Forumet - (SD) ökar till 13,3% i dagens (13 okt) demoskopundersökning...

(SD) ökar till 13,3% i dagens (13 okt) demoskopundersökning...

2837 0 49

Spana också in:


Weeaboo: Kan vi inte ha en officiell opinionsundersökningstråd istället? känns dumt till att vinkla alla opinionsundersökningar till att handla om SD, även om deras resultat är det mest intressanta. 
Vad menar du med...

Weeaboo: Kan vi inte ha en officiell opinionsundersökningstråd istället?
???

Menar du specifikt vad medlemmarna på UM skulle rösta på? Misstänker att merparten av de aktiva medlemmarna på UM dels inte är röstberättigade samt dels är så få att resultatet inte skulle vara representativt för svenska folket.

Weeaboo: känns dumt till att vinkla alla opinionsundersökningar till att handla om SD, även om deras resultat är det mest intressanta
Jag vinklar det varken åt ena eller andra hållet utan jag gör en egen tolkning av rubriken i Expressen. Expressen visade just att (SD) var det parti som har de största förändringarna sedan valet.   Blink

TOR: Menar du specifikt vad medlemmarna på UM skulle rösta på? Misstänker att merparten av de aktiva medlemmarna på UM dels inte är röstberättigade samt dels är så få att resultatet inte skulle vara representativt för svenska folket.
Nej utan en tråd som behandlar opinionen i sverige, istället för en tråd varje gång SD gör en förändring, som det är nu. Blir mycket SD lite av allt annat samtidigt som det vore enklare om vi kunde samla diskussioner rörande opinionen i just en och samma tråd.

djävla_tjat:
du verkade bli upprörd över vad sessan sjöholm skrev? hon skrev ju bara som det är.


Två saker att konstatera, så tror jag vi kan avsluta denna konversationen sedan:

1. Väldigt många tycker illa om SD. Det finns väldigt många som vill motarbeta SD.

2. Ett inlägg på facebook helt utan bevis från en tjej, som uppenbarligen ogillar SD, kan inte ses som opartisk sanning. 

Tönten :
Socialdemokraterna är ett islamofobiskt parti om något, mer höger än vänster.
alla partier är islamfobiska eftersom inget parti vill att sverige ska bli islamiserat.

sd har inte uttalat sig negativt om muslimer eller islam, bara mot islamister vilket vänstern går ape shit om....detta stärker bara mina misstankar om att vänstern o islamister är allierade.

N.W:
Två saker att konstatera, så tror jag vi kan avsluta denna konversationen sedan:

1. Väldigt många tycker illa om SD. Det finns väldigt många som vill motarbeta SD.

2. Ett inlägg på facebook helt utan bevis från en tjej, som uppenbarligen ogillar SD, kan inte ses som opartisk sanning. 
1: mm och det finns en anledning till det.
2: jo det kan det.

djävla_tjat: alla partier är islamfobiska eftersom inget parti vill att sverige ska bli islamiserat.
Man behöver absolut inte vara för att Sverige ska bli islamiserat för att inte vara islamofob.


 
djävla_tjat: sd har inte uttalat sig negativt om muslimer eller islam, bara mot islamister vilket vänstern går ape shit om....detta stärker bara mina misstankar om att vänstern o islamister är allierade.

Weeaboo: källkritik osv

N.W:
Att ett sådant inlägg ens skulle behövas..
Lustigt att ni vet så mycket om källkritik när något är kritik mot SD, men helt saknar förmåga till det när ni startar trådar baserat på Avplixatinlägg eller liknande. Oskyldig Särskilt NW då för har dålig koll på dig Weeaboo.

Ingen påstod att inlägget jag postade var objektiv sanning så ni kan lugna ner er. Man kanske inte ska vifta bort det helt för det? Jag har kompisar som kan berätta om när Jimmie Åkesson och bröderna Ekeroth sprang runt beväpnade i Lund och affischerade. Jag har kompisar som kommer ihåg när Björn Söder var ute och slogs på gatorna i Helsingborg. Ni vet förmodligen mindre om SDarnas förflutna innan de kom i rampljuset än vad jag gör.