Forumet - Sår vid ändtarmen?

Sår vid ändtarmen?

3024 0 19

Spana också in:

Det skulle som Iosib sa kunna vara en hemorrojd. Har den växt någonting? Kliar den och är det irriterat runt om? Läcker det? Har du en hård avföring/är förstoppad? Var lite mer detaljerad tack. Och hur kan du känna lukten?

Du kan iallafall försöka få igång magen lite om den inte redan är igång. Ät mycket fibrer, drick mycket vatten och rör på dig.
yuio:

Folket e efterblivna här som om jag vore stolt över detta, kallar mig cp bla bla. Jag var ju förfan tvungen o undersöka skiten så jag visste vad felet vad eftersom jag vill bli av med och inte gå runt med en fet jävla sår som luktar äckligt? P12s


Låter trist. Har du tittat med en spegel eller så, om det är infekterat (borde kännas också, och märkas om det är var). Annars är odören väldigt knepig :/. Vet du hur länge du haft problemet?

(ville mest visa sympati med det här inlägget, har ingen vettig information att dela med mig av tyvärr. Men ignorera mongona!)
yuio:

Folket e efterblivna här


Kan det inte vara lite så att om du nu har ett sår i röven som luktar illa borde gå till en doktor? Eller du tror på fullaste allvar att folk på ett forum för ungdomar ska ha någon som helst kunskap om illaluktande sår i ditt rövhål? Missförstå mig inte, det finns säkert många ungdomar som är intresserade av sår i rövhål. Som luktar illa. Men att du kallar folk för efterblivna när du lägger upp en av, med mina ögon sett, tidernas roligaste tråd känns inte fullt berättigat. Folk hånas och det blir ganska lätt med tanke på att du har luktat dig själv i röven. Med hjälp av ditt finger.

Helfestligt fanimej[bigcheers]
tevepro:

Hemorroider är inte en typ av sår.


Det är vanligt att de blöder.

yuio:

vföringen är bara hård ibland och vanlig också samt att de inte kliar nåt heller.


Försök då att ändra på kosten. Det kan helt enkelt vara så att stället är irriterat. Växer den (det är förstås svårt att se men om det känns som om den har växt).