Forumet - SD-ordförande – muslimer äger 27 miljoner svarta slavar

SD-ordförande – muslimer äger 27 miljoner svarta slavar

2047 0 38

Spana också in:


Tjock_Svensk: källa? tror inte man ska lyssna för mkt på vad en sd-ordförande säger.
de kallas för guest workers, mind you, de som behandlas som slavar är en minoritet och representerar inte den utsträckning som SD ordföraren verkar dra fram. Sen är ju "slav" definierat annorlunda hos denne individen, som kanske ser varje gästarbetare som en slav. Men det vet jag inte.

http://en.wikipedia.org/wiki/Foreign_workers_in_Saudi_Arabia#Abuse_and_scandals

http://www.thedailybeast.com/articles/2014/03/29/indonesia-workers-in-saudi-arabia-are-on-trial-for-witchcraft-some-facing-the-death-penalty.html

http://www.migrant-rights.org/research/modern-day-slavery-in-saudi-arabia-abused-and-unpaid-maids-rented-for-profit/
Vågar inte svara på om siffran är korrekt men den form av slaveri som fortfarande existerar har till större delen sin utgångpunkt i afrika med svarta och av muslimska slavhandlare längs nordafrika och en bit ner i centrala samt östra afrika. De utsatta är mestadels kristna eller folk som tillhör andra lokala trosriktningar då islam förbjuder slaveri av sina trosfränder.

Det är inte så allmänt känt men slaveriet har bedrivits länge i mellanöstern. Den förekom flitigt innan islam drog över kontinenten, och bredde sedan bara ut sig i och med expansionen. Islams åverkningar på kontinenten pågick under längre tid och förmodligen kom man också upp i en betydligt större volym än sina europeiska motsvarigheter. För att inte tillägga med att många länder i regionen inte avskaffade det förrän långt in på 1900-talet, med något exempel på 2000-talet. Och idag kan man se åverkningarna i form av svart inhemsk population i många av dessa länder.

Weeaboo: Vågar inte svara på om siffran är korrekt men den form av slaveri som fortfarande existerar har till större delen sin utgångpunkt i afrika med svarta och av muslimska slavhandlare längs nordafrika och en bit ner i centrala samt östra afrika. De utsatta är mestadels kristna eller folk som tillhör andra lokala trosriktningar då islam förbjuder slaveri av sina trosfränder.

Det är inte så allmänt känt men slaveriet har bedrivits länge i mellanöstern. Den förekom flitigt innan islam drog över kontinenten, och bredde sedan bara ut sig i och med expansionen. Islams åverkningar på kontinenten pågick under längre tid och förmodligen kom man också upp i en betydligt större volym än sina europeiska motsvarigheter. För att inte tillägga med att många länder i regionen inte avskaffade det förrän långt in på 1900-talet, med något exempel på 2000-talet. Och idag kan man se åverkningarna i form av svart inhemsk population i många av dessa länder.
Ja folk verkar inte fatta att det var vita som förbjöd slaveri först
Finns inge stöd för det i koranen. Islam förkastar slaveri.

Ifrån koranen,

" Fromheten består inte i att ni vänder ansiktet mot öster eller väster. Sann fromhet äger den som tror på Gud och den Yttersta dagen och änglarna och uppenbarelsen och profeterna och som ger [av] det han äger - vilket pris han än sätter på detta - till de anhöriga, de faderlösa och de behövande, till vandringsmannen och tiggarna och för att friköpa människor ur fångenskap och slaveri och som förrättar bönen och erlägger allmoseskatten och som håller sina löften och som med tålamod bär lidande och motgång och som håller stånd i farans stund. De har visat att deras tro är sann; de fruktar Gud. "

[koranen, 2:177]

"Offergåvorna är avsedda enbart för de fattiga och de nödställda och för dem som har hand om insamlandet av dem och för att vinna hjärtan [för tron] och för att friköpa människor ur fångenskap och slaveri och [för att lätta] de skuldtyngdas [bördor] och för [kampen för] Guds sak och för vandringsmannen. Detta har Gud föreskrivit; Gud är allvetande, vis. "

[koranen, 9:60]

Självklart finns de dem som kallar sig själva muslimer och äger slavar. 

Z0dd: Eftersom bloggen består av SD-politikers uttalanden kan det se väldigt tramsigt ut ja
Snarare att de osar av oprofessionalism. För en som älskar att leka språkhitler förundras jag över att du ännu inte avlagt dig viktig tid åt att irritera dig över de dåliga språkkunskaperna som infinner sig på deras "redaktion" eller vad de nu vill kalla sin samlingsgrupp av skribenter. Jämförselsen mellan dem och avpixlat är monumental, för att inte tala om friatider.

Noterar också att de inte har några kommentarsfält. Antar att de gjort läxan från sina meningsmotståndare med att släppa lös sin pöbel att kommentera deras alster. För det hade förmodligen gett dem öppet mål att kunna kritisera tillbaka för att ha en lika hatisk fanbase som dem själva.


Weeaboo: För en som älskar att leka språkhitler förundras jag över att du ännu inte avlagt dig viktig tid åt att irritera dig över de dåliga språkkunskaperna som infinner sig på deras "redaktion" eller vad de nu vill kalla sin samlingsgrupp av skribenter.
Brukar inte ens läsa vad de skriver, jag läser vad de presenterar.

Weeaboo: Antar att de gjort läxan från sina meningsmotståndare med att släppa lös sin pöbel att kommentera deras alster.
Kommentarsfältet skulle bestå av kommentarer från SD:are till 90% och vi vet alla hur de kommentarerna skulle se ut. Att ha öppet kommentarsfält vore meningslöst.

Tjock_Svensk: öh va?

https://www.facebook.com/irm.se/timeline
Så de har förlagt sin kommentarssida på facebook, där du måste vara inbjuden för att kunna kommentera antar jag så att de kan kontrollera vilka som får vara med så att kritik inte uppstår.

Z0dd: Brukar inte ens läsa vad de skriver, jag läser vad de presenterar.
Du gör ingen poäng här det vet du va?

Z0dd: Kommentarsfältet skulle bestå av kommentarer från SD:are till 90% och vi vet alla hur de kommentarerna skulle se ut. Att ha öppet kommentarsfält vore meningslöst.
Avpixlat eller politiskt inkorrekt hade aldrig några problem med att folk som inte delade deras linje kom in och kommenterade. Förstår dock att sidor som IRM måste ha det då deras verksamhet redan hänger på en skör tråd. 

Weeaboo: Du gör ingen poäng här det vet du va?
Hur ska jag irritera mig på något jag inte känner till?

Weeaboo: Avpixlat eller politiskt inkorrekt hade aldrig några problem med att folk som inte delade deras linje kom in och kommenterade. Förstår dock att sidor som IRM måste ha det då deras verksamhet redan hänger på en skör tråd.
Haha, va? Vad tjänar det till att ha SD:s lättkränkta näthatarpöbel där som spammar ner kommentarerna? IRM blir förresten större hela tiden så det sistnämnda låter som önsketänkande från din sida.