Forumet - Sanning & Konka med Snor - Videoklipp

Sanning & Konka med Snor - Videoklipp

10652 4 138

DET STÄMMER! Jag härmas ännu en gång. Men det ser ju så himla kul ut! Rodnar Ni får utmana mig till vad som helst men jag kommer att vägra om det är något jag absolut inte kan eller vill göra, såatteeeh... Var åtminstone realistiska (och lagom snälla!).

Skärmavbild 2014-03-02 kl. 13.47.03.png


Men ja, hit me! Vad vill ni att jag ska svara på/göra på film? Party

Spana också in:


S3ON:

Konsekvens: Gå fram till random vid Piccadilly Circus och säg: " ESS-THREE-ON wish you a wonderful day!"   


Ja, det ska nog vara wishes där. Men åh okej! Detta ska jag göra vid tillfälle. Dock måste jag klura ut ett sätt att filma det utan att nån märker. Känns ju lite dumt att kliva fram med mobilen rakt i ansiktet på hen. Några förslag?

snor: Detta ska jag göra vid tillfälle.
HjärtaHjärtaHjärtasnor: Dock måste jag klura ut ett sätt att filma det utan att nån märker. Känns ju lite dumt att kliva fram med mobilen rakt i ansiktet på hen. Några förslag?
hmmmmmmmmmm, om du känner ngn som kan smygfilma kanske. fast d kanske är mkt begärt för 1 sån här grej liksom Rodnar håll mobilen lite smådiskret sådär i vänsterhanden vid midjan och vinkla den upp annars. 

S3ON:
känns som om jag ställer feta krav här lr nåt nu, så är d verkiligeeeeen inte!!! du behöver inte göra d, kändes som en kul grej ba. säg "ungdomar.se wishes you a wonderful day!" istället om d känns bättre Rodnar 
Jag vill göra det, det är ju bara roligt! Mycket glad Vill du att jag säger ungdomar.se eller S3ON?