Forumet - Sång till skolavslutning i nian?

Sång till skolavslutning i nian?

9096 0 3
Jo, det är så att jag och min kompis ska sjunga nu när vi slutar nian, vi spelar båda gitarr så det kommer vi ju spela. Dock ska vi sjunga 3 sånger (två stycken på festen som är dagen innan och en på själva avsluningen).
Vi vet dock inte vilka sånger vi ska sjunga, på "festen" hade vi tänkt göra en akustisk långsam sång och en lite mer ny sång som alla känner igen, något snabbare.
Undrar bara oom ni har några tips till oss om vilka sånger som passar bra, text osv. Tex, i'll always remember you med Miley Cyrus. [bigsmile]
Graduation​ (Friends Forever) av Vitamin C, skulle nog vara passande till själva avslutningen. Länkade texten så att du kan själv kan avgöra saken.

Här är låten:För festerna kan man väl ta något med likande tema, eller något som får en av njuta av stunden för fullt. Så att det blir något man aldrig glömmer. Vilka låtar tycker ni själv får er att känna så? För om ni väljer låtar som får er att känna något, så är det möjligt att den känslan förmedlas till publiken när ni sjunger.

Man ska skapa minnen.