Forumet - SDU - gratis att bli medlem!

SDU - gratis att bli medlem!

747 0 79
Sverigedemokraternas ungdomsförbund Sverigedemokratisk Ungdom (SDU) har infört gratis medlemskap. Det räcker med att fylla i ett formulär på deras hemsida för att bli medlem. Och man behöver inte få saker hemskickat i brevlådan från SDU om man inte vill. Ingen kommer att få reda på att man är medlem om man inte avslöjar det själv.

Målet är att SDU ska få över tusen medlemmar, för då får förbundet rätt till statligt ungdomsstöd från Ungdomsstyrelsen. Det ligger på ungefär en miljon kronor per år. I skrivande stund har förbundet 730 medlemmar, och enligt förbundsordföranden Erik Almqvist ökar medlemsantalet med en medlem per timme. Värt att nämna är att SSU bara har cirka 1 250 medlemmar...

Läs mer här: http://befriasverige.blogspot.com

Medlem kan man bli här: http://www.sdungdom.se/medlem.php

Deras community/forum: http://www.ungsvensk.se

Vad tycker ni om detta? Hur ser ni på att Sverigedemokraterna kan få 1 000 000 kronor i bidrag varje år för sin ungdomsverksamhet? Tycker ni att det är rätt eller fel? Är det någon som är eller kommer att bli medlem i SDU nu?

Spana också in:

DeathOrGlory:

SD är tyvärr för icke-extrema.


Det är ju mest sd:s retorik som har förändrats, inte politiken. Men SDU har ju en kampanj mot svenskfientligheten, som har varit mycket uppskattad. Har du sett det? Ungdomsförbunden brukar vara lite mer "extrema" än sina moderpartier. Se bara på SSU, MUF, Ung Vänster och så vidare

martin312:

jävla spammare


Jag älskar dig också!
kaboom_hihi:

rassister hela jävla bunten


För det första stavas det "rasister" med två "s" och inte tre stycken, för det andra tar sd och SDU avstånd från all rasism och extremism, inklusive rasism, nazism, kommunism, marxism, svenskfientlighet med mera.

DeathOrGlory:

Synd att jag inte tror på Sd:s sagor då.


Har du läst sd:s partiprogram?

http://www.sverigedemokraterna.net/asikt.php
http://www.sverigedemokraterna.net/asikt_text.php?action=fullnews&id=317
http://www.sverigedemokraterna.net/asikt_id.php?action=showcat&catid=4
http://www.sverigedemokraterna.net/asikt_hp.php?action=showcat&catid=27
God Konsument:

Bra sätt att locka till sig lättmanipulerade idioter i tidig ålder. [smile]


Varför skulle man vara en lättmanipulerad idiot för att man blir medlem i SDU? Jag tror att sådana snarare går till Ung Vänster eller SSU - möjligen något av de andra sju nuvarande riksdagspartiernas ungdomsförbund. De flesta sd- och SDU-medlemmar är ju tvärtom sådana som har sett bortom den politiskt korrekta propagandan och analyserat det politiska läget väl.

Lajnowh:

var det inte ssu som hade gratis medlemskap och skrev upp sina hundar och guldfiskar som medlemmar ett tag?


Nej, SSU har aldrig haft gratis medlemskap. Det är endast Piratpartiet och Ung Pirat som har haft och nu SDU. Däremot fuskade SSU med sin medlemsmatrikel, som du skriver. De blev polisanmälda för det när det uppdagade sig. Även Ung Vänster har fuskat med sin medlemsstatistik. SDU har dock inget behov av att göra det utan är ett laglydigt ungdomsförbund. Alla som blir medlemmar är medlemmar på riktigt och riktiga personer.

DeathOrGlory:

Sagor för barn är min åsikt.


Men nu är det ju så att det inte är barn som röstar på sd, så det där stämmer inte riktigt. Du har inte lust att vara lite mer specifik, eller? Har du hört talas om exempelvis Rosengårdskravallerna nyligen, eller? Ska man inte göra något åt sådana problem?