Forumet - Sandor slash Ida

Sandor slash Ida

2511 1 22

ÅÅÅÅÅÅHH, påmindes om denna i en tråd nu! Läste ni den när ni var tonåringar? Känns som att jag blev tonåring med den boken.. Så spännande hur den skildrar internetrelationer som sedan har blivit så vedertaget. På den tiden kändes det så himla kittlande.

PRATA TILL MIG

Spana också in:

om jag inte misstar mig så blir sandor anklagad för att vara bög? typiskt att folk som är blyga och har röda läppar ska bli sedd som bögar. tjejer blir inte trackade för att vara lesbiskar. ännu ett bevis på att killar har det MYCKET jobbigare än tjejer i dagens samhälle.


Albanien_Mats: om jag inte misstar mig så blir sandor anklagad för att vara bög? typiskt att folk som är blyga och har röda läppar ska bli sedd som bögar. tjejer blir inte trackade för att vara lesbiskar. ännu ett bevis på att killar har det MYCKET jobbigare än tjejer i dagens samhälle.
Jo, det blir han pga att han dansar balett. Ja, det finns många dimensioner i problemet du beskriver. Det är dels tragiskt att det ses som något nervärderande att just "anklagas" för att vara bög. Det är märkligt att det används för att "tracka" någon, som du säger. Att det inte finns någon motsvarighet för att tracka kvinnor (som att "anklagas" för att vara lesbisk) visar väl just att det kanske inte bara handlar om vilket kön man attraheras av utan att "bög" har fått så många stämplar utöver just den sexuella läggningen. 
Detta bidrar ju också till att könsnormerna upprätthålls av rädsla för att ses som "bögig" om man som hane avviker från mansnormen. På det sättet förstår jag hur du menar att män har det jobbigare är kvinnor i samhället, även om jag tror att kvinnor i många andra avseenden har det jobbigare än männen. Om man nu kan väga våra känslor kring problem vi ställs inför. I så fall tror jag att det väger ganska lika. Alla är ju människor.