Aviseringar
Rensa alla

SD vinner 2018!


trevlig-snubbe:

Alltså... Vad håller du på med? 90% av ditt inlägg är ju helt galet fel? Är ju inte ens värt att lägga tid på att citera specifika saker för jag måste förklara mer eller mindre ALLT för dig. Det fanns knappt något vettigt och knappt något i dina svar var svar på det jag skrev. Så jag ska försöka göra det lite kort och sammanfattat. Herregud...

Men kom igen nu, du skrev ju själv att "man kan räkna bort några av dom" och slängde dig med siffror om 30 länkar och att 20 av dom var bra/egna incidenter? Vad håller du på med?

Jag vet inte om det är 5000 eller 15000 tecken, jag vet bara att det hänt och att jag i långa inlägg får upp något om att jag markerat felaktigt för citering. I din citering har du till och med fått med - "tror jag siffran är"????? Liksom redan där sa jag att jag TRODDE det var 15000, vilket innebär att jag inte visste. Återigen - vad sysslar du med??

Och nej, något skrivfel här o var är skitsamma - det var det jag försökte säga - med en väldigt uppenbart överdrift på hur det faktiskt var DU som tyckte att min enda felskrivning innebar att hela min svenska är kass (eller att det var "hela världen" som du nu istället beskrev det)? Fattar inte hur du så ofta lyckas få saker till motsatsen av vad jag faktiskt menar. Jag har växlat ord med dig i något helt annat och jag kommer ihåg att det var exakt samma sak där. Och nej, jag har inte haft det problemet med jessijess eller någon annan på forumet än just dig. Jag kommer därför i fortsättningen att avvisa dig med en eller några väldigt få meningar. Så meningslöst att förklara varje sak om och om igen.

Och ja, jessijess lösning på det mesta är utvisning. Hade du läst hennes inlägg hade du sett där hon skriver att man ska utvisas fler. Men ändå får du något som jag anger som ETT KONSTATERANDE eller EXEMPEL till att jag tycker att det är okej och bra att folk på sin flykt dör eller att individer som mobbas ska utvisas??? Detta har jag förklarat typ tre gånger och detta är sista: då jessijess lösning på allt eller det mesta är att utvisa fler så upplever jag att hon har någon form av empatistörning - därför var det inte ens lönt att med henne prata om alla människor som riskerar sina liv när dom flyr. Och jag ställde även frågan - TILL JESSIJESS - att om hennes svar är utvisning till så många frågor, vad tycker hon då att man ska göra med svenskar som pga mobbing eller trakasserier eller dyl. inte kan bidra till samhället genom att betala skatt på 2 eller 5 eller 15 år?

Jag menade jobb som kräver låg eller ingen utbildning men whatever. Och btw, ja - vi utvisar väletablerade och välutbildade invandrare pga smärre administrativa missar, detta höll jessijess tom. med om.

Sen förstår jag inte riktigt hur du hade tänkt att någon som väntar på asyl ska skaffa sig ett jobb. Svenska kanske dom kan börja lära sig på egen hand, men snacka om bortkastat när dom månader senare får veta att dom lärt sig det helt i onödan.

Du upprepar att jag "går på det gottigaste" även när jag citerat det mesta av det du skrivit. Vilket gör det meningslöst att fortsätta göra det. Och ja, jag nonchalerar jessijess - av två anledningar. 1. Hennes fel om pensionen och 2. Hennes användande av dubbletter för att trissa upp antalet händelser. När det gäller punkt 1 skrev jag till och med att hur ska jag kunna ta någon seriöst som använder sig av en sådan felaktighet för att smutskasta personer som råkar vara födda "lite för långt österut?" - men frågan om hur jag ska ta någon seriöst tillämpar jag också till att jag upplever att jessijess har någon form av empatistörning samt hennes användande av dubbletter.

Nonchalera dig har jag inte gjort än - men kommer börja med det nu eftersom du 1. Fortsätter påstå att jag gör det, men mest pga 2. Att du skriver huvudsakligen orelaterade svar till mig. Det går ju inte ens att svara på det du skriver när du inte ens svarar på det jag skriver i dina "svar".

Och btw, jag vet inte hur det är för dig och andra men personligen använder jag mobilen mer än en dator. Jag har av olika skäl inte tillgång till en dator. Den enda anledningen för mig att bära runt en dator hade varit att "svara och citera ordentligt" och kan säga dig att även om dina "svar" inte varit vilseledande utan hade faktiskt varit ordentliga, eller om du varit en helt annan person och samtalsämnet hade varit ett helt annat så kommer jag inte att släpa med mig en bärbar dator, surfplatta med mus och tangentbord eller annat mer än min mobil bara för att kunna "citera ordentligt". Det är bara inte värt det. Det finns inget annat jag behövt en dator till. Min mobil kan göra allt jag vill och behöver göra.

Sista citeringen: nej, det har jag inte gjort, men det kommer jag börja med nu.

Suck nu blev det inte kort och sammanfattat ändå men ja, som sagt. Detta är sista gången. Enjoy.

Hjärta


   
SvaraCitera

Storchen84:

Alltså... Vad håller du på med? 90% av ditt inlägg är ju helt galet fel? Är ju inte ens värt att lägga tid på att citera specifika saker för jag måste förklara mer eller mindre ALLT för dig. Det fanns knappt något vettigt och knappt något i dina svar var svar på det jag skrev. Så jag ska försöka göra det lite kort och sammanfattat. Herregud...

Nä det är bara för svårt för dig att besvara mig att du kryper tillbaka och säger att 90% av det jag säger inte är sant. Det är ändå trevligt att du säger 90% för det säger ju ändå att jag faktiskt inte har fel om allt, sen att Du tycker att jag har fel har ingenting med om jag faktiskt har fel eller ej, det är din subjektiva åsikt. När du slutar citera en då vet jag att du inte har så mycket att säga, tack.

Men kom igen nu, du skrev ju själv att "man kan räkna bort några av dom" och slängde dig med siffror om 30 länkar och att 20 av dom var bra/egna incidenter? Vad håller du på med?

Jag försöker att få med dig på tåget men då tycker du att jag säger olika saker vilket jag iof har gjort och sedan håller jag kanske lite mer med dig men ändå inte riktigt då blir du förvirrad för du förstår inte vad jag håller på med och det är okej.

Jag vet inte om det är 5000 eller 15000 tecken, jag vet bara att det hänt och att jag i långa inlägg får upp något om att jag markerat felaktigt för citering. I din citering har du till och med fått med - "tror jag siffran är"????? Liksom redan där sa jag att jag TRODDE det var 15000, vilket innebär att jag inte visste. Återigen - vad sysslar du med??

Okej det var faktiskt lite barnsligt av mig, sen tror jag att du medvetet överdriver det för att hitta anledningar att slippa citera för att du vill göra det så bekvämt för dig som möjligt. Bra ändå att du kan erkänna att du trodde något som inte stämde, det om något är jag gla för att du kan erkänna.
Också till varför jag förstår varför du slutat citera mig för det jag skriver till dig är svårt att besvara.
Okej det var inte värsta grejen, jag rättade dig sen blir du butthurt. JAg förstår varför Jessijess tycker att det är kul att svara dig trots att du har jävligt svårt att ta till dig särskilt mycket av vad man säger. En sak som jag verkligen håller med dig om, våran diskussion hamnar längre och längre från själva ämnet, du vet nog mycket väl varför det blir så men du skyller det på mig vilket jag ändå kan förstå för att jag inte alltid ger de svar du vill ha precis som att du inte svarar mig så som jag vill att du svarar mig så det blir mer ett bråk av det hela.

Och nej, något skrivfel här o var är skitsamma - det var det jag försökte säga - med en väldigt uppenbart överdrift på hur det faktiskt var DU som tyckte att min enda felskrivning innebar att hela min svenska är kass (eller att det var "hela världen" som du nu istället beskrev det)? Fattar inte hur du så ofta lyckas få saker till motsatsen av vad jag faktiskt menar. Jag har växlat ord med dig i något helt annat och jag kommer ihåg att det var exakt samma sak där. Och nej, jag har inte haft det problemet med jessijess eller någon annan på forumet än just dig. 

Aah, du försvar dig nu igen. Om jag kommer ihåg rätt så skrev jag, eller menade jag iaf att den biten av det du skrev var kass svenska. Förlåt om jag är otydlig.
Det är ju då som alltid får det som att allt du hävdar är rätt och att det är jag som bråkar. Då kommer du ihåg fel isf om du nu tror att det är som du menar. Haft problem med vad? Nonchalans? Jag vet inte vad du menar men nonchalansen har du mot åtminstone mot mig och Jessijess och det är iaf två personer du är nonchalant mot.

Jag kommer därför i fortsättningen att avvisa dig med en eller några väldigt få meningar.

Jag tycker att du ger väldigt långa svar  för att svara så kort, du kanske svara långt men är mer kortfattad?!?

Så meningslöst att förklara varje sak om och om igen.

Varför svarar du mig då om det nu är så fruktansvärt ''meningslöst'' att förklara för mig för du fortsätter ju att besvara mig i varje inlägg? Jag ska säga att jag hur som haver uppskattar att jag får svar av dig så det ska du veta.

Och ja, jessijess lösning på det mesta är utvisning. Hade du läst hennes inlägg hade du sett där hon skriver att man ska utvisas fler.

Hur många gånger ska jag behöva upprepa att Jessijess lösning på det mesta inte är utvisning. Iaf på dina dumma påhitt om att ''utvisa mobbade utlänningar'' eller vad det är för skit du påstår.

Men ändå får du något som jag anger som ETT KONSTATERANDE eller EXEMPEL till att jag tycker att det är okej och bra att folk på sin flykt dör eller att individer som mobbas ska utvisas??? Detta har jag förklarat typ tre gånger och detta är sista: då jessijess lösning på allt eller det mesta är att utvisa fler så upplever jag att hon har någon form av empatistörning - därför var det inte ens lönt att med henne prata om alla människor som riskerar sina liv när dom flyr. Och jag ställde även frågan - TILL JESSIJESS - att om hennes svar är utvisning till så många frågor, vad tycker hon då att man ska göra med svenskar som pga mobbing eller trakasserier eller dyl. inte kan bidra till samhället genom att betala skatt på 2 eller 5 eller 15 år?

Jag vet inte om du menar det som att Jessijess skulle ha påstått att det är
rätt att ''utvisa mobbade utlänningar'' eller om det var något du hittat på. För antingen är det ett exempel på vad Jessijess har sagt eller så är det något exempel du har hittat på själv. Jag venne fan hur du ska ha det egentligen och du förklarar det inte heller. Samma med flyktingarna och mobbade individer.
Hm bra, ''förklara'' inte mer eftersom att du har ju inte lyckats att förklara någonting. Du måste tro att du kan förklara bra men det gör du verkligen inte, förlåt om jag smäller sanningen i fejjan på dig, igen, men så är det.
Empatistörningstämpeln är ju ditt självförsvar, det är något du stämplar din motståndare med så du tror du ska vinna poänger men det gör du inte.
Ja du ställer en fråga om något du antingen har hittat på om vari Jessijess åsikter ligger eller också som du misstolkat, om du hittat på eller misstolkat det är irrelevant men något är det.
Förlåt men skatteliknelsen förstod jag inte riktigt vart du ville komma med. Nej SVerige tjänar inte på invandrare som jobbat i 10år men som bor 50år i Sverige. Sen var det där med garantipensionen och att jobba minst 3år och få en garanterad miniminivå på garantipensionen.

Jag menade jobb som kräver låg eller ingen utbildning men whatever. Och btw, ja - vi utvisar väletablerade och välutbildade invandrare pga smärre administrativa missar, detta höll jessijess tom. med om.

Ja, och har en person låg eller ingen utbildning så får de okvalificerade jobb därefter, sen måste alla ha någon utbildning, kunna läsa och veta grunderna och whatever för att även få de mest icke-kvalificerade jobbet.
Det är ju bra iaf.

Sen förstår jag inte riktigt hur du hade tänkt att någon som väntar på asyl ska skaffa sig ett jobb. Svenska kanske dom kan börja lära sig på egen hand, men snacka om bortkastat när dom månader senare får veta att dom lärt sig det helt i onödan.

Du får ju sätta in det där med asylsökande i en tydligare situation så att man kan utgå från en större kontext. Vad är det för asylsökande? Är den asylsökande låg eller högutbildad? Osv.
Det håller jag helt om. Det är helt bortkastat att utvisa invandrare som ändå kämpat att lära sig svenska, börjar bli en del av samhället och som älskar Sverige och allt. Sen om någon lär sig svenska men som ljuger och bara ställer krav på att vi ska ta hand om dem då tycker i vart fall jag att de inte har här och göra. De behöver kämpa för sitt eget land, snacka om att de inte gör rätt för sig när de knappt klarar av att hålla ordning i sitt eget land utan ska tas om hand av oss, vuxna människor som vill bli omhändertagna men kom igen.

Du upprepar att jag "går på det gottigaste" även när jag citerat det mesta av det du skrivit. Vilket gör det meningslöst att fortsätta göra det.

Du går oftast på det gottigaste. Det som är bra nu är att du faktiskt svarar bättre när du inte citerar delar av det jag skriver så jag är faktiskt helt nöjd med att du inte citerar någonting.

Och ja, jag nonchalerar jessijess - av två anledningar. 1. Hennes fel om pensionen och 2. Hennes användande av dubbletter för att trissa upp antalet händelser. När det gäller punkt 1 skrev jag till och med att hur ska jag kunna ta någon seriöst som använder sig av en sådan felaktighet för att smutskasta personer som råkar vara födda "lite för långt österut?" - men frågan om hur jag ska ta någon seriöst tillämpar jag också till att jag upplever att jessijess har någon form av empatistörning samt hennes användande av dubbletter.

1. Wow hon gjorde ett misstag då måste hon totalt nonchaleras. Vilken stil.
2. Wow en dubblett, då försöker hon säkert trissa upp antalet händelser, shiiit.
Hur fan kan man ta dig seriöst när du gör både punkt 1. och 2. + påhittat trams du kommer på?

Nonchalera dig har jag inte gjort än - men kommer börja med det nu eftersom du 1. Fortsätter påstå att jag gör det, men mest pga 2. Att du skriver huvudsakligen orelaterade svar till mig. Det går ju inte ens att svara på det du skriver när du inte ens svarar på det jag skriver i dina "svar".

Eh jo, det är inte förrens nu du börjar svara mig bra för en gångs skull där du svarar på allt. Inte som när du citerar delar av vad jag skrivit för då blir det som det blir när du plockar ut de saftigaste styckena. Det är för att vi redan har kommit långt ifrån själva ämnet för att du förbiser nästan allt ändå sen innan. Då blir det att du får kritik och då blir du butthurt och börjar klaga på att det blir orelaterat.

Och btw, jag vet inte hur det är för dig och andra men personligen använder jag mobilen mer än en dator. Jag har av olika skäl inte tillgång till en dator. Den enda anledningen för mig att bära runt en dator hade varit att "svara och citera ordentligt"  Det är bara inte värt det (att citera). Det finns inget annat jag behövt en dator till. Min mobil kan göra allt jag vill och behöver göra.

Du får gärna använda mobilen mer än datorn om du känner dig mest bekväm/pga av olika själ använder mobilen! Glad Jag menar, du har många anledningar till det. Sen tyckar jag mer än gärna att du får svara mig med mobilen för du svarar så mycket bättre när du inte citerar. Jag är helt allvarlig nu, du svarar mer av vad jag skriver och kanske mer aningen generellt vilket jag gillar. Hjärta
Nä det är fan inte värt att du citerar, du har så rätt i det, då blir det ju bara ändå fel.
Kan förstå det, mobilen är faktiskt lättare att betala räkningar och allt vad det är med, jag förstår dig helt och hållet på det planet, på det planet blir datorn inte alls nödvändig. Mobilen är dessutom mer portabel än vad en laptop är och än mer än en stationär, som ja, är tänkt att vara stationär, då är mobilen enormt mycket bättre. Hjärta

Sista citeringen: nej, det har jag inte gjort, men det kommer jag börja med nu.

Jo tidigare men så jävla många upprepningar det är, du svarar bättre nu utan citering. <333


   
SvaraCitera

Trevlig Savage Rechts Socialist: Nä det är bara för svårt för dig att besvara mig att du kryper tillbaka och säger att 90% av det jag säger inte är sant.

Fast med den logiken borde jag slutat svara jessijess också, eller hur? Så varför gjorde jag aldrig det? Hon har 99% fel i hennes svar, men för henne behöver jag inte upprepa mig plus att hennes svar till mig INTE handlar till stor del eller helt om något annat så att jag behöver rätta och förklara allt (exempel: hur du hela tiden envist påstått att jag tyckt det var bra att flyktingar dör på sin resa och att mobbade invandrare bör utvisas).

När det sen gäller resten - läs om mitt förra inlägg, mer specifikt om att jag är färdig med att besvara dig då jag måste upprepa mig - igen. Och denna gång hade heller inte varit ett undantag. Läste ungefär hälften av ditt inlägg innan jag tröttnade på att läsa allt jag hade behövt rätta/förklara samt upprepa från tidigare.

Peace.

Hjärta


   
SvaraCitera

Storchen84:

Fast med den logiken borde jag slutat svara jessijess också, eller hur? Så varför gjorde jag aldrig det? Hon har 99% fel i hennes svar, men för henne behöver jag inte upprepa mig plus att hennes svar till mig INTE handlar till stor del eller helt om något annat så att jag behöver rätta och förklara allt (exempel: hur du hela tiden envist påstått att jag tyckt det var bra att flyktingar dör på sin resa och att mobbade invandrare bör utvisas).

När det sen gäller resten - läs om mitt förra inlägg, mer specifikt om att jag är färdig med att besvara dig då jag måste upprepa mig - igen. Och denna gång hade heller inte varit ett undantag. Läste ungefär hälften av ditt inlägg innan jag tröttnade på att läsa allt jag hade behövt rätta/förklara samt upprepa från tidigare.

Peace.

Hjärta

Du har ju redan slutat svara Jessijess, eller hur? Nu blandar du ihop mig och Jessijess lite tycker jag, det är väl ändå jag som ''nästan bara'' skriver orelaterade saker till dig? Det är mig du känner du behöver förklara saker för.

Nu överdriver du ju ändå det där om flyktingarna, sen har jag väl överdrivit lite också det erkänner jag. Sen vägrar du förklara vad du faktiskt tycker i frågan så jag får ju inget bra svar av dig.

Jag förstår det, vi har kommit till vägs ändå och ändå inte kommit någon vidare vart på samma gång. Nä vi har ju inget vettigt att diskutera om redan. Du behöver inte förklara mer det är lugnt.

Peace.


   
SvaraCitera

Trevlig Savage Rechts Socialist: Du har ju redan slutat svara Jessijess, eller hur? 

Det har jag ju ändå inte gjort? Hon slutade svara mig ju, antagligen för att det hon känner om att svara mig är typ som jag känner om att svara dig.

Trevlig Savage Rechts Socialist: det är väl ändå jag som ''nästan bara'' skriver orelaterade saker till dig? Det är mig du känner du behöver förklara saker för.

Men det var ju det jag sa.

Trevlig Savage Rechts Socialist: Sen vägrar du förklara vad du faktiskt tycker i frågan så jag får ju inget bra svar av dig.

Vilken fråga syftar du på?

Hjärta


   
SvaraCitera

Storchen84:

Det har jag ju ändå inte gjort? Hon slutade svara mig ju, antagligen för att det hon känner om att svara mig är typ som jag känner om att svara dig.

Jaha, ja det hade väl gått vägs ändå enligt Jessijess vilket iaf jag förstår.

Vilken fråga syftar du på?
Hjärta

Skit samma, orkar inte bry mig.

Hjärta


   
SvaraCitera

Trevlig Savage Rechts Socialist: Jaha, ja det hade väl gått vägs ändå enligt Jessijess vilket iaf jag förstår.

Vet, tycker det är trist :/

Hjärta


   
SvaraCitera

major:
SD kan inte "vinna" valet bland annat eftersom de saknar samarbetspartners. S blev största parti i valet 2010 men fick ändå inte en enda ministerpost. SD är ett smygpopulistiskt missnöjesparti styrt av internet-troll och rasister. De sitter i knä på M. Längre än så kommer de inte.

Skulle SD blir största eller möjligen ens näst största parti i nästa val utan att få ministerposter så kommer de väl marschera med järnrör och facklor på gatorna. Eventuellt begås en terrorattack någonstans av sd-sympatisör.

Helt jävla sant.
Slå vad om att 90% av deras röster är från missnöjda idioter.
Det som är så jävla dumt är att folk rösta för att hämnas på ett annat parti, dom tänk ju fan i mig inte längre än näsjäveln deras räck. Idioter, kort sagt.


   
SvaraCitera

Jag håller tummarna att SD vinner. Det är inte ett nationalsocialistiskt, rasistiskt, främlingsfientligt eller fascistiskt parti, även om pk-maffian försöker få det att se ut så.


   
SvaraCitera

Hej igen Mr Stork! Din favoritrasist är tillbaka in action igen 🙂 Har varit bortrest och inte kunnat svara. Jag är nämligen oftast en mycket upptagen person. Var glad att jag finner tid åt dig.

Storchen84: Hmmmm, massa länkar. Utan att klicka någon av dom undrar jag hur många av länkarna handlar om exakt samma incident - som ditt fiasko med äldreboendet (som skulle ju vara flera enligt dig hehe), kollar senare dock är det nog minst en "dubblett".

Bra jobbat Storken, läs inte en enda länk, trots att du själv har bett om dem. Bara utgå ifrån att de är en massa dubbletter, intala dig själv detta och därmed avsäg all nödvändighet att läsa igenom något och lära dig något. Det vore ju jobbigt och hade krävt lite tid och ansträngning. Bättre att bara fortsätta göra det du gör bäst, vara en obegåvad mupp. Du vill helt enkelt inte se att jag har rätt och att jag inte överdriver när jag pratar om gnälliga lyxflyktingar. Fortsätt du att intala dig om att de allihopa är jättetrevliga, tacksamma, artiga och framför allt har väldigt genuina asylskäl.

Storchen84: Och apropå fiasko, om vi ändå ska tala om fiasko, nedgång om att bli sämre så påpekar jag gladeligen ännu en anledning till att dina inlägg är förutsägbara och fulla med felaktigheter.

Fantastisk argumentationsteknik Storchen. Jag är djupt imponerad. Mina inlägg är alltså fulla med felaktigheter, fast bry dig inte om att påtala vilka dessa påstådda felaktigheter är, för det kan du inte.

Storchen84: Om vi denna gång tar ditt snack om pension och garantipension som du ju ska ha så bra koll på, så borde du veta att garantipensionen för ensamstående är max 8k och gifta ca 1k lägre. Jag behöver inte länka till var jag får detta ifrån, för detta vet du ju redan om, eller hur? Du vet trots allt väldigt grundligt hur horribelt pensionärer har det. Du vet därför också att kravet för att man ska få FULL GARANTIPENSION (alltså 8 eller 7k beroende på civilstånd) krävs det att man bott 40 år (!!) I Sverige mellan åldern 16 och 64. Detta visste du också, eller hur? Och du vet även hur mycket mindre man får för varje år man är ifrån att ha bott 40 år i Sverige, inte sant?

Tycker du att det är ett orimligt krav att man ska ha bott 40 år i Sverige för att få full garantipension? Det är fullt rimligt. Pensionspengarna växer nämligen inte på träd utan de är inbetalda av skattebetalare som arbetat och bidragit hela sina liv till Sverige, det är bara så pensionerna ens går runt, vilket de knappt gör längre. Detta innebär fortfarande att om du kommer till Sverige som 20-åring så har du sedan full rätt till fullständig garantipension efter att du fyllt 60, oavsett om du jobbat eller bidragit något som helst till landet. Med tanke på att de flesta, vilket jag redan visat dig, tar många år på sig innan de blir självförsörjande (över 10 år är inte alls ovanligt) så kommer det givetvis inte gå runt ekonomiskt. Det blir en förlustaffär, och ju flera såna förlustaffärer vi gör tack vare ökad invandring från tredje världen desto sämre blir svensk välfärd.

Storchen84: Så med all denna kunskap hävdar du ändå att TACK VARE GARANTIPENSION så behöver en invandrare bara bo här i tre år utan att tillföra något och får då lika bra pension som en person (oavsett var den är född) som jobbat i Sverige i hela sitt liv.

Det har jag dock aldrig hävdat, men bra försök till halmgubbe.

Storchen84: HUR ska jag kunna ta dig ens en gnutta på allvar när du tillämpar antingen liknande bristfällig "logik", källor som för din poäng är bristfälliga eller helt felaktiga, eller bara åsikter som källor (goddag avpixlat xD) på allt ditt främlingsfientliga babbel, helst en kombination av ovanstående, och!!

Återigen, har aldrig länkat till Avpixlat. Jag vet att du så gärna vill komma på mig med att sprida "rasistfakta" men allting jag tagit upp i denna tråden kommer ifrån statliga myndigheters hemsidor och mainstream media. För övrigt får du gärna förklara när jag spridit felaktiga uppgifter eller "bristfällig logik" och detta utan att köra med halmgubbar som du precis försökte med. Det är inte seriöst. Förväntar mig dock inte mer från en såpass obegåvad människa som dig så jag är knappast upprörd eller förvånad.

Storchen84: Ja alltså när du inte källhänvisar till bloggar

Av alla de, förmodligen hundratals länkar, som jag gett dig i denna tråden (varav få du faktiskt har läst eftersom du besitter bristande läskunskaper) så var EN ENDA till en blogg. Och det var inte vilken blogg som helst utan en f.d. riksdagsledamots blogg vars inlägg helt underbyggs av siffror från SCB.

Storchen84: Titta bara på din näst sista citering - ännu ett bra exempel. Jahaaaa så för att man fått börja gå i skolan så har man därmed fått ALLT av svenska samhället. Ja absolut så är det. Skola or bust lix! Din förståelse verkar även brista då felet är inte hos samhället eller individen, utan oftast en kombination av båda.

Absolut. Har man fått lov att komma till Sverige och fått uppehållstillstånd så har man extremt mycket att vara glad över. Att man sedan har all rätt att nyttja svenska system såsom skolor som är finansierade av svenska skattebetalare är en oerhörd lyx, något som de flesta länder i världen inte kan erbjuda. I Sverige kan alla skaffa sig en utbildning, rik som fattig. Det finns ingen ursäkt för att skita i utbildning för istället göra karriär som kriminell. Detta är inte ett fattigt afrikanskt land, människor här blir inte kriminella utav absolut nöd för att de måste ha mat för dagen, utav av lathet, brist på moral och integritet samt girighet. Jag har noll sympati för förortkids som får ta del av ett av världens mest generösa välfärdssystem och ändå väljer att spotta på svenska samhället på detta sätt.

Storchen84: Mobbning, trakasserier etc påverkar olika människor olika. Några tar sig genom det med några läkta psykiska ärr. Andra blir handlingsförlamade i flera år. Vissa blir aggressiva mot alla (och söker sig också till likasinnade, exempelvis nazister, kriminella gäng o dyl. där dom kan få utlopp för sitt behov att bruka våld mot andra) och andra börjar skada sig själv. Och när en grupp personer ger sig på en ensam individ har det garanterat mer effekt än om det är "1on1".

Gäsp. Som sagt, jag har noll sympati för otacksamma barbarer och ligister. Faktum kvarstår att vi skulle inte ha alla dessa problem med gängbrottslighet i förorter om det inte vore för den urspårade invandringen. Invandrare är överrepresenterade när det kommer till brott, speciellt grova brott och extra mycket inom gängvärlden. Om de inte kan lära sig att bli produktiva medborgare i Sverige som försöker ge tillbaks något till landet efter att ha fått så mycket så har de inget här att göra, de bör skickas ut ur landet omedelbart. Jag bryr mig inte det minsta om vad de har för eventuella snyfthistorier för att försöka rättfärdiga sina kassa livsval. Det är inte direkt som att samhället behandlar dessa människor speciellt hårt ändå, detta är inte USA där du får långa fängelsestraff för mindre brott. Här finns det nästan inga konsekvenser för kriminellt beteende. Våra fängelser är som hotell, straff för hemska brott är orimligt låga, det finns inga livstidsstraff, man får alla möjliga straffrabatter ifall man t.ex. är ung.

Storchen84: Du verkar sakna ens den mest grundläggande kännedom om hur människor påverkas psykologiskt av olika form av trakasserier (eller så har du någon form av empatistörning), så ditt svar är utvisning.

Jag drivs väldigt mycket av empati, dock inte empati för främlingar som inte har här att göra och som bara gör Sverige till ett sämre land. Vi har helt enkelt olika prioriteringar. Jag vill värna Sverige och svenska folket, du vill ursäkta bort kriminella invandrare och ha in fler barbarer i landet. Du har också tydliggjort att du prioriterar invandrare och flyktingar över våra svenska ungdomar och pensionärer, dessa enligt dig ska bara acceptera sina värdelösa levnadsvillkor eftersom främlingar från Mellanöstern minsann är framtiden. Detta om något hade man för övrigt kunnat kalla empatistörning, du verkar inte bry dig ett skit om svenska pensionärer som jag redan bevisat för dig har det mycket dåligt ställt i Sverige. Som sagt, våra lojaliteter ligger i olika läger, gissningsvis är du inte svensk vilket är varför du resonerar som du gör.

Storchen84: Ok så låt oss för en stund säga att svaret utvisning är ett väldigt rimligt och fullt försvarbart tillvägagångssätt för ovanstående unga som ej är födda i Sverige - säg mig vad ska göras med alla svenska ungdomar som inte kan göra annat än gå på bidrag och ta mediciner i 5-10 år eller mer pga händelser i skolan som fördärvat dessa psykiskt?

De ska tas hand om av svenska samhället, vad ska vi annars med alla skatter och utbyggd välfärd till? Det kommer alltid finnas utsatta som inte kommer kunna vara en ekonomisk tillgång till landet, såsom handikappade människor. Dessa kommer dock alltid också vara en mycket liten minoritet av befolkningen. Kollar man på etniska svenskar är arbetslösheten mycket låg. Vi kan hantera att en liten del av befolkningen inte kan bidra, så länge de flesta gör det så kommer det ändå gå ihop, det är så Sverige har fungerat i decennier då vi haft en av världens mesta homogena befolkningar. Dock klarar svensk välfärd inte av den massinvandring som kostar otroliga summor pengar.

Det är utan tvekan en ekonomisk förlustaffär och vi kan redan se hur vår välfärd har börjat krackelera till följd av detta. Polisen har inte längre resurser till att utreda ens våldtäkter
https://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/50-outredda-valdtaktsfall-bara-i-sodra-stockholm/

Vi har rekordmånga ouppklarade mord
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/rekordmanga-ouppklarade-mord-i-sverige

Vi har en polis i kris
https://www.sydsvenskan.se/2016-11-19/poliskris-leder-till-massavhopp-och-farre-uppklarade-brott

Sverige har lägst antal vårdplatser i Europa
http://www.lakartidningen.se/OldWebArticlePdf/6/6069/LKT0706s396_397.pdf

Vi har den sämsta skolan i norden
https://www.svd.se/pisa-studien-sveriges-skola-samst-i-norden

Enligt PISA har vi bland de sämsta skolsystemen i hela OECD

matte.png
topp.png

Inte konstigt delvis med tanke på att kvaliteten på lärarna sjunker hela tiden. Du kan numera komma in på lärarutbildningen med enbart ett bottenbetyg i högskoleprovet på 0,1. Det är matematiskt sett högst sannolikt att man får ett högre provresultat även ifall man bara gissar, så 0,1 är horribelt uselt
http://lararnastidning.se/bottenresultat-pa-hogskoleprovet-racker-for-att-bli-larare/

På tal om sänkta krav för att försöka täcka upp behoven, även för poliser sänks kraven avsevärt
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6472373

Svenska pensionärer har det som sagt sämst i hela norden
https://www.svd.se/svenska-pensioner-samst-i-norden-forfarligt

Antal fattigpensionärer ökar
https://www.expressen.se/dinapengar/pension/allt-fler-pensionarer-ar-fattiga-i-sverige-i-dag/

Polisväsende, pension, skola, dagis vård. Detta är de klassiska områdena som brukar räknas in i begreppet välfärd. Det är extremt viktiga samhällsinstitutioner. I Sverige blir alla dessa allt sämre, detta trots en av världens högsta skatter. Detta eftersom våra politiker inte prioriterar välfärd för svenska folket utan premierar att finansiera en fortsatt invasion från mena-regionen som dränerar resurser och dessutom gör Sverige till ett allt osäkrare land. Detta är ett recept för katastrofalt misslyckande.

Storchen84: och tack vare detta kommer du också med väldigt förenklade och löjligt inhumana svartvita lösningar.

Ge gärna ett exempel på en "väldigt förenklad och löjligt inhuman lösning" som jag kommit med. Det är jättelätt att påstå saker i stil med att "du säger saker som är fel och korkade" men det är rätt givet om man ska vara en del av en seriös diskussion att man då också exemplifierar sådana påståenden och framför egna argument underbyggda av fakta. Du gör inget av detta. Jag bemöter alla dumheter du säger och när du har fel så påpekar jag detta och bidrar med källor. Jag finner det ytterst pinsamt att en vuxen man är så dålig på att argumentera. Om du vore typ 18 hade jag delvis kunnat ursäkta bort din brist på logisk argumentation. Du är verkligen kass.

Storchen84: Och jag vet vad du tänker säga nu - något i stil med att klart fler unga (svenskar?) mår dåligt pga alla som "vällt in med den enorma flyktingvågen" och våldtar, misshandlar, säger "hora" och vad du nu mer tänkte komma med för hittepå, så därför får du här en länk från 2014 om hur unga mår. Alltså INNAN flyktingkrisen 2015.

https://www.svt.se/nyheter/vetenskap/tredubblad-psykisk-ohalsa-bland-unga

Sen när blev detta en diskussion om psykisk ohälsa? Det har aldrig varit en del av diskussionen men du försöker blanda in det i diskussionen utan anledning trots att jag aldrig tagit upp det, troligtvis för du tror att du kan få till lite smarta poänger där och du vet att du har inget att komma med eftersom jag har rätt gällande flykting- och invandringsfrågan.

Psykisk ohälsa har inget att göra med flyktingkrisen, dock hade vi kunnat ha mycket mer resurser att lägga på t.ex. psykvård ifall vi inte till varje pris skulle prioritera den mycket kostsamma invandringen.

Storchen84: Jag tänkte fortsätta om alla som riskerar sina liv för att komma bort, men då du verkar ha någon form av empatistörning (fullständig brist på empati för människor på flykt till den grad att dom riskerar sina och sina barns liv för att komma bort) känns det fett bortkastat.

Ja du har rätt, det är ganska bortkastat att försöka komma med emotionella utspel och känsloargument, jag skiter fullständigt i sånt. Speciellt med tanke på att de flesta som kommer hit kommer ifrån säkra länder och har inte ens några faktiska asylskäl. Sverige kan dock absolut hjälpa flyktingar, men inte genom att ta de hit.

Storchen84: Däremot kan jag ge dig ett exempel där du försöker med att få igenom din åsikt som källa eller sanning. Citat "Faktum är att det är ytterst få utrikes födda som faktiskt varit en ekonomisk tillgång till landet.". Om du rör dig utomhus i Sverige öht så borde du veta att detta är helt felaktigt. Utrikes födda som jobbar och är en tillgång till landet (mer än bara ekonomisk) finns överallt. Inom diverse yrkeskategorier. Om jag helt bortser alla på mitt jobb har vi poliser, väktare och ordningsvakter, taxiförare, arbetare inom all kollektivtrafik, städare, kassörer, lärare, läkare... Och så vidare.

Du förstår uppenbarligen inte alls vad jag menar. Visst kan man vara en tillgång ifall man kommer hit och jobbar, men ifall man ändå kostat mera under sitt liv med alla bidrag, pensionärer och annat inräknat än vad man kunnat bidra under sitt arbetsliv i Sverige så blir det ändå en ekonomisk nettoförlust. Jag påstår givetvis inte att inga invandrare jobbar eller betalar skatt, självklart gör de det. De enda utrikesfödda som faktiskt lyckas bli en ekonomisk tillgång till landet är de som helst redan är utbildade när de kommer till Sverige inom ett relevant område där det finns behov och sedan arbetar från dag 1 tills de pensioneras. Då kanske de kan vara en ekonomisk tillgång men det beror också på hur sent de kom till Sverige och började arbeta i och med att vi som sagt garantipension. Med allt detta inräknat så är det ett fullständigt korrekt påstående att ytterst få utrikesfödda är en ekonomisk tillgång, detta inte minst med tanke på den extremt långa etableringstiden som det tar för de att hitta arbete och självförsörjning. Förstår att siffror är jobbigt men försök ändå att förstå detta.

Storchen84: Hur du fullständigt kan ha missat detta och kommer med ett påstående så absurt och sedan dessutom hävdar att det är "faktum" är för mig ett mysterium. Tror du även att jorden är platt och att solen kretsar kring den platta jorden? För det hade du lika gärna kunnat göra.

Så humoristiskt att bevittna när du tror att du hittat en korkad sak jag sagt och sedan fullständigt exploderar i eufori över detta. Äntligen en gotcha-moment! Du kryddar på ordentligt med antydande om att jag därmed är korkad och av någon anledning skulle tro att jorden är platt. Komiken som uppstår när allt detta egentligen bygger på din egen oförståelse över vad jag försökt förklara för dig. Bättre lycka nästa gång Storken.

Resten av ditt inlägg erbjuder inga poänger, inget av substans, inga argument, inget som ens är roligt att kritisera, så jag låter det vara.


   
SvaraCitera

Vinner SD lämnar jag med familj detta land och återvänder hem till Tyskland.


   
SvaraCitera

stortrollet:
Roligt att se att jessijess och Storchen84 håller tråden vid liv. Lägger nog min poäng på jessijess  Tumme upp  samtidigt som Storchen84 får underkänt.  Tumme ned

YAY jag vann 😀 Har inte varit så här stolt sen jag vann över ett spädbarn i schack, bortsett från att det var svårare.


   
SvaraCitera

Storchen84: Och ja, jessijess lösning på det mesta är utvisning.

Du har aldrig frågat mig vad jag har för lösningar på något och jag har inte heller inte sagt något om det, så detta vet du absolut ingenting om.

Storchen84: 1. Hennes fel om pensionen och 2. Hennes användande av dubbletter för att trissa upp antalet händelser. När det gäller punkt 1 skrev jag till och med att hur ska jag kunna ta någon seriöst som använder sig av en sådan felaktighet för att smutskasta personer som råkar vara födda "lite för långt österut?" - men frågan om hur jag ska ta någon seriöst tillämpar jag också till att jag upplever att jessijess har någon form av empatistörning samt hennes användande av dubbletter.

Jag har bevisligen rätt om pensionen, det är bara du som är trög som sirap och förstår inte ett ord av vad man säger till dig. Garantipensionen fungerar såsom jag redan beskrivit sedan jag först tog upp det, vilket Pensionsmyndighetens sida också bekräftar. Om jag nu har fel så borde du kunna förklara exakt vart jag har fel, vilket du inte kan, för du är kass.

Och ja, när vi pratade om äldreboenden för många inlägg tillbaka sedan så postade jag vid ett tillfälle två länkar som handlade om samma fall. My bad! Med tanke på hur många källor jag redan bidragit med till mina påståenden (jämfört med dina noll källor) så är det inte så märkligt att det blir fel någon gång. Jag gjorde en miss här och det står jag för. Att detta däremot är det enda du har att komma med för att dementera alla mina inlägg, som är uppe i många fulla A4-ark vid det här laget med massvis med källor, säger ju en hel del om hur fattig din egen argumentation är. Om jag nu har så fel om ALLT, vilket du påstår, så borde du också kunna visa detta, det borde vara lätt för dig, men det enda du tar upp gång på gång är att jag postade två likadana länkar. Jag förstår varför, du har helt enkelt inget bättre att komma med. Extremt svagt och uselt, även för dig Storken.


   
SvaraCitera

Amadeus00:
Vinner SD lämnar jag med familj detta land och återvänder hem till Tyskland.

Och vi kommer att gråta floder av tårar efter din avvikelse.


   
SvaraCitera

jessijess:

Och vi kommer att gråta floder av tårar efter din avvikelse.

Det hoppas jag verkligen inte!


   
SvaraCitera