Forumet - SD störst enligt ny Yougovmätning.

SD störst enligt ny Yougovmätning.

6193 1 119
http://www.metro.se/nyheter/yougov-nu-ar-sd-sveriges-storsta-parti/EVHohs!MfmMZjCjQQzJs/
http://nyheteridag.se/uppgifter-sd-storsta-parti-med-252-procent/
SVD har nån också men vem har råd att prenumerera på högertidningar som den.

Så, hur ställer ni er till det? Är du förvånad, då det varit det enda de facto oppositionspartiet?
Har regeringen skapat detta problem själva, snarare än att så många svenskar sympatiserar med SD?
Hur har media påverkat opinionen? osv osv ni klarar er själva
Problemet med alla andra partier är att de blint förnekar invandringens problematik och har gjort det under de senaste 20 åren. Ta M som exempel, det är från Moderaterna de vinner flest väljare och de skulle förmodligen vinna tillbaka många av dessa om de tog tag i invandringen. Men det blir väldigt svårt att ändra ståndpunkt i frågan, som man under så lång tid bara valt att inte se, för själva partiet utan att sätta idiotstämpel på hela partiet. "SD hade rätt hela tiden" blir rätt lamt att komma med i nuläget men jag tror att det är vad som behövs för att de ska sluta öka.

Spana också in:


AmenHoeStepp: Det är inte förnekelse, det är källkritik.
Men det är ingen vidare källkritik då den inte stämmer överens med verkligheten. Metoden är underställd resultatet, och om resultatet speglar verkligheten bättre så spelar det egentligen ingen roll hur metoden är utformad, även om jag delar uppfattningen om att den på förhand verkar mindre säker än metoder som andra institut använder sig av.

Nåväl, det kan vara både högre och lägre just nu (antalet som kan tänka sig rösta SD, intressant också med skillnaderna mellan telefon och internetundersökningar, med tanke på SD:s kraftiga nätnärvaro och det att det fortfarande är lite skamset att med sin egen röst uttala bruna sympatier) - jag tror hursomhelst inte att det här kommer att på något sätt likna valresultatet 2020.