Forumet - scene hair?

scene hair?

1885 0 22
Hej Jag e en tjej från malmö som jätte gärna vill klippa en scene frisyr. Jag undrar om det finns ngn som kan tipsa om en bra frisör som har klippt detta innan jag vill ha det så spr uppklippt fast med smala stripor som fortfarande e långa...hmm svårt att förklara jag bifogar en bild på hur jag vill ha det ungefär. Tips på ngn bra frisör i malmö som e duktigt på anorlunda klippningar?? TY![love]

347395pw150.jpg

Spana också in:

ITALIEN **

Ett land av morsgrisar och lögnare vars stora claim to fame är att de kommit på hur man blandar mjöl och vatten så att det blir en deg man kan göra spröt man kan äta av. Wow liksom. Italienare och italienskor är vackra tills de fyller 38 då de plötligt och hastigt förvandlas till små kakelugnar. Att de uppfunnit organiserat brottslighet är heller inte mycket att skryta om. Oorganiserad brottslighet [Till exempel att fly från ett fängelse bara för att ligga och pissa ner sej i en lada 300 meter därifrån. Go Tony, go.] är ju så mycket mer underhållande.
Ja gillar också scene frisyren. Den e hur fin som helst. Funderar på att klippa den. De e ju självklart att man kan gå till frisörer och få den frisyren! Tyvärr bor du i malmö så ja vet inga bra frisörer. Men nån måste ju finnas som är extra kunniga !? De e bara att du säger att du vill klippa upp de mycket. Då kommer dem säga att du kommer få jätte tint hår nertill. Då e de bara att säga att de e så du vill ha de. Eller så tar de helt enkelt bara med dig en bild.
Alltså det är assvårt att hitta en. Men försök ta med bilden till olika frisörer och kolla med dom om dom kan. Annars får du klippa själv. Det är inte så jättesvårt.

F.ö så har dom/bruden på bilden tupperat håret där uppe. Så när du klipper kommer det ju bara ligga dött. Innan du tupperar n shit alltså. :P