Forumet - SD's syn på homosexuella

SD's syn på homosexuella

3973 0 19
Det stämmer. SD anser att det på ett sätt är en inskränkning av ett barns liv att låta den skiljas från sina biologiska föräldrar och samtidigt hamna i händerna på en helt främmande stat. Därför anser SD att man som stat ska göra skillnaderna så små som möjligt och därför ersätta en biologiska far och mor med en adoptivfar och en adoptivmor. Undantaget är om barnet har nära koppling det till exemplevis homosexuella paret, typ släkting eller nära vän. Då ser SD inget problem i adoptionen.SDs åsikt bygger alltså på att barnets biologiska mor och far ska ersättas så bra som möjligt. Inte på någon tro att homosexuella inte kan vara föräldrar eller i någon homofobi. Det ska dock sägas att det finns många i partiet som är för adoption. Kanske den fråga där flest företrädare tycker annorlunda än partilinjen.

N.W: Det stämmer. SD anser att det på ett sätt är en inskränkning av ett barns liv att låta den skiljas från sina biologiska föräldrar och samtidigt hamna i händerna på en helt främmande stat. Därför anser SD att man som stat ska göra skillnaderna så små som möjligt och därför ersätta en biologiska far och mor med en adoptivfar och en adoptivmor. Undantaget är om barnet har nära koppling det till exemplevis homosexuella paret, typ släkting eller nära vän. Då ser SD inget problem i adoptionen.SDs åsikt bygger alltså på att barnets biologiska mor och far ska ersättas så bra som möjligt. Inte på någon tro att homosexuella inte kan vara föräldrar eller i någon homofobi. Det ska dock sägas att det finns många i partiet som är för adoption. Kanske den fråga där flest företrädare tycker annorlunda än partilinjen.
Det ska inte spela någon roll om barnet växer upp i en familj med samkönade par eller ej, så länge hen mår bra. 

Spana också in:


N.W: låta den skiljas från sina biologiska föräldrar oc
fast så brukar det ju oftast inte vara. barnen som adopteras ut är ju oftast ungar som lämnats bort av sina föräldrar (då de flesta vill ha små barn). sd har en vidrig syn på detta och borde som alla andra som tänker såhär rövigt skämmas då de berövar barn kärleksfulla hem och dömer dem till ett kärlekslöst liv i slummen.
och nä det är inte "bara för ett heteropar att adoptera dessa barn då" pga det är rätt svårt att godkännas för adoption och det kryllar av barn i alla åldrar som behöver hem.

Meta: vem vill va barn hos två pappor då inte jag
varför är det så viktigt för dig vad dina föräldrar har innanför underbyxorna?

isola: varför är det så viktigt för dig vad dina föräldrar har innanför underbyxorna?
det är inte så viktigt för mig men andra komma mobba för det


rexus:
Jag är tillsammans med en tjej (tjej själv) och har ett barn. Hen älskar oss båda lika mycket och trivs med oss. Jag förstår inte riktigt problemet med homosexuella och barn. Huvudsaken är väl att barnet trivs?
bra för er
men tråkigt om ert barn blir mobbat sen
Ser inget problem i adoptioner eftersom barnen redan finns, de får definitivt en bättre tillvaro i Sverige med ett homosexuellt par än på ett barnhem i Rumänien eller Kina.

Är tveksam till insemination av en kvinna i ett lesbiskt par till exempel eftersom jag inte vet hur det påverkar ett sådant barns uppväxt. Men samtidigt så kan jag tänka mig att stödja det i toleransens tecken även om det inte är något jag direkt skulle uppmuntra till eller promota.

SD är mer konservativa i den här frågan än jag själv.