Forumet - SD trådar

SD trådar

883 0 40
Det borde vara okej att göra SD trådar nu... eller så kan man iaf tycka. Att bunta ihop allt i en tråd känns som censurrering. Jag tycker man ska få göra hur många trådar om alla riksdagspartier givet att dom inte pratar om samma saker, och på andra sätt följer UMs riktlinjer.

Tråden är mest en fråga vad som är okej, och i värsta fall ett förslag.
tevepro:

Går inte pga 500000000 trådar av Sming om "invandrare" som våldtar.


Kan man inte säga att man inte behöver göra "nyhetstrådar" av samma tema gällande samma parti då? Jag menar om det är det är ett återgående tema kan man ju göra en tråd där man diskuterar det påståendet osv.

Spana också in:

Asha:

Moderatorerna får väll sluta vara lata då, och se till att göra sitt jobb. [y]


SD-tråden är bra då den samlar flera jävligt lika debatter på ett ställe, dock skulle jag kunna tänka mig en tråd speciellt där man diskuterar SD's ideologi och en där man diskuterar typ partiets agerande i typ riksdagen.
Hela problemet ligger i det faktumet att forumet har JÄVLIGT slappa regler. Man får gå OT nästan hur mycket man vill, ett par sidor chat hör heller inte till ovanligtheterna. Det finns ingen struktur. Så ja klart som tusan att alla SD-trådar slutar i samma stil.

För att för varje gång någon liten patetisk fjant kommer och vill häva ur sig sina "5 cent" om SD om vilka rasister SD är, att invandrare skall grillas över öppna eldar, och att vi ska hissa fanan högt och börja Heila på gatorna när Sverige väl är övertaget, följt av en massa jävla ryggdunkningar av användare såväl som moderatorer (Läs:Stringburka). Såklart att man inte bara kan vara passiv och låta ens tråd svämmas över allt mer av deras Bullshit.

Skaffa strukturen och så kan Stringis sluta upp med att judecensurera forumet från samtalsämnen han inte gillar att läsa om.