Forumet - Schema - Betyg

Schema - Betyg

1240 0 21
Jag har ett litet problem här. Som ni ser på schemat nedanför så läser jag flera ämnen samtidigt. Och jag håller på att få IG i både fysik A (FY 1201) och matte C (MA 1203) för att jag är på de andra lektionerna. Jag har frågat skolan om detta och får svaret "Du får jobba på fritiden" Och jag menar, det är ju inte lite jobb jag har att jobba ikapp. Och då kommer jag inte ha någon fritid. Just nu (enligt mig) Så är mitt bästa val att fortsätta gå på de lektionerna jag gått på för att få betyg i dem men ig i matte och fysik, vilket gör att mitt merit värde kommer sjunka... mycket!

Min fråga är:
Får skolan göra såhär?
Vad ska jag göra?

Image
Det är ovanligt att du har fler än två lektioner som rkockar med varandra, det brukar också finnas flera grupper för varje kurs eftersom det finns flera klasser som lser samma kurser, kolla om du kan hoppa in i något av de, sen så är ju matte en kurs där du lär dig själv det mesta så det kan du plugga hemma eller i mattehjälp som brukar finnas i dom flesta skolorna.

Spana också in:

The Box:

brukar också finnas flera grupper för varje kurs eftersom det finns flera klasser som lser samma kurser


Vi är en liten skola och det är bara en grupp som läser matte C :P

The Box:

plugga hemma eller i mattehjälp som brukar finnas i dom flesta skolorna


Jag gillar inte alls idén att göra en hel kurs utan föreläsningar hemma. Och "mattehjälpen" är en halvtimme två ggr i veckan och jag tror att jag inte kommer att kunna jobba ikapp där.