Forumet - Screen recorder för PC?

Screen recorder för PC?

4457 0 12

Jag behöver en screen recorder till min pc dator med audio som är bra för gaming. Det kan kosta lite men inte för mycket. Vill bara ha ett enkelt program som man kan spela in datorskärmen  och audio, det som låter från datorn. Öppen för förslag om vad ni använder och vad som rekommenderas!

Fraps är lá det kändaste och bästa program för en vanlig person som vill spela in för gaming, videobloggar, musik osv... Men det snottar flertal med FPS för resesterande program när Fraps är igång! Så du behöver en hyfsad dator, de flesta laptops har troligtvis inte en chans.
    Såna Youtube och Twitch snubbar som lirar in videos för gaming, de använder dyrare, mer professionella, enklare och mera specifika program för de bästa inställningarna när de spelar in och lägger upp videos. Fast det är onödigt för det räcker med Fraps!

Spana också in:


S3ON: tanka  förreggat fraps från tpb

till annat än spel och film, typ arbeten så som filmredigering eller annat med olika fönster rekommenderar jag HyperCam eller CamStudio, dessa finns också @tpb i fulla versioner 
Haha Hypercam, nja. Eller jovars de var ju visserligen typ fem år sen som jag lirade med det senast så det kanske har blitt bättre Galen