Forumet - SD vinner 2018!

SD vinner 2018!

21889 4 257

Trevlig Savage Rechts Socialist: Du har ju redan slutat svara Jessijess, eller hur? 
Det har jag ju ändå inte gjort? Hon slutade svara mig ju, antagligen för att det hon känner om att svara mig är typ som jag känner om att svara dig.
Trevlig Savage Rechts Socialist: det är väl ändå jag som ''nästan bara'' skriver orelaterade saker till dig? Det är mig du känner du behöver förklara saker för.
Men det var ju det jag sa.
Trevlig Savage Rechts Socialist: Sen vägrar du förklara vad du faktiskt tycker i frågan så jag får ju inget bra svar av dig.
Vilken fråga syftar du på?


Hjärta

Spana också in:


major: SD kan inte "vinna" valet bland annat eftersom de saknar samarbetspartners. S blev största parti i valet 2010 men fick ändå inte en enda ministerpost. SD är ett smygpopulistiskt missnöjesparti styrt av internet-troll och rasister. De sitter i knä på M. Längre än så kommer de inte.

Skulle SD blir största eller möjligen ens näst största parti i nästa val utan att få ministerposter så kommer de väl marschera med järnrör och facklor på gatorna. Eventuellt begås en terrorattack någonstans av sd-sympatisör.
Helt jävla sant.
Slå vad om att 90% av deras röster är från missnöjda idioter.
Det som är så jävla dumt är att folk rösta för att hämnas på ett annat parti, dom tänk ju fan i mig inte längre än näsjäveln deras räck. Idioter, kort sagt.
Hej igen Mr Stork! Din favoritrasist är tillbaka in action igen :) Har varit bortrest och inte kunnat svara. Jag är nämligen oftast en mycket upptagen person. Var glad att jag finner tid åt dig.

Storchen84: Hmmmm, massa länkar. Utan att klicka någon av dom undrar jag hur många av länkarna handlar om exakt samma incident - som ditt fiasko med äldreboendet (som skulle ju vara flera enligt dig hehe), kollar senare dock är det nog minst en "dubblett".
Bra jobbat Storken, läs inte en enda länk, trots att du själv har bett om dem. Bara utgå ifrån att de är en massa dubbletter, intala dig själv detta och därmed avsäg all nödvändighet att läsa igenom något och lära dig något. Det vore ju jobbigt och hade krävt lite tid och ansträngning. Bättre att bara fortsätta göra det du gör bäst, vara en obegåvad mupp. Du vill helt enkelt inte se att jag har rätt och att jag inte överdriver när jag pratar om gnälliga lyxflyktingar. Fortsätt du att intala dig om att de allihopa är jättetrevliga, tacksamma, artiga och framför allt har väldigt genuina asylskäl.

Storchen84: Och apropå fiasko, om vi ändå ska tala om fiasko, nedgång om att bli sämre så påpekar jag gladeligen ännu en anledning till att dina inlägg är förutsägbara och fulla med felaktigheter.
Fantastisk argumentationsteknik Storchen. Jag är djupt imponerad. Mina inlägg är alltså fulla med felaktigheter, fast bry dig inte om att påtala vilka dessa påstådda felaktigheter är, för det kan du inte.

Storchen84: Om vi denna gång tar ditt snack om pension och garantipension som du ju ska ha så bra koll på, så borde du veta att garantipensionen för ensamstående är max 8k och gifta ca 1k lägre. Jag behöver inte länka till var jag får detta ifrån, för detta vet du ju redan om, eller hur? Du vet trots allt väldigt grundligt hur horribelt pensionärer har det. Du vet därför också att kravet för att man ska få FULL GARANTIPENSION (alltså 8 eller 7k beroende på civilstånd) krävs det att man bott 40 år (!!) I Sverige mellan åldern 16 och 64. Detta visste du också, eller hur? Och du vet även hur mycket mindre man får för varje år man är ifrån att ha bott 40 år i Sverige, inte sant?
Tycker du att det är ett orimligt krav att man ska ha bott 40 år i Sverige för att få full garantipension? Det är fullt rimligt. Pensionspengarna växer nämligen inte på träd utan de är inbetalda av skattebetalare som arbetat och bidragit hela sina liv till Sverige, det är bara så pensionerna ens går runt, vilket de knappt gör längre. Detta innebär fortfarande att om du kommer till Sverige som 20-åring så har du sedan full rätt till fullständig garantipension efter att du fyllt 60, oavsett om du jobbat eller bidragit något som helst till landet. Med tanke på att de flesta, vilket jag redan visat dig, tar många år på sig innan de blir självförsörjande (över 10 år är inte alls ovanligt) så kommer det givetvis inte gå runt ekonomiskt. Det blir en förlustaffär, och ju flera såna förlustaffärer vi gör tack vare ökad invandring från tredje världen desto sämre blir svensk välfärd.

Storchen84: Så med all denna kunskap hävdar du ändå att TACK VARE GARANTIPENSION så behöver en invandrare bara bo här i tre år utan att tillföra något och får då lika bra pension som en person (oavsett var den är född) som jobbat i Sverige i hela sitt liv.
Det har jag dock aldrig hävdat, men bra försök till halmgubbe.

Storchen84: HUR ska jag kunna ta dig ens en gnutta på allvar när du tillämpar antingen liknande bristfällig "logik", källor som för din poäng är bristfälliga eller helt felaktiga, eller bara åsikter som källor (goddag avpixlat xD) på allt ditt främlingsfientliga babbel, helst en kombination av ovanstående, och!!
Återigen, har aldrig länkat till Avpixlat. Jag vet att du så gärna vill komma på mig med att sprida "rasistfakta" men allting jag tagit upp i denna tråden kommer ifrån statliga myndigheters hemsidor och mainstream media. För övrigt får du gärna förklara när jag spridit felaktiga uppgifter eller "bristfällig logik" och detta utan att köra med halmgubbar som du precis försökte med. Det är inte seriöst. Förväntar mig dock inte mer från en såpass obegåvad människa som dig så jag är knappast upprörd eller förvånad.

Storchen84: Ja alltså när du inte källhänvisar till bloggar
Av alla de, förmodligen hundratals länkar, som jag gett dig i denna tråden (varav få du faktiskt har läst eftersom du besitter bristande läskunskaper) så var EN ENDA till en blogg. Och det var inte vilken blogg som helst utan en f.d. riksdagsledamots blogg vars inlägg helt underbyggs av siffror från SCB.

Storchen84: Titta bara på din näst sista citering - ännu ett bra exempel. Jahaaaa så för att man fått börja gå i skolan så har man därmed fått ALLT av svenska samhället. Ja absolut så är det. Skola or bust lix! Din förståelse verkar även brista då felet är inte hos samhället eller individen, utan oftast en kombination av båda.
Absolut. Har man fått lov att komma till Sverige och fått uppehållstillstånd så har man extremt mycket att vara glad över. Att man sedan har all rätt att nyttja svenska system såsom skolor som är finansierade av svenska skattebetalare är en oerhörd lyx, något som de flesta länder i världen inte kan erbjuda. I Sverige kan alla skaffa sig en utbildning, rik som fattig. Det finns ingen ursäkt för att skita i utbildning för istället göra karriär som kriminell. Detta är inte ett fattigt afrikanskt land, människor här blir inte kriminella utav absolut nöd för att de måste ha mat för dagen, utav av lathet, brist på moral och integritet samt girighet. Jag har noll sympati för förortkids som får ta del av ett av världens mest generösa välfärdssystem och ändå väljer att spotta på svenska samhället på detta sätt.

Storchen84: Mobbning, trakasserier etc påverkar olika människor olika. Några tar sig genom det med några läkta psykiska ärr. Andra blir handlingsförlamade i flera år. Vissa blir aggressiva mot alla (och söker sig också till likasinnade, exempelvis nazister, kriminella gäng o dyl. där dom kan få utlopp för sitt behov att bruka våld mot andra) och andra börjar skada sig själv. Och när en grupp personer ger sig på en ensam individ har det garanterat mer effekt än om det är "1on1".
Gäsp. Som sagt, jag har noll sympati för otacksamma barbarer och ligister. Faktum kvarstår att vi skulle inte ha alla dessa problem med gängbrottslighet i förorter om det inte vore för den urspårade invandringen. Invandrare är överrepresenterade när det kommer till brott, speciellt grova brott och extra mycket inom gängvärlden. Om de inte kan lära sig att bli produktiva medborgare i Sverige som försöker ge tillbaks något till landet efter att ha fått så mycket så har de inget här att göra, de bör skickas ut ur landet omedelbart. Jag bryr mig inte det minsta om vad de har för eventuella snyfthistorier för att försöka rättfärdiga sina kassa livsval. Det är inte direkt som att samhället behandlar dessa människor speciellt hårt ändå, detta är inte USA där du får långa fängelsestraff för mindre brott. Här finns det nästan inga konsekvenser för kriminellt beteende. Våra fängelser är som hotell, straff för hemska brott är orimligt låga, det finns inga livstidsstraff, man får alla möjliga straffrabatter ifall man t.ex. är ung.

Storchen84: Du verkar sakna ens den mest grundläggande kännedom om hur människor påverkas psykologiskt av olika form av trakasserier (eller så har du någon form av empatistörning), så ditt svar är utvisning.
Jag drivs väldigt mycket av empati, dock inte empati för främlingar som inte har här att göra och som bara gör Sverige till ett sämre land. Vi har helt enkelt olika prioriteringar. Jag vill värna Sverige och svenska folket, du vill ursäkta bort kriminella invandrare och ha in fler barbarer i landet. Du har också tydliggjort att du prioriterar invandrare och flyktingar över våra svenska ungdomar och pensionärer, dessa enligt dig ska bara acceptera sina värdelösa levnadsvillkor eftersom främlingar från Mellanöstern minsann är framtiden. Detta om något hade man för övrigt kunnat kalla empatistörning, du verkar inte bry dig ett skit om svenska pensionärer som jag redan bevisat för dig har det mycket dåligt ställt i Sverige. Som sagt, våra lojaliteter ligger i olika läger, gissningsvis är du inte svensk vilket är varför du resonerar som du gör.

Storchen84: Ok så låt oss för en stund säga att svaret utvisning är ett väldigt rimligt och fullt försvarbart tillvägagångssätt för ovanstående unga som ej är födda i Sverige - säg mig vad ska göras med alla svenska ungdomar som inte kan göra annat än gå på bidrag och ta mediciner i 5-10 år eller mer pga händelser i skolan som fördärvat dessa psykiskt?
De ska tas hand om av svenska samhället, vad ska vi annars med alla skatter och utbyggd välfärd till? Det kommer alltid finnas utsatta som inte kommer kunna vara en ekonomisk tillgång till landet, såsom handikappade människor. Dessa kommer dock alltid också vara en mycket liten minoritet av befolkningen. Kollar man på etniska svenskar är arbetslösheten mycket låg. Vi kan hantera att en liten del av befolkningen inte kan bidra, så länge de flesta gör det så kommer det ändå gå ihop, det är så Sverige har fungerat i decennier då vi haft en av världens mesta homogena befolkningar. Dock klarar svensk välfärd inte av den massinvandring som kostar otroliga summor pengar.

Det är utan tvekan en ekonomisk förlustaffär och vi kan redan se hur vår välfärd har börjat krackelera till följd av detta. Polisen har inte längre resurser till att utreda ens våldtäkter
https://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/50-outredda-valdtaktsfall-bara-i-sodra-stockholm/

Vi har rekordmånga ouppklarade mord
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/rekordmanga-ouppklarade-mord-i-sverige

Vi har en polis i kris
https://www.sydsvenskan.se/2016-11-19/poliskris-leder-till-massavhopp-och-farre-uppklarade-brott

Sverige har lägst antal vårdplatser i Europa
http://www.lakartidningen.se/OldWebArticlePdf/6/6069/LKT0706s396_397.pdf

Vi har den sämsta skolan i norden
https://www.svd.se/pisa-studien-sveriges-skola-samst-i-norden

Enligt PISA har vi bland de sämsta skolsystemen i hela OECD

matte.png
topp.png

Inte konstigt delvis med tanke på att kvaliteten på lärarna sjunker hela tiden. Du kan numera komma in på lärarutbildningen med enbart ett bottenbetyg i högskoleprovet på 0,1. Det är matematiskt sett högst sannolikt att man får ett högre provresultat även ifall man bara gissar, så 0,1 är horribelt uselt
http://lararnastidning.se/bottenresultat-pa-hogskoleprovet-racker-for-att-bli-larare/

På tal om sänkta krav för att försöka täcka upp behoven, även för poliser sänks kraven avsevärt
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6472373

Svenska pensionärer har det som sagt sämst i hela norden
https://www.svd.se/svenska-pensioner-samst-i-norden-forfarligt

Antal fattigpensionärer ökar
https://www.expressen.se/dinapengar/pension/allt-fler-pensionarer-ar-fattiga-i-sverige-i-dag/

Polisväsende, pension, skola, dagis vård. Detta är de klassiska områdena som brukar räknas in i begreppet välfärd. Det är extremt viktiga samhällsinstitutioner. I Sverige blir alla dessa allt sämre, detta trots en av världens högsta skatter. Detta eftersom våra politiker inte prioriterar välfärd för svenska folket utan premierar att finansiera en fortsatt invasion från mena-regionen som dränerar resurser och dessutom gör Sverige till ett allt osäkrare land. Detta är ett recept för katastrofalt misslyckande.

Storchen84: och tack vare detta kommer du också med väldigt förenklade och löjligt inhumana svartvita lösningar.
Ge gärna ett exempel på en "väldigt förenklad och löjligt inhuman lösning" som jag kommit med. Det är jättelätt att påstå saker i stil med att "du säger saker som är fel och korkade" men det är rätt givet om man ska vara en del av en seriös diskussion att man då också exemplifierar sådana påståenden och framför egna argument underbyggda av fakta. Du gör inget av detta. Jag bemöter alla dumheter du säger och när du har fel så påpekar jag detta och bidrar med källor. Jag finner det ytterst pinsamt att en vuxen man är så dålig på att argumentera. Om du vore typ 18 hade jag delvis kunnat ursäkta bort din brist på logisk argumentation. Du är verkligen kass.

Storchen84: Och jag vet vad du tänker säga nu - något i stil med att klart fler unga (svenskar?) mår dåligt pga alla som "vällt in med den enorma flyktingvågen" och våldtar, misshandlar, säger "hora" och vad du nu mer tänkte komma med för hittepå, så därför får du här en länk från 2014 om hur unga mår. Alltså INNAN flyktingkrisen 2015.

https://www.svt.se/nyheter/vetenskap/tredubblad-psykisk-ohalsa-bland-unga
Sen när blev detta en diskussion om psykisk ohälsa? Det har aldrig varit en del av diskussionen men du försöker blanda in det i diskussionen utan anledning trots att jag aldrig tagit upp det, troligtvis för du tror att du kan få till lite smarta poänger där och du vet att du har inget att komma med eftersom jag har rätt gällande flykting- och invandringsfrågan.

Psykisk ohälsa har inget att göra med flyktingkrisen, dock hade vi kunnat ha mycket mer resurser att lägga på t.ex. psykvård ifall vi inte till varje pris skulle prioritera den mycket kostsamma invandringen.

Storchen84: Jag tänkte fortsätta om alla som riskerar sina liv för att komma bort, men då du verkar ha någon form av empatistörning (fullständig brist på empati för människor på flykt till den grad att dom riskerar sina och sina barns liv för att komma bort) känns det fett bortkastat.
Ja du har rätt, det är ganska bortkastat att försöka komma med emotionella utspel och känsloargument, jag skiter fullständigt i sånt. Speciellt med tanke på att de flesta som kommer hit kommer ifrån säkra länder och har inte ens några faktiska asylskäl. Sverige kan dock absolut hjälpa flyktingar, men inte genom att ta de hit.

Storchen84: Däremot kan jag ge dig ett exempel där du försöker med att få igenom din åsikt som källa eller sanning. Citat "Faktum är att det är ytterst få utrikes födda som faktiskt varit en ekonomisk tillgång till landet.". Om du rör dig utomhus i Sverige öht så borde du veta att detta är helt felaktigt. Utrikes födda som jobbar och är en tillgång till landet (mer än bara ekonomisk) finns överallt. Inom diverse yrkeskategorier. Om jag helt bortser alla på mitt jobb har vi poliser, väktare och ordningsvakter, taxiförare, arbetare inom all kollektivtrafik, städare, kassörer, lärare, läkare... Och så vidare.
Du förstår uppenbarligen inte alls vad jag menar. Visst kan man vara en tillgång ifall man kommer hit och jobbar, men ifall man ändå kostat mera under sitt liv med alla bidrag, pensionärer och annat inräknat än vad man kunnat bidra under sitt arbetsliv i Sverige så blir det ändå en ekonomisk nettoförlust. Jag påstår givetvis inte att inga invandrare jobbar eller betalar skatt, självklart gör de det. De enda utrikesfödda som faktiskt lyckas bli en ekonomisk tillgång till landet är de som helst redan är utbildade när de kommer till Sverige inom ett relevant område där det finns behov och sedan arbetar från dag 1 tills de pensioneras. Då kanske de kan vara en ekonomisk tillgång men det beror också på hur sent de kom till Sverige och började arbeta i och med att vi som sagt garantipension. Med allt detta inräknat så är det ett fullständigt korrekt påstående att ytterst få utrikesfödda är en ekonomisk tillgång, detta inte minst med tanke på den extremt långa etableringstiden som det tar för de att hitta arbete och självförsörjning. Förstår att siffror är jobbigt men försök ändå att förstå detta.

Storchen84: Hur du fullständigt kan ha missat detta och kommer med ett påstående så absurt och sedan dessutom hävdar att det är "faktum" är för mig ett mysterium. Tror du även att jorden är platt och att solen kretsar kring den platta jorden? För det hade du lika gärna kunnat göra.
Så humoristiskt att bevittna när du tror att du hittat en korkad sak jag sagt och sedan fullständigt exploderar i eufori över detta. Äntligen en gotcha-moment! Du kryddar på ordentligt med antydande om att jag därmed är korkad och av någon anledning skulle tro att jorden är platt. Komiken som uppstår när allt detta egentligen bygger på din egen oförståelse över vad jag försökt förklara för dig. Bättre lycka nästa gång Storken.

Resten av ditt inlägg erbjuder inga poänger, inget av substans, inga argument, inget som ens är roligt att kritisera, så jag låter det vara.

Storchen84: Och ja, jessijess lösning på det mesta är utvisning.
Du har aldrig frågat mig vad jag har för lösningar på något och jag har inte heller inte sagt något om det, så detta vet du absolut ingenting om.

Storchen84: 1. Hennes fel om pensionen och 2. Hennes användande av dubbletter för att trissa upp antalet händelser. När det gäller punkt 1 skrev jag till och med att hur ska jag kunna ta någon seriöst som använder sig av en sådan felaktighet för att smutskasta personer som råkar vara födda "lite för långt österut?" - men frågan om hur jag ska ta någon seriöst tillämpar jag också till att jag upplever att jessijess har någon form av empatistörning samt hennes användande av dubbletter.
Jag har bevisligen rätt om pensionen, det är bara du som är trög som sirap och förstår inte ett ord av vad man säger till dig. Garantipensionen fungerar såsom jag redan beskrivit sedan jag först tog upp det, vilket Pensionsmyndighetens sida också bekräftar. Om jag nu har fel så borde du kunna förklara exakt vart jag har fel, vilket du inte kan, för du är kass.

Och ja, när vi pratade om äldreboenden för många inlägg tillbaka sedan så postade jag vid ett tillfälle två länkar som handlade om samma fall. My bad! Med tanke på hur många källor jag redan bidragit med till mina påståenden (jämfört med dina noll källor) så är det inte så märkligt att det blir fel någon gång. Jag gjorde en miss här och det står jag för. Att detta däremot är det enda du har att komma med för att dementera alla mina inlägg, som är uppe i många fulla A4-ark vid det här laget med massvis med källor, säger ju en hel del om hur fattig din egen argumentation är. Om jag nu har så fel om ALLT, vilket du påstår, så borde du också kunna visa detta, det borde vara lätt för dig, men det enda du tar upp gång på gång är att jag postade två likadana länkar. Jag förstår varför, du har helt enkelt inget bättre att komma med. Extremt svagt och uselt, även för dig Storken.
Med tanke på senaste partiledarduellen som TV4 hade skulle jag önska att övriga partiledare var bättre på att beskriva SD:s historia när de tar upp den. Björklund och Lööf tog upp den men kunde inte ge namnen på grundarna när Jimmie Åkesson frågade efter dem. Åkesson är fortfarande fruktansvärt okunnig om sitt partis historia, men han lyckas på något sätt vinna ändå när övriga partiledare som tar upp den inte vet tillräckligt.

Önskar att någon av partiledarna tog med denna bok och visade den för Åkesson nästa gång de väljer att ta upp SD:s grundare och historia i en debatt.

utan-anger-gustaf-ekstrom---ss-veteranen

jessijess: Jag har bevisligen rätt om pensionen
Citat från https://ungdomar.se/forum/thread/sd-vinner-tvanollettatta/14017857#forum_post_id-14017857
jessijess: Med andra ord, människor som kommer hit som knappt någonsin jobbat eller bidragit till landet har ändå rätt till en viss garantipension när de pensioneras förutsatt att de uppfyller vissa väldigt enkla krav, typ att man bott i landet tillräckligt många år osv. Det innebär i praktiken att massor med nyanlända kommer få minst lika hög pension som våra fattigaste svenska pensionärer som ändå har jobbat hela livet.
Du missade en liten viktig detalj bara: "För att du ska få full garantipension krävs att du har bott 40 år i Sverige från och med det år du fyllde 16 till och med det år du fyller 64 år."

Det blir ju därmed lite svårt för någon som kommer till sverige när denne är 55 och tar ut pension vid 65 att få minst samma pension som någon som jobbat från säg 20 till 65, inte sant? För att inte nämna (ett extremexempel) komma hit som säg 62-åring (av ingen annan anledning än för att få pension) och sen få lika mycket som någon som jobbat i hela sitt liv, då hur mycket man får direkt avgörs av hur lång tid man bott i Sverige. Ha dessutom i åtanke att garantipensinen som HÖGST är 8000 - förutsatt att man är ensamstående och har bott i Sverige i 40 år.

"Har du bott i Sverige kortare tid minskar garantipensionen med 1/40-del för varje år. Har du till exempel bott 27 år i Sverige får du alltså garantipension med 27/40-delar.".

Det är inte någonstans möjligt för någon som enbart bor i Sverige i 5-10 år att få minst lika hög pension (dina egna ord) som någon som som bott och jobbat i Sverige i hela sitt liv.

Bara ännu ett exempel på hur du försöker göra en höna av en fjäder med något som är delvis eller helt felaktigt. Bara ännu ett exempel på varför det är fullkomligt meningslöst att ta NÅGOT av det du skriver seriöst. Bara ännu ett exempel på varför jag har svårt att avgöra om du bara är ett väldigt ambitiöst troll eller inte.
jessijess: du har helt enkelt inget bättre att komma med
Säger personen som använder påstående om att vara bortrest och/eller upptagen som försvar till att ha svårt att komma på något svarBlink


Hjärta

Storchen84:
Nej, men det är individer som dig som bidrar till att det finns ungdomar att suga upp från utanförskapen för dom kriminella gängen, vilket i sin tur innebär att det inte kommer att få ett slut, för det leder bara till fler hatiska människor = mer utsatthet = mer att rekrytera. Och så vidare.

När det sen resten av ditt malarki så... Nej, jag blev inte triggad, jag pekar snarare på hur du fortsatt visar ditt förakt mot en viss grupp, olika subtilt, som du tror är en ekonomisk belastning och som du av andra spekulativa (90% si, x antal procent eller dom flesta eller whatever slänger sina pass, etc. - spekulativt) skäl föraktar.

Du kommer med exempel på den promille som missköter sig. Jag kan svära på att jag någonstans skrivit att dåliga nyheter säljer, därför skrivs det om dessa, inte dom som faktiskt driver Sverige framåt. Sen kan just individer som dig ta denna promille och med tre eller fyra eller fem länkar säga "KOLLA HUR DOM ÄR, SÅHÄR ÄR DOM ALLIHOP!!!". Länkarna behöver inte ens vara aktuella, det kan vara tre länkar från 10 år sen. Eller tre olika länkar som handlar om exakt samma sak hahahah (ja det är faktiskt fortfarande ganska roligt - och nu dessutom en källhänvisning till en blogg xD ).

För ett tag sedan rapporterades det om hur svårt mjölkbönder hade det. Tror du alla var så utsatta som dom man skrev om? Man rapporterade om det allra värsta - så som man ofta gör - för att sälja nyheter. Tror du exempelvis mediauppmärksamheten NMR får är dålig? Tvärtom - dom älskar det.

Vet egentligen inte ens varför jag upprepar mig...

Och varför skulle kommunen köpa bostad åt pensionärer? Fan vad bortkastat. Köp det åt dom som kommer driva Sverige framåt och/eller som faktiskt behöver det istället. Eller om kommunen nu ska köpa bostäder åt pensionärer, ja då kan dom ju köpa en åt mig också, för jag tycker att min lägenhet duger inte riktigt längre. Så då kan kommunen köpa en ny. Inte för att jag behöver en, jag har en redan. Utan för att jag förtjänar nåt bättre. Hah. "Skillnaden" du pratar om är egentligen måttligt irrelevant.

Rofl. Så du=troll med andra ord? Vad är vänster, mp, sd och c då? Jag menar, du har ju redan kommit fram till att sd inte är rasister ;)


Hjärta
SD mår väl vara rasister. Dock inte offentliga rasister längre. Du är bara besatt av ryktet att "SD är rasister". Men deras politiska åsikt har ändrats över åren. 

Rexly: Educate yourself. 
Fast, innan du säger så till någon bör du själv bestämma dig vart du står. För du säger både att dom är rasister och inte är det. Titta på ditt föregående inlägg. Dom må väl vara rasister, bara inte offentligt, så då är dom enligt dig alltså smygrasister? På vilket sätt är det bättre än att vara rasister?

Sen så jo, särskilt SD's kommunpolitiker har upprepade gånger visat att man när det kommer till kritan fortfarande är ett parti med rasistiska värderingar och avskyvärda åsikter om och värderingar mot människor som är från en viss del av världen. Och ofta även utan konsekvenser. Vilket bara talar ännu mer för vad SD verkligen är än idag.

Folk talar ofta om SD's rötter, men inser sällan att "rötterna" i själva verket är högst aktuella än idag.

Eller om jag säger såhär istället: SD är fortfarande det dom alltid varit, jämfört med exempelvis S som är långt ifrån det dom var för 40+ år sedan.


Hjärta