Forumet - sårad när jag blev borttagen från gästlistan till en fest

sårad när jag blev borttagen från gästlistan till en fest

1247 0 11
Hej!

För ett tag sedan blev jag inbjuden till en fest av en kompis som jag halvkänner på facebook. Det var ungefär 250 inbjudna, så detta var ingen jätte personlig inbjudan, men samtidigt är detta en "känd" fest som ett gäng arrangerar traditionsenligt varje år och det är endast dem med rätt bra status och rykte som blir bjudna. Blev så klart super glad över inbjudan, även om jag vet att anledningen till att jag blev bjuden är för min tvillingsyster är bra kompis med en av dem som arrangerar festen. 
I alla fall, för att komma in på denna festen krävs det att man visar upp sin inbjudan som man fått på facebook till en vakt som står i dörren. Det är idag festen äger rum. Men när jag söker efter eventet på facebook några timmar innan jag ska gå iväg hittar jag det inte. Jag tycker det så klart är konstigt, och går in på min systers facebook och kollar om jag hittar eventet där, och det gör jag. Med andra ord, jag har blivit borttagen från eventet. Är så otroligt ledsen just nu, mitt självförtroende är redan i botten. Varför tog dem bort mig? jag vågade inte säga detta till de andra tjejerna som skulle dit eller min syster, tycker det är så pinsamt. Istället sa jag att jag gick ur eventet för att jag mådde dåligt. Nu ligger jag hemma i min säng och gråter för jag känner mig så ensam. hade verkligen sett fram emot detta, nu får jag bara ta del av alla bilder på facebook, instagram och snapchatt som läggs upp av dem inbjudna som är där och festar.
Tror ni att jag togs bort med meningen eller kan någon "råkat" ta bort mig av misstag? Kan tillägga att det var 3 killar och en tjej som anordna festen. Känner som sagt tjejen lite halvt, men killarna känner jag inte alls, vet bara bra vilka dem är. Ena killen är bästa kompis med en kille jag har gått hem med några gånger, men som senare har dissat mig. Undrar om det kan ha något med saken att göra. Att han inte vill ha dit mig.

Spana också in:


SvenskWithAttitude:
Nu är det ju deras fest och om dem inte vill bjuda in henne så låt dem.
det är klart dem inte behöver bjuda in mig, har full förståelse för det och det var många av mina kompisar som inte var bjudna. Men det gör mer ont att först bli bjuden och sedan specifikt borttagen. Det blir plötsligt väldigt tydligt att jag inte är välkommen. Skulle varit mycket bättre om jag inte blev bjuden från början. 
Tror ärligt talat att det inte var något personligt att ta bort dig. Killarna kanske inte visste vem du var och valde därför att ta bort dig eller så kan det varit ett misstag. Hoppas du blir på bättre humör, sånt ska man inte haka upp sig på föräns man vet säkert varför man blev bort tagen!  Glad

adaq: Tror ärligt talat att det inte var något personligt att ta bort dig. Killarna kanske inte visste vem du var och valde därför att ta bort dig eller så kan det varit ett misstag. Hoppas du blir på bättre humör, sånt ska man inte haka upp sig på föräns man vet säkert varför man blev bort tagen!  Glad
Tack så jättemycket för ditt svar! Det värmer! :) jag försöker verkligen lägga detta bakom mig, men det är så svårt. Har extremt dåligt självförtroende och därför påverkas jag väldigt hårt när sånt här händer. Kändes som ett slag i magen.
Jag förstår att du känner dig sårad och nere. Men tror även
adaq: Tror ärligt talat att det inte var något personligt att ta bort dig. Killarna kanske inte visste vem du var och valde därför att ta bort dig eller så kan det varit ett misstag. Hoppas du blir på bättre humör, sånt ska man inte haka upp sig på föräns man vet säkert varför man blev bort tagen!


Fkpaw:
Din arbetarhatare, ut med packet
Nu är det ju så lilla gubben att jag kommer från arbetarklassen Blink
jules93:
det är klart dem inte behöver bjuda in mig, har full förståelse för det och det var många av mina kompisar som inte var bjudna. Men det gör mer ont att först bli bjuden och sedan specifikt borttagen. Det blir plötsligt väldigt tydligt att jag inte är välkommen. Skulle varit mycket bättre om jag inte blev bjuden från början. 
Tycker i alla fall att det är drygt att dra tillbaka någons inbjuden...