Aviseringar
Rensa alla

Savelend, Investera i Lån & Krediter, ≈10% avkastning


Ämnesstartare

Hej alla kära ungdomar, jag skulle vilja ge er lite tips på sparande och investering :D. Jag har investerat totalt 10 000 kr i lån & krediter hos Savelend sedan 2 månader bak. Hos Savelend.se kan du låna ut pengar genom att investera i lån & krediter och historiskt har de lyckats leverera årligt runt 10% avkastning. Simpelt förklarat så är det privatpersoner/företag som behöver lån kan gå till Savelend, därefter kopplas vi som investerare och lånar ut våra pengar. Savelend är alltså mellanhanden mellan oss investerare och låntagare. Minsta investeringen är 500kr men om man använder sig av t.ex min referenslänk (se signaturen nedan) så får både du och jag 500kr om du investerar minst 5000kr. Där har du en lätt 10% avkastning som hamnar på ditt konto inom 3 vardagar. Det finns ingen insättningsgaranti men företaget ligger riktigt bra till och de är väldigt öppna med oss investerare. De drar själv av vinstskatten och deras avgifter så du inte behöver krångla till med det. Efter du har gjort din överföring till kontot så kan du gå till SmartInvest sidan. Där kan du bocka i vad och hur länge du vill låna ut dina pengar. Jag har checkat i allt och även de som säger 60 mån. betalas oftast tillbaka inom ett halvår. Sen är det bara att sitta bak och vila. De har en mycket högre avkastning jämfört med lendify och brocc. Passa på och missa inte Savelend som inte är så känd inom svenska marknaden!

Det finns redan 3 personer som har använt länken för att få 500kr vid 5000kr insättning, ni kan se forumet här:  https://swedroid.se/forum/threads/savelend-investera-i-lan-krediter-10-avkastning.186856/

Referenslänken för att få bonusen:  https://www.savelend.se/ref/?id=8dab5989-1fa3-4c20-913f-4bed78c3bbad


   
Citera
Ämnesetiketter

Sorry ja e pank


   
SvaraCitera
YungG

Bananlåda:
Sorry ja e pank

vi sitter i samma båt


   
SvaraCitera

YungG:

vi sitter i samma båt

Sjunkande båt


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Yeah tänkte om man har 5000 liggande så kunde man få 500kr på direkten och sen hoppa ur men ja, RIP för panktider


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

https://www.curve.com/join#EA46YP6N ni kan få ett gratis mastercard kort som heter Curve och utan något bindande kan man få 5 GBP gratis i samband med registrering. På plus av det kan ni även välja att få 1% i cashback på alla era köpa hos lidl eller 3 andra butiker :D. Utnyttja det som är gratis folket!


   
SvaraCitera