Aviseringar
Rensa alla

SD vinner 2018!


jessijess: Som sagt, det finns massor av anledningar varför det gått dåligt för M. Det har ingenting att göra med AKB:s påstådda flört med SD, vilket inte ens var en flört. AKB sa aldrig att hon ville samarbeta med SD, det enda hon sa var att SD var fria att rösta på alliansens budget om de ville men samarbete var inte aktuellt, så även där har du fel.

Du ha rätt, Akb ville samarbeta över blockgränserna med vänsterpartiet.


   
SvaraCitera

Ser att du fortfarande ligger kvar på sandlådenivå och kastar bajs. Du tar saker för bokstavligt, tramsar en massa och säger... egentligen sådant du redan har sagt med en o annan förändring här och var. Men skitsamma, vi kör, jag väljer ut det som faktiskt har underhållande värde (långt ifrån allt) för mig av allt nonsens. Har just nu ändå inget bättre för mig.

jessijess: Du bemöter 90% av de poängerna jag tagit upp. Jag är kass, främst för att jag sedan bara kan bemöta ditt bemötande med att upprepa samma sak om och om igen.

Sådär, fixade det där åt dig.

jessijess: Finns hur många nyhetsartiklar som helst som handlar om de asylsökandes ofta mycket aggressiva beteende mot både personal och andra asylsökande. Du kan läsa om det exempelvis här:

Fast nu var det inte riktigt det vi pratade om, eller hur? Vi, eller snarare du försökte poängtera att asylsökande har det bra i förhållande till var dom kommer ifrån, men ändå gnälls det över triviala saker. Du säger att det finns hur många nyhetsartiklar som helst om just missnöjet över triviala saker - jag uppmanade dig till och med att länka flera sådana, speciellt som det borde vara lätt att hitta med tanke på att det finns "hur många som helst", men nu går du istället över till "asylsökandes ofta mycket aggressive beteende" - du försöker besvara något genom att få det till att handla om något annat.

jessijess: Haha jovisst, samtidigt som de är en ekonomisk belastning för landet.

Jamen precis, för när man driver ett land framåt genom att jobba och betala skatt så är man samtidigt en ekonomisk belastning!Skeptisk

jessijess: Nej, det är inte tragiskt ifall det är blogginlägg som bara radar upp konkret fakta från forskningsinstitut såsom SCB, likt det blogginlägget jag länkade dig.

En blogg är en blogg. Om man nu hittar konkreta fakta i en blogg kan man vara smart med det och klicka på faktan och kopiera länken - eller bättre än, högerklicka källa och välja "kopiera länk".

jessijess: Vilka då? Du menar den grupp (nyanlända) som tar 15 år på sig innan enbart 80% av de är etablerade i svenska samhället? Samma grupp som tar 8 år på sig innan enbart en 25% är självförsörjande? Låter jävligt bra för Sverige detta!

Så fel av mig, det är ju allmänbildning (!) att framtiden kommer att vara som det förflutna varit och att det inte går att ändra!Skeptisk Jag menar, det är ju genialiskt av SD att vilja satsa MINDRE på integration, för det där med integration är ju en myt, det funkar inte, det är bara bortkastade pengar!

Rullar ögonen

jessijess: Har inte som avsikt egentligen att ta upp min akademiska bakgrund i en diskussion på ett internetforum, känns onödigt skrytsamt och dessutom irrelevant för diskussionen. Jag var ursprungligen inte ens seriös när jag kallade mig själv ett geni, men efter att bevittnat din reaktion så var det för roligt för att inte dra det vidare.

Detta var nog det mest underhållande. För att antingen tror du att jag tror på att du faktiskt har någon form av "akademisk bakgrund" - eller (och detta hoppas jag mest på) - så försöker du fortfarande övertala mig att du har en. Lite cred ska du dock ha, för du försöker få det att verka realistiskt genom att inte påstå något som att du typ... jag vet inte, hunnit fullborda 1-5 universitetsutbildning innan du hunnit fylla 25 för att du är så smart. Eller nåt.Blink

jessijess: BUHUHUH MEEEN BARNEN DÅÅÅ + massa meningslöst dravel

Ok så varför säger jag "meningslöst dravel" här då? Därför att du verkar ha tagit det jag skrev bokstavligt. Du nämner "utrikesfödda killar i sverige". Hade det varit såhär för alla eller ens dom flesta utrikesfödda i sverige så hade vi haft ENORMA problem. Ingen av oss hade haft någon chans. Jo, militären. Det räcker med att några få här och där mobbas av jämnåriga i skolan eller utanför - helst på ett ställe där någon som hör till ett kriminellt gäng ser detta för att sen kunna övertala personen att gå med i det kriminella gänget, eller bli nazist, eller whatever. Det behöver inte nödvändigtvis vara svenskar i samma ålder som mobbar den utrikesfödda, det kan vara andra utrikesfödda. Men när annars så kallade "skötsamma" vuxna svenskar (inte något fyllo på nån parkbänk) beter sig som slödder för att... ja, för att dom är dåliga förlorare så är det inte direkt till någon hjälp.

jessijess: Det är ju uppenbart att du tar illa upp, och det är anledning nog för mig att kalla nyanlända för kamelryttare och kebabingenjörer.

Jo precis, jag tror dig. Jag tror absolut att det är så och inte har något alls att göra med att du tycker att det är en skön känsla att använda okvädningsord mot grupper av människor som du inte gillar för att dom är lite mer annorlunda än vad enligt dig är acceptabelt.

Btw, om du tycker att det är kul med uttryck som dessa, tycker du att det är lika kul med uttryck som exempelvis "svennejävel" eller "bögjävel" så länge någon tar eller verkar ta illa upp?

jessijess: Jag ber så hemskt mycket om ursäkt till alla mongolida människor därute för att jag klumpat ihop er med Storchen84. Det var hemskt elakt av mig.

Sover

Hjärta


   
SvaraCitera

MxqXMW7.jpg


   
SvaraCitera

   
SvaraCitera

Storchen84:

Låter snarare som att du fick smaka en dos karma, men whatever helps you sleep at night som man säger.

Hjärta

Hjärta


   
SvaraCitera

Storchen84: Men skitsamma, vi kör, jag väljer ut det som faktiskt har underhållande värde (långt ifrån allt) för mig av allt nonsens. Har just nu ändå inget bättre för mig.

Jovisst gör så, för vi vet redan att du är inkapabel att bemöta 90% av de sakerna jag tagit upp för dig samt de källor jag redan länkat dig, så välj du noga ut vilka delar du känner för att svara på. Helst de få områden där du tror att du fortfarande kan vinna någon form av poäng med hjälp av dina bevisligen urusla argument.

Storchen84: Fast nu var det inte riktigt det vi pratade om, eller hur? Vi, eller snarare du försökte poängtera att asylsökande har det bra i förhållande till var dom kommer ifrån, men ändå gnälls det över triviala saker. Du säger att det finns hur många nyhetsartiklar som helst om just missnöjet över triviala saker - jag uppmanade dig till och med att länka flera sådana, speciellt som det borde vara lätt att hitta med tanke på att det finns "hur många som helst", men nu går du istället över till "asylsökandes ofta mycket aggressive beteende" - du försöker besvara något genom att få det till att handla om något annat.

Jag går inte över till någonting annat alls. De båda sakerna hänger ju ihop. Många av de missnöjda blir våldsamma, bland annat just för att de är missnöjda och frustrerade. En väldigt stor del av de som kommer hit som påstådda flyktingar och hamnar på asylboenden visar inte den tacksamhet som hade kunnat förvänta sig från RIKTIGA flyktingar som faktiskt flytt från "bomber" vilket de oftast påstår. Väl på asylboenden så gnäller de ovärdigt mycket, trots att de får allt gratis på skattebetalares bekostnad och trots att de får det bättre än vad många svenska ungdomar och pensionärer har det.

Ja, det finns hur många såna här historier som helst. Jag har redan länkat dig ett tiotal olika artiklar om asylanter som gnäller över triviala saker såsom att asylboendena är för tråkiga, maten är inte god, det finns inga lampor osv. Du har gissningsvis inte läst en enda av dessa länkar, ändå gnäller du över att jag inte postat fler. Hur många såna här artiklar vill du ha? 20? 30? För som sagt finns det väldigt många såna här historier, det är alltså ett genomgående beteende som är väldigt utbrett.  Men visst, här har du lite rolig kvällsläsning, en massa länkar du ändå totalt kommer ignorera:

Asylboenden är inte "mänskliga" enligt denna man
https://www.metro.se/artikel/flyktingen-ahmad-svenska-asylboenden-%C3%A4r-inte-m%C3%A4nskliga-xr

Dessa "flyktingar" är arga för att det finns inget kul att göra. En av de säger "Det finns ingenting att göra här, bara vänta, vi försökte åka in till stan en gång, men vi tog bussen åt fel håll och hamnade på Alnö". Jävlar vilken misär!
http://www.st.nu/medelpad/sundsvall/besvikna-pa-mottagandet-det-finns-ingenting-att-gora-har-bara-vanta

De här gnäller över dålig mat och att det inte finns lampor. Tydligen är det för svårt för fullvuxna karlar att själva skaffa köpa en glödlampa, de kräver service som om de bodde på hotell:
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vastmanland/asylsokande-hungerstrejkar-i-norberg?

"Jag ångrar att jag åkte till Sverige" säger denna mannen. Det låter lite som en missnöjd turist, inte som någon som har faktiskt lyckats fly för sitt liv.
https://www.expressen.se/nyheter/jag-angrar-att-jag-akte-till-sverige/

"Jag tänker på att döden i Syrien vore hederligare än livet här". Vilken jävla drama queen, åk tillbaks då!
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/sex-sju-personer-per-rum-pa-asylboende

De här gnäller över att det är för långt till affärer, sjukhus och skola. Förmodligen fick de heller inte ens någon havsutsikt från sitt rum. Vilket hemskt livsöde.
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/dalarna/vi-trodde-vi-skulle-komma-till-frihetslandet

De här kräken har mage nog att klaga över att de måste städa efter sig. Återigen, låter detta som människor som flytt krig? Låter mer som missnöjda turister.
https://www.hd.se/2015-06-15/smutsigt-och-trangt-tycker-de-asylsokande

Bussprotester
https://www.expressen.se/nyheter/grupp-av-asylsokande-vagrar-ga-av-bussen/

Mer bussprotester
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/jamtland/asylsokande-vagrar-lamna-buss-2

Ännu mer bussprotester
https://www.smt.se/article/nyanlanda-vagrar-ga-av-buss-i-vieback/

Mer bussprotester, dessa hade i alla fall heder nog att be om ursäkt efteråt
http://www.st.nu/medelpad/sundsvall/flyktingarna-som-vagrade-kliva-av-bussen-vi-vill-be-svenska-folket-om-ursakt

Bussprotester
http://www.dt.se/dalarna/malung/asylsokande-vagrar-ga-av-buss-i-limedsforsen

Ännu mer jävla bussprotester
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=101&artikel=6189426

De flesta protesterar genom att vägra gå av bussar. Dessa däremot protesterar genom att vägra kliva på! Variation förgyller 🙂
http://www.hallandsposten.se/nyheter/halmstad/de-v%C3%A4grar-att-bli-bortbussade-1.401713

De här gnäller för att de inte får äta arabisk mat. Jag vet vart de har arabisk mat, i den arabiska världen! Åk tillbaka era kebabknarkare.
http://www.dt.se/dalarna/alvdalen/tv-matprotesterna-fortsatte-under-fredagen-i-trangslet

Hungerstrejk, igen
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/hungerstrejk-pa-asylboende-1

Och igen
http://www.unt.se/nyheter/uppsala/hungerstrejk-pa-asylboende-3440038.aspx

Och igen
http://www.na.se/orebro-lan/nora/fortsatt-hungerstrejk-pa-asylboende

Sluta hungerstrejka för fan
http://www.nt.se/24nt/?clip=om4054527

Men svält då istället om ni ska vara så jävla otacksamma
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=78&artikel=6576207

Men för i helvete. Det roliga är att maten är ungefär på samma nivå som den våra barn får äta i skolorna. Personligen överlevde jag skolmaten som liten.
https://www.svd.se/asylsokande-hungerstrejkade-i-matprotest

Boendet ligger för avlägset, därför tänker dessa kamelryttare strejka
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=78&artikel=6496167

Börjar bli repetitivt nu, onödigt att ens kommentera
http://www.ystadsallehanda.se/simrishamn/asylsokande-kraver-battre-mat/

zzzzzzz
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=112&artikel=5832711

Den här killen var så missnöjd att han bestämde sig för att bränna ner sitt asylboende. Kommer du ihåg när du var så arg sist efter att ha ätit en riktigt dålig lunch att du tänkte att mordbrand är enda rätta svaret?
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=112&artikel=6469995

Hungerstrejk
http://www.allehanda.se/angermanland/solleftea/hard-kritik-mot-asylboendet-i-stondar-man-far-ga-hungrig

Mer hungerstrejk
http://www.fagersta-posten.se/vastmanland/fagersta/stor-hungerstrejk-pa-norrbygarden

Hazarerna protesterar, hazarerna har fått nog
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/ensamkommande-i-protest-mot-situationen-pa-boende-i-lund

En klassiker i repris. Nötkrämsmannen knivhotar personal. Inte alls ett märkligt beteende eller hur? Så beter sig ju svenskar med hela tiden!
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasterbotten/fick-inte-notkram-knivhotade-personal

De här tycker maten är så dålig så den måste slängas. Tänk på barnen i Afrika!
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=86&artikel=6542015

Sandfolk som ockuperar en skolkafeteria för att de var så missnöjda
http://www.dt.se/dalarna/vansbro/asylsokande-ockuperade-skolkafeteria-var-missnojda-med-asylboende-1

Ännu en sund reaktion. Så missnöjd att man börjar vandalisera sitt eget boende.
http://www.allehanda.se/angermanland/solleftea/slog-sonder-tallrikar-och-glas-pa-asylboende-missnojd-med-maten

Detta är totalt 31 olika artiklar. Tycker det borde räcka gott och väl. Men som sagt, det finns betydligt mer att gräva fram för den som har tid och lust. Alla dessa artiklar har att göra med låtsasflyktingar som gnäller över den generositets de har visats av vår nation, trots att vi inte är skyldiga de någonting alls. Gnäll är en sak dock, det riktigt allvarliga är den hotfulla och aggressiva miljö som finns på många asylboenden. Vi har redan haft massor med misshandelsfall, sexuella ofredanden, våldtäkt, även våldtäkt av barn, mord, mordbrand osv på asylboenden. Personalen går inte säker men även inte andra "flyktingar", speciellt de få som faktiskt är riktiga barn eller kvinnor, de kan knappt röra sig fritt på asylboenden för att männen där är så farliga och aggressiva.

Mord
https://www.jp.se/article/man-doms-till-livstid-for-mord-pa-asylboende/
Våldtäkt
https://www.aftonbladet.se/nyheter/article22739831.ab
Våldtäkt på barn
https://www.aftonbladet.se/nyheter/article22436412.ab
Gruppvåldtäkt
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/kraver-skarpta-straff-for-gruppvaldakt
Hot om våldtäkt
https://www.metro.se/artikel/kvinna-p%C3%A5-asylboende-ska-ha-hotats-med-v%C3%A5ldt%C3%A4kt-tvingades-flytta-xr
Våldtäkt och misshandel
http://www.st.nu/vasternorrland/kvinna-anmaler-man-for-valdtakt-och-misshandel-pa-asylboende
Gruppvåldtagen av 7 män
https://www.aftonbladet.se/nyheter/article15081478.ab
Anställd misshandlad
http://www.unt.se/nyheter/knivsta/anstalld-misshandlad-pa-asylboende-4500204.aspx
Mer misshandel
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/norrbotten/misshandel-pa-asylboende-9

Även när det gäller fruktansvärda brott på asylboenden, utförda av så kallade flyktingar, så finns det hur många exempel som helst på detta. Ifall du vore det minst intresserad av att faktiskt lära dig något om detta så kan du ju lätt läsa på själv, jag tänker inte leta fram 30 fall att visa upp för dig här med. Vi vet dock redan, både du och jag, att du kommer inte försöka att lära dig någonting nytt alls som inte går ihop med din världsbild. Fortsätt du att förneka problemen och trivialisera pedofili, våldtäkt och mord.

Storchen84: Jamen precis, för när man driver ett land framåt genom att jobba och betala skatt så är man samtidigt en ekonomisk belastning!

Det spelar ingen roll ifall man jobbar några år och sedan pensionerar sig. Man tillför lite till landet, men man kostar betydligt mer än vad man tillför. Vårt välfärdssystem är framtaget för svenskar där man räknar med att man börjar jobba i en viss ålder, hinner jobbar x antal år och därmed betala x antal kronor i skatt för att sedan få pensionera sig och få njuta lite av sin pension. Vårt system är inte designat för att ta hänsyn till människor som måste leva i 15-20 år på bidrag, dvs ANDRA människors pengar. Även om en flykting efter 15 år lyckas bli självförsörjande så är det fortfarande en förlustaffär. Det borde vara uppenbart för vem som helst med grundläggande matematiskt förståelse att detta inte håller i längden, för det gör det heller inte. Vår välfärd krackelerar. Just nu går Sverige runt på att staten lånar pengar för att ha råd att bekosta välfärden, trots att vi befinner oss i högkonjunktur, detta BORDE vara en blomstrande tid för svensk ekonomi och välfärd. Faktum är att det är ytterst få utrikes födda som faktiskt varit en ekonomisk tillgång till landet.

Storchen84: En blogg är en blogg. Om man nu hittar konkreta fakta i en blogg kan man vara smart med det och klicka på faktan och kopiera länken - eller bättre än, högerklicka källa och välja "kopiera länk".

Eller så lär du dig helt enkelt bara att läsa, det är också en bra idé. Dvs att du läser länkar och bedömer utifrån informationen i inlägget och källorna som den bygger på huruvida det är trovärdigt eller ej. Men du tror att källkritik handlar om att granska vilken URL en länk har och sedan avfärda källan om det inte går igenom din personliga blacklist över "dåliga hemska rasistsajter". Det är ett typiskt tankefel som lågbegåvade människor ofta gör.

Storchen84: Så fel av mig, det är ju allmänbildning (!) att framtiden kommer att vara som det förflutna varit och att det inte går att ändra! Jag menar, det är ju genialiskt av SD att vilja satsa MINDRE på integration, för det där med integration är ju en myt, det funkar inte, det är bara bortkastade pengar!

Integration innebär i praktiken att ösa pengar över integrationsprojekt eller rent utav diskriminera svenskar till förmån för invandrare. Trots rekordstora summor till integration så blir det bara sämre. När ska ni förstå att ingen integration i världen komma funka när vi har en sådan massiv invandring, speciellt utav lågutbildade människor från tredje världen? Ett grundkrav för att få stanna borde vara att man är själv villig att anpassa sig till det nya landet och göra ansträngningar för att passa in. Det är inte svenska samhället som ska anstränga sig för invandrares skull. De har kommit av egen vilja, de behövs oftast inte och vill de inte vara en del av Sverige kan du lika gärna åka hem.

Det är ingen naturlag att vi måste ha vidöppna dörrar och välkomna in en massa barbarer. Varje nation borde ha som främsta uppgift att värna om sitt eget folks välmående, vem skulle annars göra det om inte vi själva? Vi är inte skyldiga någon någonting. Det är inte tack vare tur som vi ha fötts i ett bra land, det är tack vare att våra förfäder har slitit och offrat sig för att bygga upp ett bra land (Sverige var faktiskt ett fattigt land för inte så länge sen historiskt sett). Detta vill jag fortsätta med, när jag dör vill jag lämna efter mig ett bättre land än det jag föddes i till nästkommande generationer, jag vill värna allt det som varit bra i mitt liv till följd av att ha levt i ett svenskt samhälle och jag vill unna nästa generation samma positiva upplevelse. Detta är vårt fosterland, vårt ENDA fosterland. Då är det en absolut nödvändighet att bekämpa den urspårade invandringspolitiken som håller på att köra landet i botten och förvandla det till oigenkännlighet. Om inte för min egen skull så för nationens och mitt folks.

Storchen84: Ok så varför säger jag "meningslöst dravel" här då? Därför att du verkar ha tagit det jag skrev bokstavligt. Du nämner "utrikesfödda killar i sverige". Hade det varit såhär för alla eller ens dom flesta utrikesfödda i sverige så hade vi haft ENORMA problem. Ingen av oss hade haft någon chans. Jo, militären. Det räcker med att några få här och där mobbas av jämnåriga i skolan eller utanför - helst på ett ställe där någon som hör till ett kriminellt gäng ser detta för att sen kunna övertala personen att gå med i det kriminella gänget, eller bli nazist, eller whatever. Det behöver inte nödvändigtvis vara svenskar i samma ålder som mobbar den utrikesfödda, det kan vara andra utrikesfödda. Men när annars så kallade "skötsamma" vuxna svenskar (inte något fyllo på nån parkbänk) beter sig som slödder för att... ja, för att dom är dåliga förlorare så är det inte direkt till någon hjälp.

Det är som vanligt svenska samhällets fel när invandrare blir kriminella, kastar sten, säljer knark, attackerar poliser, våldtar, rånar, vandaliserar osv. Vad förvånande. Det är ju aldrig någonsin individens fel, enbart samhällets. Vad exakt måste vi göra för att se till så att otacksamma invandrarungdomar med låg moral håller sig borta får kriminalitet? De har redan fått precis allt av svenska samhället, utan att förtjäna det. Dags att börja utvisa fler människor säger jag bara.

Storchen84: Jo precis, jag tror dig. Jag tror absolut att det är så och inte har något alls att göra med att du tycker att det är en skön känsla att använda okvädningsord mot grupper av människor som du inte gillar för att dom är lite mer annorlunda än vad enligt dig är acceptabelt.

Ja det är en skön känsla, men främst för att människor som dig blir så butthurt. Utan snöflingor som dig hade det inte längre varit roligt.

Varsågod och skriv ett nytt korkat inlägg. Du blir bara sämre och sämre för varje gång du postar något. Det är nästan så jag känner medlidande av att bevittna din tragiska nedgång.


   
SvaraCitera

Jag tror dem kommer att sätta en gräns faktiskt och ta detta mer på allvar det är vårt land vi ska inte ändra något


   
SvaraCitera

jessijess:

Ahhh ÄÄÄNTLIGEN, började ge upp hoppet om att du skulle komma med mer nonsens. Är lättad.

Hmmmm, massa länkar. Utan att klicka någon av dom undrar jag hur många av länkarna handlar om exakt samma incident - som ditt fiasko med äldreboendet (som skulle ju vara flera enligt dig hehe), kollar senare Blink dock är det nog minst en "dubblett".

Och apropå fiasko, om vi ändå ska tala om fiasko, nedgång om att bli sämre så påpekar jag gladeligen ännu en anledning till att dina inlägg är förutsägbara och fulla med felaktigheter.

Om vi denna gång tar ditt snack om pension och garantipension som du ju ska ha så bra koll på, så borde du veta att garantipensionen för ensamstående är max 8k och gifta ca 1k lägre. Jag behöver inte länka till var jag får detta ifrån, för detta vet du ju redan om, eller hur? Du vet trots allt väldigt grundligt hur horribelt pensionärer har det. Du vet därför också att kravet för att man ska få FULL GARANTIPENSION (alltså 8 eller 7k beroende på civilstånd) krävs det att man bott 40 år (!!) I Sverige mellan åldern 16 och 64. Detta visste du också, eller hur? Och du vet även hur mycket mindre man får för varje år man är ifrån att ha bott 40 år i Sverige, inte sant?

Så med all denna kunskap hävdar du ändå att TACK VARE GARANTIPENSION så behöver en invandrare bara bo här i tre år utan att tillföra något och får då lika bra pension som en person (oavsett var den är född) som jobbat i Sverige i hela sitt liv.

HUR ska jag kunna ta dig ens en gnutta på allvar när du tillämpar antingen liknande bristfällig "logik", källor som för din poäng är bristfälliga eller helt felaktiga, eller bara åsikter som källor (goddag avpixlat xD) på allt ditt främlingsfientliga babbel, helst en kombination av ovanstående, och!! För att dessutom verka som att du har fler hemska snyftexempel på saker än vad du faktiskt har så anger du gärna flera olika källor som beskriver exakt samma incident/händelse/vad man nu vill kalla det. Ja alltså när du inte källhänvisar till bloggar Blink

Titta bara på din näst sista citering - ännu ett bra exempel. Jahaaaa så för att man fått börja gå i skolan så har man därmed fått ALLT av svenska samhället. Ja absolut så är det. Skola or bust lix! Din förståelse verkar även brista då felet är inte hos samhället eller individen, utan oftast en kombination av båda. Mobbning, trakasserier etc påverkar olika människor olika. Några tar sig genom det med några läkta psykiska ärr. Andra blir handlingsförlamade i flera år. Vissa blir aggressiva mot alla (och söker sig också till likasinnade, exempelvis nazister, kriminella gäng o dyl. där dom kan få utlopp för sitt behov att bruka våld mot andra) och andra börjar skada sig själv. Och när en grupp personer ger sig på en ensam individ har det garanterat mer effekt än om det är "1on1". Du verkar sakna ens den mest grundläggande kännedom om hur människor påverkas psykologiskt av olika form av trakasserier (eller så har du någon form av empatistörning), så ditt svar är utvisning. Ok så låt oss för en stund säga att svaret utvisning är ett väldigt rimligt och fullt försvarbart tillvägagångssätt för ovanstående unga som ej är födda i Sverige - säg mig vad ska göras med alla svenska ungdomar som inte kan göra annat än gå på bidrag och ta mediciner i 5-10 år eller mer pga händelser i skolan som fördärvat dessa psykiskt? Och dom som börjar knarka och begår småbrott för att förse sitt beroende? Du fortsätter att visa din brist på kunskap och kännedom, och tack vare detta kommer du också med väldigt förenklade och löjligt inhumana svartvita lösningar.

Och jag vet vad du tänker säga nu - något i stil med att klart fler unga (svenskar?) mår dåligt pga alla som "vällt in med den enorma flyktingvågen" och våldtar, misshandlar, säger "hora" och vad du nu mer tänkte komma med för hittepå, så därför får du här en länk från 2014 om hur unga mår. Alltså INNAN flyktingkrisen 2015.

https://www.svt.se/nyheter/vetenskap/tredubblad-psykisk-ohalsa-bland-unga

Jag tänkte fortsätta om alla som riskerar sina liv för att komma bort, men då du verkar ha någon form av empatistörning (fullständig brist på empati för människor på flykt till den grad att dom riskerar sina och sina barns liv för att komma bort) känns det fett bortkastat.

Däremot kan jag ge dig ett exempel där du försöker med att få igenom din åsikt som källa eller sanning. Citat "Faktum är att det är ytterst få utrikes födda som faktiskt varit en ekonomisk tillgång till landet.". Om du rör dig utomhus i Sverige öht så borde du veta att detta är helt felaktigt. Utrikes födda som jobbar och är en tillgång till landet (mer än bara ekonomisk) finns överallt. Inom diverse yrkeskategorier. Om jag helt bortser alla på mitt jobb har vi poliser, väktare och ordningsvakter, taxiförare, arbetare inom all kollektivtrafik, städare, kassörer, lärare, läkare... Och så vidare. Hur du fullständigt kan ha missat detta och kommer med ett påstående så absurt och sedan dessutom hävdar att det är "faktum" är för mig ett mysterium. Tror du även att jorden är platt och att solen kretsar kring den platta jorden? För det hade du lika gärna kunnat göra.

Och även om dina eventuella empatistörningar avlägsnar mycket av den underhållande biten så är det fortfarande lite comic relief i att du fortfarande inte verkar förstå att jag inte behöver vinna någon poäng sedan flera inlägg tillbaka - du vinner dom åt mig. Det enda jag behöver göra är att peka på var du vinner dom åt mig. Eller ok, jag BEHÖVER inte, men det är kul Hjärta

Och jag la även märke till att du undvek min fråga om hur roliga personer är som säger saker som "svennejävel", "bögjävel", "inavlade jävla bönder/norrlänningar/öbor/skåningar" osv. bara för att vara "edgy". Hmm undrar varför du undvek den frågan Sover

Oh btw, det förfäder gjorde förr är lika viktigt som det folk gör idag för att bibehålla den nivå vi har. Såväl svenskar som invandrare idag är lika viktiga som "förfäder". Kände för att påpeka detta då du verkar vilja få det till att det människor gjorde för 30-40-60-100-150 osv år sedan är SÅ mycket viktigare än det dagens människor gör. Gång på gång skanderar du "förfäder", som om du inte fattar att utan dagens både svenskfödda och icke svenskfödda som för landet framåt hade sverige fallit tillbaka i misär. Detta gäller alla länder, inte bara sverige.

Det förfall som idag hotar sverige är förtrycket av olika minoriteter, inte människor som är annorlunda pga var dom är födda och/eller deras sexuella läggning, religion och annat.

Hjärta


   
SvaraCitera

Bara SD inte förbjuder att samkönade par kan adoptera samt att försvåra aborträtten för kvinnor. 


   
SvaraCitera
seumi

Vinner dom så kommer jag starkt fundera på att flytta. Dom kanske inte är "rasister", men dom står för massa kvinnofientlighet och det är fan inte något jag tänker leva under. 


   
SvaraCitera
seumi

filmjölk:
Bara SD inte förbjuder att samkönade par kan adoptera samt att försvåra aborträtten för kvinnor. 

Det kommer dom ju att göra. Säkert förbjuda äktenskap för samkönade också.


   
SvaraCitera

seumi:

Det kommer dom ju att göra. Säkert förbjuda äktenskap för samkönade också.

har du någon källa på det?


   
SvaraCitera

Storchen84:

Storchen84: Ahhh ÄÄÄNTLIGEN, började ge upp hoppet om att du skulle komma med mer nonsens. Är lättad.Hmmmm, massa länkar.

Och av dessa länkar har du inte läst en enda, bra jobbat. Du behöver visst aldrig använda dig av länkar eller u ytterst få fall, och när du ställer krav på motparten att använda länkar avfärdar du ändå dem som ''främlingsfientliga'' och hur ''empatilös'' motståndaren är. Du klarar inte ens av att bemöta argumenten utan du avfärdar alltid allt med att det är ''strunt'' och ingenting att bry sig om.

Storchen84: Utan att klicka någon av dom undrar jag hur många av länkarna handlar om exakt samma incident - som ditt fiasko med äldreboendet (som skulle ju vara flera enligt dig hehe), kollar senare Blink dock är det nog minst en "dubblett".

Se här, du tom. erkänner att du unisont vägrar läsa en endaste länk och ''minst en 'dublett''' så blir du helt förskräckt och läser då inte en enda länk.

Storchen84: Och apropå fiasko, om vi ändå ska tala om fiasko, nedgång om att bli sämre så påpekar jag gladeligen ännu en anledning till att dina inlägg är förutsägbara och fulla med felaktigheter.Om vi denna gång tar ditt snack om pension och garantipension som du ju ska ha så bra koll på, så borde du veta att garantipensionen för ensamstående är max 8k och gifta ca 1k lägre. Du vet därför också att kravet för att man ska få FULL GARANTIPENSION (alltså 8 eller 7k beroende på civilstånd) krävs det att man bott 40 år (!!)

Säg vari felaktigheterna som Jessijess gör/länkar till? Du pekar rakt ut i tomma intet och säger att Jessijess har fel utan att kunna specifiera vad det är. Det är nog snarare så att du helt enkelt har så svårt att ta till dig någon information som ''inte passar din efterblivna världsbild'' om man ska ska säga som Jessijess säger.

https://www.expressen.se/dinapengar/pension/detta-avgor-om-du-far-garantipension/

"Garantipension ingår i din allmänna pension och fungerar som ett skydd för dig som har lägre inkomst eller ingen inkomst alls. Den kommer att utgöra hela din pension om du inte har några arbetsgrundande inkomster."

Som Jessijess fixade så fint ovan och motbevisade dig vilket du uppenbart hade svårt att ta emot så skriver du något du själv hittat på ''kravet för att man ska få FULL GARANTIPENSION (alltså 8 eller 7k beroende på civilstånd) krävs det att man bott 40 år (!!)'' Vilket inte är ett dugg sant. Varför hittar du på egen alternativ ''fakta''? Har man bott och jobbat i Sverige borde man ju logiskt sett få en högre pension än de 8 000kr man får i garantipension.

Storchen84: Så med all denna kunskap hävdar du ändå att TACK VARE GARANTIPENSION så behöver en invandrare bara bo här i tre år utan att tillföra något och får då lika bra pension som en person (oavsett var den är född) som jobbat i Sverige i hela sitt liv."logik", källor som för din poäng är bristfälliga eller helt felaktiga, eller bara åsikter som källor (goddag avpixlat xD)

Det är bara du som hittat på ''hävdar du ändå att TACK VARE GARANTIPENSION så behöver en invandrare bara bo här i tre år utan att tillföra något och får då lika bra pension som en person (oavsett var den är född) som jobbat i Sverige i hela sitt liv.'' Du till och med snubblar på ditt eget argument, vilket inte är första gången, det har du visar prov på vid flertalet tillfällen.

Storchen84: på allt ditt främlingsfientliga babbel, helst en kombination av ovanstående,har fler hemska snyftexempel på saker än vad du faktiskt har så anger du gärna flera olika källor som beskriver exakt samma incident/händelse/vad man nu vill kalla det.

Vad är det som är främlingsfientligt som Jessijess säger? Specifiera gärna. ''Snyftexempel'', Att ''flyktingar'' vägrar på ett asylboende som ligger ute i skogen? Nu hade Jessijess många olika länkar, dels om nötkrämen, hungerstrejk, vandalisering, hot, klagar på hur lite de har att göra, sexuellt övergrepp, mord och misshandel. Men allt detta är alltså ''precis samma händelse/incident, värst vad mycket det hände på ett och samma asylboende nu. 😛

Storchen84: felet är inte hos samhället eller individen, utan oftast en kombination av båda. Mobbning, trakasserier etc påverkar olika människor olika. Några tar sig genom det med några läkta psykiska ärr. Andra blir handlingsförlamade i flera år. Vissa blir aggressiva mot alla (och söker sig också till likasinnade, exempelvis nazister, kriminella gäng o dyl. där dom kan få utlopp för sitt behov att bruka våld mot andra) och andra börjar skada sig själv.

Då är ju felet både hos individen och samhället? Din logik brister gång på gång märker man. Nämen oj, jag blev mobbad i skolan, nu skär jag mig, mobbar andra, blir handlingsförlamad i flera år och dessutom går man och blir nån extremist. Jag blev mobbad i skolan och inget av det du säger har någon som helst verklighetsanknytning, speciellt om man använder samma pissiga argumentationsteknik som du använder. 😛
Du påstår i princip att alla som är med i NMR blivit mobbade i skolan till varför de gått och blivit nazister.
Om nu det nästan är problem med alla invandrare som dessutom oftast går i samma skola med sina invandrarkompisar långt bort från svenskar blivit mobbade av svenskar och gått och blivit vänsterextrema då eller?

Storchen84: Du verkar sakna ens den mest grundläggande kännedom om hur människor påverkas psykologiskt av olika form av trakasserier (eller så har du någon form av empatistörning), så ditt svar är utvisning.

Det är snarare du som saknar den mest grundläggande kunskaper och hur någon påverkas psykologiskt av trakasserier.
Så någon som blivit mobbad i skolan ska utvisas?

Storchen84: Jag tänkte fortsätta om alla som riskerar sina liv för att komma bort, men då du verkar ha någon form av empatistörning (fullständig brist på empati för människor på flykt till den grad att dom riskerar sina och sina barns liv för att komma bort) känns det fett bortkastat.

Så människor på flykt åker över Aegiska havet och riskerar sina barns liv för att få komma till Europa? Snacka om bortkastat, låter sina barn dö för ingenting, mysigt.

Storchen84: Om du rör dig utomhus i Sverige öht så borde du veta att detta är helt felaktigt.

Oj, det är människor av olika etnicitet som går på gatan, wow, de har säkert jobb och allt, de går ju på gatan då måste det vara så! Exakt så låter du när du skriver.

Storchen84: Utrikes födda som jobbar och är en tillgång till landet (mer än bara ekonomisk) finns överallt. Inom diverse yrkeskategorier. Om jag helt bortser alla på mitt jobb har vi poliser, väktare och ordningsvakter, taxiförare, arbetare inom all kollektivtrafik, städare, kassörer, lärare, läkare...

Att du inte lärt dig skillnaden på massinvandring och arbetsinvandring. Arbetsinvandrare jobbar som lärare och läkare om du inte missat det. En del med utländsk bakgrund blir faktiskt rekryterade till just polisen för att försöka stävja brottsligheten i utanförskapsområden. Det är sant att många utlänningar är taxichaufförer och som jobbar inom kollektivtrafiken när de egentligen har högre utbildning vilket är tråkigt. Har man högre utbildning borde man väl lösa så att man får sådant jobb också?

Storchen84: den underhållande biten så är det fortfarande lite comic relief i att du fortfarande inte verkar förstå att jag inte behöver vinna någon poäng sedan flera inlägg tillbaka - du vinner dom åt mig. Det enda jag behöver göra är att peka på var du vinner dom åt mig.

Nu snubblar du över ditt eget argument igen och igen, nu är vi redan inne på tredje argumentationsfelet, ett som jag inte har syftat på att du gjort, kanske ska göra det så du inte tror något underligt. Jag har bevisat för dig att dina ''argument'' inte funkar, är det svårt att acceptera att du redan förlorat? Det är som att du förlorat i schack men påstår ändå att du vunnit trots att det är uppenbart att du förlorat brutalt.

Storchen84: Oh btw, det förfäder gjorde förr är lika viktigt som det folk gör idag för att bibehålla den nivå vi har. Såväl svenskar som invandrare idag är lika viktiga som "förfäder". Kände för att påpeka detta då du verkar vilja få det till att det människor gjorde för 30-40-60-100-150 osv år sedan är SÅ mycket viktigare än det dagens människor gör. Det förfall som idag hotar sverige är förtrycket av olika minoriteter, inte människor som är annorlunda pga var dom är födda och/eller deras sexuella läggning, religion och annat.

Nu igen, du påstår saker som det bara är du som påstått. Det är bara skrattretande att du påstår att någon som kommer hit som aldrig arbetet i Sverige är lika viktigt som någon som har arbetat här i en ett år, kunde lika gärna sagt en dag, det ena är något det enda ingenting. Jag själv har inte något ultrasvenskt namn, långt ifrån, folk kan inte ens stava mitt namn. Klagar jag över det? Nej det gör jag inte, det finns större problem att påpeka här i världen. Jag tror nog att det är ett större problem med ett utanförskapsområde där det bränns flertalet bilar varje vecka och där de kastar sten på polisen och är homofober är någon som tittar snett på någon minioritetsgrupp i innerstaden. Det är t.ex. värre om en grupp aktivt diskrimineras pga var man kommer ifrån, inte får jobb pga att personen är t.ex. romsk, jude eller någon annan etnicitet eller annan grupp. Här i Sverige får alla jobb om man har rätt förutsättningar för det dvs, oavsett etnicitet, sexuell läggning, religion osv


   
SvaraCitera

trevlig-snubbe: Vilket inte är ett dugg sant. Varför hittar du på egen alternativ ''fakta''?

Omg bästMycket glad pensionsmyndigheten är "alternativ fakta"Hjärta

https://www.pensionsmyndigheten.se/forsta-din-pension/sa-fungerar-pensionen/garantipension-om-du-har-lag-pension

En del av det jag citerade står till och med med stor fet text xD kan även ta med ett screenshot om du ändå inte hittar?

Av allt ditt nonsens var jag bara tvungen att ta det allra dummaste, jag kunde bara inte låta bliHjärta Vg försök igen, det var kulGlad

Hjärta


   
SvaraCitera

Storchen84:

Omg bästMycket glad pensionsmyndigheten är "alternativ fakta"Hjärta

https://www.pensionsmyndigheten.se/forsta-din-pension/sa-fungerar-pensionen/garantipension-om-du-har-lag-pension

En del av det jag citerade står till och med med stor fet text xD kan även ta med ett screenshot om du ändå inte hittar?

Av allt ditt nonsens var jag bara tvungen att ta det allra dummaste, jag kunde bara inte låta bliHjärta Vg försök igen, det var kulGlad

Hjärta

Jag sa inte att ''pensionsmyndigheten är alternativ fakta'' det hittade du på. Däremot kan jag erkänna att det var enormt korkat av mig att påstå att ''Som mest kan garantipensionen bli 7 952 kronor för ensamstående och 7 093 kronor i månaden för gifta.'' även om du formulerade det annorlunda inte vore sant, för det är sant, det kan jag medge. Sen pratade du mycket om hur mycket man jobbat i Sverige vilket inte påverkar garantipensionen utan hur länge man bott i Sverige ''För att du ska få full garantipension krävs att du har bott 40 år i Sverige från och med det år du fyllde 16 till och med det år du fyller 64 år.''
Du behöver inte ta några screenshots tack, däremot kunde jag läst på pensionsmyndigheten innan. Galen

Av allt av mitt nonsens svarade du på och dementerade, det var rätt. Av allt ditt nonsens har du inte svarat på en enda fråga, du plockade bara ut det mest bekväma för dig, grattis, du fick vad du sökte efter.


   
SvaraCitera