Forumet - Sanningen om Anti-Christ och Media

Sanningen om Anti-Christ och Media

661 0 62
Är ni redo för sanningen om anti-christ och vad som pågår i vår sjuka värld? Hur mycket ni påverkas av allt i tvn för att bli mindre och mindre religiösa? Vad exakt det är som pågår?
Gå då in på denna länk-> *Reklam borttagen*

Jag har inte sett hela ännu, men det jag har sett gjorde mig mycket rädd, för att inget är en slump och allt sker med en mening. Hur media och storföretagen gör allt, ALLT för att förbereda människorna för Anti-Christ.

Ni kommer bli chockade om ni ser detta, och jag rekommenderar alla att se det.

Må Gud skydda oss alla från detta hemska som pågår

Spana också in:

ApgBlogg:

Är ni redo för sanningen om anti-christ och vad som pågår i vår sjuka värld? Hur mycket ni påverkas av allt i tvn för att bli mindre och mindre religiösa? Vad exakt det är som pågår?
Gå då in på denna länk-> [Sanningen]det ända sjuka och hemska är att folk fortfarande tror på religioner..
ApgBlogg:

Du kan inte tvivla när du inte vet vad som sägs eller visas. Man måste se lite för att ens ha en uppfattning.


Jag läste ditt inledande inlägg, och jag har ingen större lust att ta del av konspirationsteorier. Jag tvivlar på att media och storföretagen skulle ha någon form av gemensam (anti)religiös övertygelse som de missionerar i det dolda. För övrigt, skriv "antikrist" iställt för "anti-christ", det ser väldigt fult ut när det blandas med svenska.

ApgBlogg:

Men som sagt, om Gud vill.


Du tycker inte att delegerar lite väl mycket ansvar på gud? Ska gud behöva styra minsta handling av var och en existens?
Gud avgör allting vad som sker. Ingenting vi gör är utan Guds tillåtelse. Gud är Allsmäktig och kan göra allt, Gud kan man inte jämföra med en människa som oss som bara orkar ta hand om oss själva och vår lilla familj typ.

Iallafall... Så!

Om ni inte vill se dessa videor, som dessutom heter "the arrivals" om ni istället vill söka på youtube, så kan jag beskriva kort vad det handlar om!

Vet ni vilka som äger alla storföretag och som äger hollywood? Vilka som äger och ägt alla presidenter i USA?
Judar, Zionister och två andra grupper, som är satanister. Som älskar och dyrkar djävulen. De Vet, att Islam är rätt, de vet attt Gud finns, varför? Jo de förhandlar med andar som i sin tur gör det lucifer säger. Alltså de följer satan. George Bush var satanist, yes. Och många politiker är det, de går på skumma möten och allt de gör är dyrkar satan och gör saker för dessa andar. För att de vill ha det bra i detta livet förstår ni.

Ni tror det är sagor men nej..

Ni kommer få se, att om deras plan funkar så kommer det ske i framtiden att de scensätter ett utomjordingsangrepp, skämt? Nej, de vill att vi ska tro att det finns utomjordingar så att när de ska iscensätta ett angrepp så kommer hela världen lyda dem. Men det är bara deras plan, det är inget man kan säga ska hända. Det dem vill är det många redan har skrivit i just denna tråden, att ingen ska tro på Gud, att folk ska tro att de själva är sin egen Gud osv.

För när antiKrist kommer så , kommer hela världen tro att han är en gud istället. Han kommer få såna makter att de flesta kommer falla för hans trick. Han kommer säga till folk att han är gud och om man inte erkänner detta så sätter han en i helvetet. Men om man erkänner honom som gud hamnar man i helvetet. Gud varnar oss om detta, alla profeter har varnat oss om antikrist!

Det är viktigt att om ni inte vill förlora era själar i ett evigt brännande helvete, att ni tänker på varför ni är skapade, och hur perfekt all balans är i världen, för perfekt för en slump. Hur det kommer sig att fler och fler blir muslimer för varje dag, majoriteten kvinnor, och hur det kommer sig att allt vi får se i tv är massa saker som ska få oss iväg från vår tro på Gud? Hur det kommer sig att allting ni får se i media om islam bara är dåligt och påhittad skit?

Faller ni offer för media, så är ni under satanisternas händer och kommer enkelt falla för antikrist om ni lever..

Om ni tänker lite däremot, så kommer ni inse sanningen och börja göra det ni är skapade att göra, att dyrka Gud.