Forumet - SD i senaste opinionen - tredje största

SD i senaste opinionen - tredje största

6678 0 105
Tickstart:

det innebär att 8.7% av väljarna är efterblivna och bör skickas till gulag tillsammans med folk som tittar på sport, har mjukisbyxor samt David Hellenius, Peter Magnusson och Christine Meltzer.


Ja det kanske är :p Att folk har blivit mer SD är inget som kan undgå med tanke på ekonomiska krisen. Men vad innebär det med hur politiken kommer att styrAS?

Spana också in:

:

Det är vanligt med fusk vid opinionsundersökningar. Så många som vart tionde svar är påhittade. Orsaken är de orimliga kraven på personalen.  Det hävdar före detta anställda på undersökningsinstitutet Skop som Arbetaren talat med.  – Om det är så är det allvarligt, säger Kent Asp, docent i statskunskap och professor i journalistik.


Skopan​​ställda: Var tionde fuskar med svaren

Det är inte så värst ofta som opinionsundersökningar stämmer överens med den verkliga folkopinionen. Nu står det ju iofs i artikeln att just opinionsundersökningar brukar genomföras mer noggrant åtminstone hos Skop, men även dem bör man säkert ta med en nypa salt då de ser helt olika ut hos olika företag och institut från månad till månad.
Anura:

vad menar du?


Vad jag menar är att du tar Flashback och Aftonbladet på ALLDELES för stort allvar, och borde försöka tänka lite positivt.

Om du nu är rädd för Sverigedemokrater, och de uppskattningsvis har 8,7% av väljarnas stöd, så kanske du skulle kunna tänka på att det finns 91,3% som inte är fullständiga idioter.

Jag vet inte ens varför jag skriver det här.
Henke93:

Så länge (S) är störst (och i regeringsställning) är allt frid och fröjd.


Är du seriös?[tard] Är du medveten om hur sossarna har kört exempelvis länderna Grekland och Spanien käpprent åt h*lvete.

Om du bara syftar på det svenska socialdemokratiska partiet så är väl Malmö ett intressant exempel. Malmö har länge styrts av Socialdemokrater, Ilmar Reepalu (S) har suttit som kommunstyrelsens ordförande i över 20 år, och detta i sträck. Ändå så går Malmö Stad på knäna både ekonomiskt och socialt.

Så jag ber dig vänligast om att inte skriva fler ignoranta påståenden.