Forumet - SD reklam i tunnelbanan.. SVT desperata

SD reklam i tunnelbanan.. SVT desperata

7912 1 193
Såg ett journalist-team i Stockholms tunnelbana i veckan som desperat letade efter människor som ville kommentera SDs reklamaffischer på väggarna. Jag observerade clownerna i 5 minuter och inte en enda ville ställa upp. När det var min tur att få frågan om jag hade någon åsikt om affischerna svarade jag kort och gott "Ja, men ingen som du kommer få sända för din odemokratiska producent"... och så lunkade de tyst vidare.

Är det bara jag som både skrattar och spyr på medias desperata hot mot vårt demokratiska samhälle? Att en statligt styrd och finansierad public service på detta sätt tillåts sprida och lobba odemokratisk propaganda är för mig en gåta. Sjuklövern, hej Putin!

Spana också in:


Z0dd:
Eller var det du som var tyst pga att du inte ville skämma ut dig inför svenska folket?
Du måste inse att dina vänsteråsiskter inte är utbredda bland svenska folket. Bland vanligt folk är det helt vanligt att ha lågt förtroende för journalister, vara kritisk mot invandringen och vara sympatisör till SD. Öppna ögonen.

Z0dd: Eller var det du som var tyst pga att du inte ville skämma ut dig inför svenska folket?
Göra bort mig? Med tanke på att de under 5 minuter inte fick mer än "nej" som svar av andra så måste det funnits många SDare i tunnelbanan just när jag var där.

Säg mig varför jag skulle ställa upp på en intervju och riskera få galna vänsterextremister efter mig för att jag är för demokrati? Eller ens slösa min tid på en intervju eftersom att min hårda sanning inte hade fått sändas?

Hade jag fått maskera mig som dessa vänsterextremister så hade jag däremot gärna ställt upp... men än en gång. SVT hade inte sänt demokratiska åsikter.

tevepro: Dealbreaker - Sanningsägare och demokratikämpe.
Ja, jag låtsas iallafall inte stå för demokrati så länge den bara representerar MINA åsikter.

Det är faktiskt helt otroligt att kvällstidningarna och till och med vänsterpartiets Sjöstedt  har börjat hålla med i frågan om att demokratin ska gälla för alla. Har de kanske insett att deras tidigare propaganda börjat gå lite överstyr?

Det får mig också att undra över vilken samling människor som härjar här i detta forum?