Forumet - "Sanningen om cannabis"

"Sanningen om cannabis"

3696 0 48



Jag tänker mig att all, så kallad, informativ film/text m.m är vinklad på ett eller annat sätt, mer än säkert även denna.
Men vad tycker ni? Hur mycket är rent skitsnack? Hur mycket kan vara sant? Något särskilt som är sant/inte sant?
Dela med er av era tankar!

Senast ändrad 21 May 2013, 14:00 av Xisco

Spana också in:

Enda tanken om alla ungdomar "Jaha, vad kul att få veta vad massa okunniga ungdomar tycker om en drog de knappt vet något om" Propaganda rakt igenom. Och snack från doktorn "Cannabis är för mig ingen lätt drog. [..] Det finns en stark koppling mellan cannabis och starkt missbruk" 
Skulle väl påstå att det inte har med drogen att göra utan människan i sig. Har många människor runt omkring mig som röker cannabis dagligen men inte skulle vilja testa på starkare droger.
Och de ungdomar de hade med som haft så dåliga erfarenheter med cannabis, skulle väl säga att precis som på alkohol kan det ibland bli lite snett. Tjejen som pratar om att hon slutade bry sig om sitt liv typ, hm... jag brydde mig inte om mitt liv innan jag började röka heller. 
Och att tunga missbrukare ofta har rökt cannabis innan? Mja, är de tunga missbrukare har de nog testat på det mesta. 
Orkade inte se hela tyvärr, så återkommer kanske.


df rqp:

DET ÄR OLAGLIGT, DÄRFÖR STÖDER KONSUMTIONEN KRIMINALITET
det kommer alltid att finnas folk som utnyttjas så länge andra är beredda att stödja det.
folk far illa av smuggel av lagliga substanser också då folk är snåla och vill betala så lite som möjligt. dock skulle en legalisering stoppa en stor del av det.