Forumet - Say whaaat

Say whaaat

137 0 18
Borde jag bli konfundersam när jag helt plötsligt ser på facebook att killen jag var två sekunder från att ha sex med igår, faktiskt har en relation med en annan brud som idag skrev att hon älskade honom?

Är det bara jag som är mäkta förvirrad här?

Vad fan gör man åt den saken egentligen? Fortsätter som om flickan inte existerar? Trycka in honom i ett hörn och konfrontera honom eller helt enkelt ignorera människan?

Spana också in:

Harpyja:

Då återupplivar jag hoppet på att bli tillsammans med tjejen jag trånar efter istället.


d tycker jag! så sött med tjejer som är kära i varandra. tror också tjejer kan ge dig något som du kanske behöver. fast en sak kanske dom brister på och det är att säga "NU ÄR DET NOG!". men ni finner kanske lösningar [cute]
Harpyja:

Vad fan gör man åt den saken egentligen? Fortsätter som om flickan inte existerar? Trycka in honom i ett hörn och konfrontera honom eller helt enkelt ignorera människan?


Finns killar som bara gillar att jaga och tröttnar snabbt efter dem har fått sitt byte. Känner många sådana, vissa kallar det för sina svagheter andra för sina styrkor.

Medan andra desperata killar är varken mogna eller är på rätt tid och rätt plats och försöker få en tjej...

Desperation är väldigt oattraktiv

Image

Jag ska meditera för att världen ska bli mer rättvis [party]
Harpyja:

Fortsätter som om flickan inte existerar?


Nej. [tard] Han har ju en relation. Jag vet inte hur det är med dig, men jag vill varken hålla på med någon eller vara ihop med någon som har en relation med några annan.

Harpyja:

Trycka in honom i ett hörn och konfrontera honom


Harpyja:

eller helt enkelt ignorera människan?


Tycker att båda alternativen låter bra, men jag röstar på det första. Vore lite dumt kanske att bara ignorera, även fast killen verkar dum som nästan har sex fast han har en relation. Men jag skulle nog säga till honom att jag vet hur det ligger till, sen skulle jag antagligen inte träffa honom mer.
Konfronterade människan. Har redan förlåtit honom.
Var tvungen. Jag gillar honom.

Det är min svaga sida.

Han hade sina skäl. Må hända att han gjorde dåliga val, men jag tänker fortsätta vara med honom, dock inte på något sexuellt plan tills han har rett ut sina känslor för sin brud.