Forumet - Scrolla på touchpad

Scrolla på touchpad

3404 0 33

Spana också in:

Lounge fact:

är typ NOOOOOOOOOOOT effektiv efter att man levt med en touchpad med scroll, saknar min bärbara den är så perfekt förutom alla produktionsfel


jaa usch!! jag testade med piltangenterana och det var jobbigt! men testa att vara utan dator ett tag då :) eller hur länge tar det?
sötnos:

Har iofs scroller på min. Men använder alltid piltangenterna. [smile]
Ibland behöver man klicka på sidan man ska scrolla för att pilarna ska fungera med den blir snabbt en vana! Annars; Page Up och Page Dn!


gud vad irriterande och segt [cry] saknar min scroll sitter och drar neråt hela tiden av vana. men klicka på sidan där man scrollar är iaf effektivare än upp och ner pilarna.. men då kommer vi till problem nr 2: neråtklicken är så hård att man får ont i fingrarna av att klicka påren D:
m3lis:

jaa usch!! jag testade med piltangenterana och det var jobbigt! men testa att vara utan dator ett tag då :) eller hur länge tar det?


aaa ska nog vara utan dator för att jag inte kan scrolla optimalt [rolleyes][rolleyes][love] överlever [crazy] men vore underlättande om det var som vanligt

Gröna Vesslan:

Hade jag varit i din situation (hade aldrig hamnat i den däremot... då scrollfunktionen inte går att leva utan) hade jag sålt datorn å köpt ny [rolleyes]


aaa ska nog sälja min lånedator [crazy]
Gröna Vesslan:

Ah okej... missade den punkten. I så fall... är det tillfälligt lånad eller för längre bruk?


så länge min dator lagas

sötnos:

Banka lite på den. [sad]
Min dator är mjuk och härlig, nästintill böjlig (okej jo kanske lite). Sånt uppnår man bara genom genuint slitage!


går inte [sad] använder mest ett lätt klick på touchpaden men går inte när man ska hålla in något. min vanliga laptop är perfa!

Macktorsken:

Ta en bok som musmatta det fungerar! Eller lev med problemet. [wink]


aaa ska göra det när jag helt freakar ut [wink]