Forumet - sarkasm........... och journalistisk.............................

sarkasm........... och journalistisk.............................

324 0 45

Spana också in:

enhimmelskdrog:

eller varför skulle han det [tard]


tror du sj att.. han sitter och säger att han vill bli bäng i huset.. då hör någon utomstående det och går och slänger över tre tennisbollar med knark i??? som han säger sig känna?? sedan säger han att de andra deltagarna lägger sig under sängen o käkar.. asså[crazy]

låter helt sjukt att han ens skulle berätta det.. låter som att han driver som fan pga drogrykterna som antagligen är osanning.. men framgår ej
Lounge fact:

tror du sj att.. han sitter och säger att han vill bli bäng i huset.. då hör någon utomstående det och går och slänger över tre tennisbollar med knark i???


hahaha nää iofs men
han kanske sa till sina kompisar att kasta in knark, innan han gick in i huset [badgrin] eller nåt
jag venne [sad]
Lounge fact:

vad tror du... som knr tobbe o huset...


Ingen aning, men jag tycker fortfarande det verkar otroligt och alldeles för modigt att lyckas smussla in och i sig droger. Iofs blev det tydligen kaos när tennisbollarna kastades över och då kanske det är lätt att gömma undan en i allt kaos. Men då är det ju bara för bb att titta igenom all film efter händelsen och se om några gömde bollar.

Och hur lyckades de som inte hade tennisbollen få reda på att det var knark i den, när de inte kan prata om detta öppet?

Typ hälften av deltagarna knarkar iaf.
framtidstron lever:

Men då är det ju bara för bb att titta igenom all film efter händelsen och se om några gömde bollar.


Men det är väll inget garanterat bevismaterial ändå..framtidstron lever:

Och hur lyckades de som inte hade tennisbollen få reda på att det var knark i den, när de inte kan prata om detta öppet?


Det är sant!

framtidstron lever:

Typ hälften av deltagarna knarkar iaf.


Ja.. tobbe var tydligen väldigt öppet liberal om det.. så inte så konstigt då att han kan prata öppet om det även i aftonbladet.. men konstigt att han pekar ut deltagarna som de som "la sig under täckte och käkade".. Alltså hela skumma grejen med denna artikel att jag tycker det borde vara förtal att vinkla en text så, om det nu var så att han sarkastisk.Dan_the_ironman:

Hatar all jävla media, jävla kukar som hellre pratar om Persbrants sniffande än att tusentals människor dör.


Inte all media heller
Lounge fact:

Men det är väll inget garanterat bevismaterial ändå..


Nä, men det visar ju om det stämmer eller inte att några gömde bollar. Om det inte är fångat på filmen så har det ju inte hänt.

Lounge fact:

Alltså hela skumma grejen med denna artikel att jag tycker det borde vara förtal att vinkla en text så, om det nu var så att han sarkastisk.


Tror han bara tycker det är en kul grej. Tidigare så sa han att det istället stod på en tennisboll att sanna och rodney tagit emot inslängt knark. Så han ändrar sin story lite efter nickys utspel om att det var knark i tennisbollarna.