Forumet - Sår av pplåster

Sår av pplåster

1621 0 2
Hej hej , använde p plåster för ca 1 år sen i 8 månader o i slutet av tiden fick jag utslag under o sår, kliade också.. Men hade plåstrena på samma ben hela tiden o rakade dom också, o min hud verkar vara rätt känslig.. så slutade med dom.

Pratade med gyn om detta o dom sa att det kanske var för jag rakade benen osv o bad mig byta plats, så nu då jag försöker med pplåster igen, efter en lång tid med ingenting , eller jo kondom men... det suger [sad] men skitsamma, så började jag med plåstrena igen, satte på plåstret förra onsdagen då jag fick mens , man ska ju börja med det då. Och några dagar efter börjar det klia så in i bombens... fan, tänkte jag då, frågade min kompis om det kliade i början för henne o det gjorde det tydligen, men kliade så mycket så fick dra bort plåstret och som ni ser på bilden är det rätt irriterat under nu... igen...... fasar för om jag inte kan använda det, igen, vad fan ska jag ha då!? har provat p-stav, pplåster (2 ggr nu.......), p-ring o kondom, men inget har funkat speciellt bra, kondom är ju nödlöstningen i princip.. p-piller , jag skulle glömma det helt enkelt.. och plåstrena funkar ju så bra annars, tycker verkligen om det, men nu får jag ju såhär under igen o blir rätt orolig... så mina frågor är;

var det såhär för er i början? kliade det osv?

detta inlägget blev rätt rörigt kanske men hoppas ni förstår ändå....

Har plåstret på magen nu förresten istället så det är ju inget ställe jag rakar mig på eller så heller så är ju inte därför..

image-upload-15-793849.jpg