Forumet - SD är ett uselt politiskt parti?

SD är ett uselt politiskt parti?

3374 1 79
Tjo!
Jag är inte särskilt insatt av politik,
men vet mycket väl att det skapar frågor & åsikter..
Jag hörde att SverigeDemokraterna ligger som det 3'e största partiet, som det ser ut nu.
Vad tycker ni om det? :P
Själv tycker jag det är förjävligt.
Förbannade rasister. *peace*

Spana också in:

- Razorblade -:

Sant. SD är ett missnöjesparti. Är man missnöjd med i princip allt i livet...då röstar man på SD.


Som de ser ut nu kommer de vara tredje största parti. Man blir ju lite rädd när klippet som hade med Soran bara gjorde så att partiet ökade i röster. Man är lite rädd för Sveriges framtid när man ser hur alla andra europeiska länder går igenom samma sak fast värre.
Sjukan i hela det vi kallar "politiken" sitter djupare än så, SD är bara ett symptom på hur jävligt saker är, hur allt rasar samman, säljs ut, monteras, rationaliseras osv folk blir rädda. Vems fel är då detta? Att skylla på juden är omodernt så muhamedanerna får ta skiten.
SD är inget vidare demokratiskt parti eftersom att dom förespråkar inskränkningar av andra människors rättigheter, men även för att mycket av deras övriga politik är snurrig.

Dock finns det ingen anledning att skrika tillbaka. SD är inte kärnan i problemet. Kärnan till problemet är de människor som röstar på SD. Att deras väljare enbart är en bunt rasister är knappast rättvist att säga. Det finns heller ingen godtrycklig anledning att kränka eller hota deras väljare som bl.a. media har gjort. Möjligtvis leder detta till fler sympatisörer. Sedan vet vi vad som händer när andra ifrågasätter vår tro på det sättet: vi tror ännu mer. Anledningen till att folk röstar på SD (tror jag) bottnar sig i någon form av rädsla och/eller missnöje.

Det försvinner inte av gap och skrik utan öppna diskusioner i samhället. Sverige förändras. En del gillar det, andra gillar det inte. Personligen anser jag inte att dagens integrationspolitik fungerar optimalt. Långt ifrån. Dock är detta för mig inte en anledning att rösta på SD. Dom har enkla lösning på väldigt komplexa problem.

När sedan personer som exempelvis Mona Sahlin börjar ifrågasätta om det finns en svensk kultur (vilket det naturligtvis gör - det finns kulturer inom i princip alla etniska folkgrupper - om detta inte var sant skulle kulturkrockar aldrig existera heller) och tala om hur löjliga 'svenska' traditioner är, och liknande, så är det rätt uppenbart att SD får fler röster, likaväl som det var uppenbart att SD fick sympatiröster när media drog igång skallgången mot dem.
Blivande_japan:

det som gör mig mest förbannad är att några av deras högsta partiföreträdare kan springa runt med järnrör och ändå vinna väljare.


Skrattretande faktiskt, har ingen förståelse för grejen med att springa runt med järnrör.
& det skulle väl nästan vara läskigt att ha de som företrädare, att om man inte röstar på de, eller inte uppskattar deras åsikter, kan ha risken att bli ihjälslagen. ;)
SD ökar för att folk är trötta på den förda invandringspolitiken och för att media och sjuklövern bedriver en häxjakt mot dem.

Blivande_japan:

springa runt med järnrör


Skulle inte vilja kalla att lyfta upp varsitt järnrör, gå omkring med det någon minut och sedan lägga ner det igen för att "springa runt" med järnrör.

applepie01:

att om man inte röstar på de, eller inte uppskattar deras åsikter, kan ha risken att bli ihjälslagen. ;)


Den risken är snarare större bland sjukläverpartierna.
Ganon:

SD ökar för att folk är trötta på den förda invandringspolitiken och för att media och sjuklövern bedriver en häxjakt mot dem.Skulle inte vilja kalla att lyfta upp varsitt järnrör, gå omkring med det någon minut och sedan lägga ner det igen för att "springa runt" med järnrör.Den risken är snarare större bland sjukläverpartierna.


- Jag var en aning ironisk dock.. ;)