Forumet - SD landsdagar

SD landsdagar

4610 1 48

Spana också in:

Tror inte att Åkesson lyckas "tvinga ut Löfven på banan" som han säger. Sossarna vill inte göra samma misstag som förra valet. Då låg man bra till i opinionsundersökningarna men sen öppnade man munnen. Nu tror jag att man har lärt sig av det misstaget och Löfven lär vara ganska anonym. Man vill helt enkelt vinna för att folk är trötta på borgarna. 

Såg debatten om nolltoleransen i partiet och då framgick det tydligt vilket typ av parti SD är. Samtliga som var med i debatten uttalade tydligt hur viktigt de tyckte nolltoleransen är och att SD verkligen inte ska acceptera rasism och extremism. Efter detta är jag än mer säker på att en stor majoritet av politikerna i partiet inte på något sätt är rasister vilket naturligtvis också gör partiet till icke-rasistiskt. 

den_fete: fullblods rasist.
Se hur nöjda de ser ut. arisk etnomasochism breder ut sig över åkessons läppar och ger ett sken av kommande koncentrationsläger vid hans oundvikliga framtida regeringstillträde. hans svarta stövlar symboliserar hur mörkt avskräde är till för att utsugas och trampa på. Allt medan hans fru lugnt står där som en inkarnation av allt vad traditionell kvinnlighet och antifeminism heter och låter sig hållas av sin make och stöttar och påhejar hans sunda ideal från sidolinjen som en kvinna ska göra.

Det här är SD's rätta ansikte.