedan så märkte jag snabbt att jag verkligen inte trivdes i klassen, då jag hade svårt att hänga med i vad dem snackade om eller gjorde. (90% utav klassen går Natur-Musik). Jag går, ensam kille, Natur-Samhäll, och känner att jag inte trivs. Dessutom går en riktigt elak person i samma klass som tydligen hatar mig (lång historia, inte mitt fel, snarare tvärtom), vilket även det gör det jobbigt att gå till skolan.

Jag har länge funderat på att byta till IB- programmet (International Baccalaureate). Jag har dock haft så fruktansvärt svårt att bestämma mig om jag ska göra det eller inte. 

Tycker ni att jag ska göra det eller inte? Tror ni att gräset är grönare på andra sidan? Eller kommer det bara bli jobbigt att byta ännu en gång? Tror ni att man kan byta så här sent? Börjar den 21;a. 

Hur tycker ni att jag ska göra? 

Hopplöst ;(


   
Citera

Daggmask: Dessutom går en riktigt elak person i samma klass som tydligen hatar mig (lång historia, inte mitt fel, snarare tvärtom)

Det är lätt att skylla ifrån sig! 

Daggmask: Tycker ni att jag ska göra det eller inte?

Daggmask: Hur tycker ni att jag ska göra?

Seriöst, vi ansvarar inte för dig.. Mogna lite nu för fan! Det är dina beslut!   


   
SvaraCitera
reben

va har detta med samvetet att göra.

hade bytt om jag inte trivdes.'
vet ej vad du borde göra


   
SvaraCitera