Forumet - Sanningen bakom det falska brevet till boende i Stocksund

Sanningen bakom det falska brevet till boende i Stocksund

212 0 34

Spana också in:

salem08:

det gör du inte... i det området bor enbart överklass. kolla videon en gång till..


Jag skrev om jag skulle bo där. Och jag vågar nästan sätta pengar på att det finns både en och två där som inte är några kapitalister utan bara helt vanliga arbetare.

Jag kollade på Hemnet, just nu finns det där sex hus/bostadsrätter/radhus i Stocksund som låg ute till försäljning, dessa kostade mellan 3,5 - 6 miljoner (undantaget ett som kostar 9 miljoner något), något som många sparsamma (eller lånevilliga) arbetare i dag faktiskt har råd med.

Många arbetaryrken har i dag löner som ligger på 30 000 - 40 000 kr i månaden.

Själv tjänar jag inte i närheten av dom summorna men är i stället helt klart sparsam och jag kommer utan tvekan ha råd med ett hus som kostar runt summorna beskrivna ovan inom en 10 år förutsatt att jag har en flickvän som också jobbar som jag flyttar ihop med.

Då räknat på att hon och jag har varsina lägenheter som vi säljer för att köpa ett hus i Stocksund samt att vi kompletterar det hela med att låna 1 - 2 miljoner.

Nu har jag inga planer på att flytta dit, jag menar bara att det med största sannolikhet bor personer där som inte är kapitalister utan helt vanliga arbetare.
Stringburka:

Nej, poängen är att ska vi få en fungerande integration och bostadspolitik får vi göra de fina områdena billigare - inte de sunkiga förorterna dyrare.


Det låter som rent larv i mina öron. Jag blir gärna rik om det innebär att jag får bo i ett lugnt och trevligt område med mina likar. Då ska det inte komma larviga småpojkar som inte vågar visa ansiktet och "skrämma" mig och tycka att det jag förtjänat genom hårt slit plötsligt ska vara till alla.