Forumet - SD:s flygblad?

Så, ni har kanske läst om de flygblad som skickats från Sverige tillsammans med bl.a. sovsäckar till flyktinglägren i Grekland. 
Ni har kanske även hört om att SD talat om att de ska arbeta utomparlamentariskt för att nå ut till fler.

Här är flygbladen, skrivna med avsändaren SD, SD-kvinnor och Svenska folket.

Screenshot_2015-11-08-18-45-58-1.png
Screenshot_2015-11-08-18-46-07-1.png

Vad tycker ni? Tror ni att SD är avsändarna?
Är det rätt sätt att tackla problemen? Är allt publicitet bra publicitet?
Osv, diskutera.

Spana också in:

Tycker förövrigt att beskrivningen av Sverige är väldigt träffsäker. Dessutom är det festligt att man utgår från att SD kommer styra i Sverige när man talar om vad som kommer hända i framtiden rent politiskt. Halal och burka kommer förbjudas. Flyktingar kommer skickas hem så småningom. Och så vidare..
rotorblad: En kul sak var att Aftonbladet i morse skrev att det på flygbladen stod att halalslakt och burka ÄR förbjudet i Sverige. De tog bort det i samband med att de publicerade bilder på flygbladen. :/
"Texten avslutas med påståenden om att halalslakt kommer att förbjudas, liksom att bära niqab och burka offentligt – vilket är direkt osant.", står det i Aftonbladets artikel. Kul ändå att man har förmågan att se in i framtiden.

Niklas: Samtidigt som de övriga sju partierna leker i sandlådan medan Sverige går mot en systemkollaps gör det enda partiet utan politisk makt allt de kan för att stoppa vansinnet. Hatten av.
+1 Tumme upp

Det är så otroligt tragiskt att inget av de andra partierna gör det som krävs och som du säger fortfarande är på sandlådenivå.

Niklas: Tycker förövrigt att beskrivningen av Sverige är väldigt träffsäker. Dessutom är det festligt att man utgår från att SD kommer styra i Sverige när man talar om vad som kommer hända i framtiden rent politiskt. Halal och burka kommer förbjudas. Flyktingar kommer skickas hem så småningom. Och så vidare..
+1 Tumme upp

Dessutom är det väldigt många av dem som är någon slags flykting som inte ens vill vara kvar här utan som vill vara här tills det är bra i deras hemland eller någon ekonomisk flykting som vill jobba här några år, skicka hem en massa pengar och sedan åka hem igen.
Jag tycker att Sverige borde förbjuda halalslakt eftersom att det är ett så sjukt och vidrigt sätt att ha ihjäl djur på. Och varför i helvete ska man ha burka på sig? Det vore bra om Sverige som många andra länder att också förbjuda burka och annat shit.