Forumet - Sanningsleken!

Sanningsleken!

1128563 58 127517
Jag börjar gråta, prata snabbare om alla scener jag sett, det värsta och bästa, vad jag vill göra. Sedan kan jag inte alltid gå då jag inte tål bubbel, måste vara kvar på samma plats, ibland försvinner det när jag går och är det raka sträckor kan jag gå väldigt långt, tiden glömmer jag bort. Vill säkert hitta nån plats och se soluppgången på, gå upp på ett tak. 

Vem googlar upp mest ord, jag eller Kurtbosse? 

Spana också in:

Jag är för feg och tramsig till enkla saker som att byta ut nya ljus, för petnoga som att jag märker när saker är snett. "Strunt i de" brukar jag få höra. "Nu är du löjlig" obs även svårt för förstå ordet praktisk, så ta in information och återupprepa det tillexempel vad man hört i ett samtal med handledare klarar jag inte av.

Brukar du gå och äta själv på restauranger?
*följeslagare*

Kär i Kurtbosse (han kommer gapskratta och flina åt detta nångång) kär i dahlbear med om han visste, ah men han har nog glömt bort det. Men det var kär, samma som favorit? Nu när man pratar om trollen dök han upp på skärmen.. nej men jag gillar lav och pwr för de är bra i chatten. EDIT!!! 

Favoriter: storchen och lime (kom inte på hans namn)
Favorit bland tjejer: hxiley, donkeking

Vill du hellre ha en galet bra sångröst och inte kunna prata, låta som en bäbis eller ha en bra talröst och inte kan sjunga?
Bra svar Glad 

Nej men jag kommer säkert och jag kommer berätta det.. eller kan man vara otrogen innan man är på g med nån? Alla vet vem dem vill vara tillsammans med.. jag vill ha alla. Jag ändrar min smak hela tiden och de finns väl få gånger som de faktiskt fastnar några stora kärlekar som med Yang Yang, Yamapi, Lee hong ki.. vill vara ihop med alla tre!!! Gråter (samma sak irl)

Hur många gånger tror du jag bytte kläder i lördags, dagen innan konserten?