Forumet - SD påstår att det finns hur mycket pengar som helst att spara på att minska invandringen...

SD påstår att det finns hur mycket pengar som helst att spara på att minska invandringen...

32739 0 113

Fingerprints: Nej. Statistiska centralbyråns uppgifter på andelen utrikes födda inom olika yrken uppgår till 30 – 40 procent i flera yrkeskategorier. Det svenska samhället skulle kort sagt inte klara sig utan invandringen.
Känns inte riktigt som svar på mitt påstående. Det stämmer att Sverige blivit beroende av de invandrare som arbetar eftersom det ändå är en hel del, skulle alla dessa flytta imorgon så hade det tagit lång tid att fylla igen luckorna. Samtidigt så kvarstår fakta att invandringen som fenomen överlag är en förlust, åtminstone ekonomiskt. 
Weeaboo: Varför stoppa vid den invandring på drygt 100 000 vi har nu. Varför inte ta in en miljon, eller ett par miljoner årligen. Då kommer pengar automatiskt att strömma i vårt fina land. Eller hur ser läget egentligen ut storchen?
Är benägen att hålla med. Hade icke-västlig invandring varit en sådan guldgruva så hade inte staten behövt hota/tvinga kommuner att ta emot.

Spana också in:


Weeaboo: Inte orkat läsa den själv än så ska inte kommentera just den.
Vad han talar om är det som Sandvikens kommun erkänner i intervjun med Arbetarbladet, att staten samt landstinget tillför stora mängder pengar, som inte tas med i uträkningarna kring Sandvikens ekonomiska status.

Sjukvård, kollektivtrafik, A-kassa, arbetsmarknadsprogram, förtidspension, sjukersättning, och introduktionsstöd är sådant som Sandvikens kommun inte står för (ingen kommun står för dessa kostnader). Sandviken står endast för 30 % av kostnaderna, självklart blir det lönsamt för kommunen.

Weeaboo: Och dessa pengar tror väl storchen landar med planet från deras hemländer? Eller så kanske han börjat tro på att storken kommer med dem?

Varför stoppa vid den invandring på drygt 100 000 vi har nu. Varför inte ta in en miljon, eller ett par miljoner årligen. Då kommer pengar automatiskt att strömma i vårt fina land. Eller hur ser läget egentligen ut storchen?
Ser att du fortfarande inte vuxit uppSover

Agahnim: Motbevisade inte NiklasW bluffen om Sandviken i en annan tråd?


Greken: Vad han talar om är det som Sandvikens kommun erkänner i intervjun med Arbetarbladet
Still though: "Sverigedemokraterna, som tycker att invandringen måste begränsas kraftigt, representeras av två ledamöter i Sandvikens stadshus. Ing-Britt Olsson kunde inte kommentera rapporten på lördagseftermiddagen. DN har sökt hennes partikollega i fullmäktige, Per Kihlgren."Mycket glad

Attitydinkontinent: har du gått och blivit NiklasW 2.0, storchen?

saknar du honom så mycket, storchen?


Attitydinkontinent: ja någon måste tydligen ersätta niklasw och skapa dessa massiva sdtrådarna
Oh Attityd, I am very dissapointLedsenHjärta

Storchen84: Still though: "Sverigedemokraterna, som tycker att invandringen måste begränsas kraftigt, representeras av två ledamöter i Sandvikens stadshus. Ing-Britt Olsson kunde inte kommentera rapporten på lördagseftermiddagen. DN har sökt hennes partikollega i fullmäktige, Per Kihlgren."
Att Inga-Britt inte kommenterade rapporten spelar roll på vilket sätt? Det förändrar inte det faktum att rapporten är väldigt fult beställd av Sandvikens kommun, vilket självklart är en knallröd kommun som sossarna styr.

Man har haft debatter och gnäll om invandringen i Sandviken bland den infödda befolkningen -> sossarna i kommunledningen beställer en rapport som skall visa hur bra invandringen är -> för att få de siffror man vill ha så ställer man upp ett antal "krav" på rapporten -> kachiing, färdig rapport, som hela Sverige köper med hull och hår. Tjoho! Sandviken har upptäckt hur man framställer guld, dags att totalt öppna gränserna och låta miljarderna flöda in!

Den här rapporten ligger på en riktigt låg nivå, Avpixlat-nivå, det handlar om att vilseleda sina väljare för att kunna legitimera den generösa invandringspolitiken sossarna bedriver i sin kommun.

Greken: Det förändrar inte det faktum att rapporten är väldigt fult beställd av Sandvikens kommun
Hade detta varit fallet hade det varit desto mer anledning för SD öht att kommentera rapporten. Du vet, få sympati. För hur mycket sympati SD än får på att spinna på sådant som ofta inte ens är sant så kan ett parti aldrig få nog med sympati och röster.


Hjärta

Storchen84: Hade detta varit fallet hade det varit desto mer anledning för SD öht att kommentera rapporten. Du vet, få sympati. För hur mycket sympati SD än får på att spinna på sådant som ofta inte ens är sant så kan ett parti aldrig få nog med sympati och röster.
Kärringen var antagligen oinsatt. Kommunpolitiker ute i landet är oftast inte A-laget så att säga inom respektive parti.

isola: Måste tyvärr hålla med om att det är lättare i en aktiv bruksort där kraven på utbildning är lägre
Varför "tyvärr"?